Michael pracował nad 2 albumami [koment.]
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
jeśli miałby do tego ktoś "obcy" przyłożyć rękę to chciałabym żeby był to Quincy Jones to chyba jedyna godna osoba która nie zrobi z niej kolejnego longplaya pod publiczkę pokroju Britney czy Timberlake'a (nic do niego nie mam ale tu chodzi o ten specyficzny charakter)
Lies run sprints, but the truth runs marathons
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
-
jfive chyba masz racje co do wyboru Q,mam nadzieje ze nie stanie sie tak ze beda chcieli wydac cos malym wkladem pracy i finansow nastawiajac sie tylko na zysk ale jesli juz to wybiora najodpowiedniejsza osobe na doszlifowanie "tego wszystkiego",choc konczyc cos za Michaela,hmm,nie wiem czy ktos to umie...czas pokaze
Ouincy Jones odmówił Michaelowi współpracy wiec temu panu już dziekuje.
Jesli już ktoś mialby doszlifowac utwory na nowy album to ci ludzie z którymi MJ wspólpracował w ostatnich latach.
Chociaż myśle ze utworów skończonych i dopracowanych do perfekcji jest tyle że starczy na nie jedną płyte.
I o ironio płyta może sie ukazac wcześniej gdy MJ już nie ma na tym świecie.
Jesli już ktoś mialby doszlifowac utwory na nowy album to ci ludzie z którymi MJ wspólpracował w ostatnich latach.
Chociaż myśle ze utworów skończonych i dopracowanych do perfekcji jest tyle że starczy na nie jedną płyte.
I o ironio płyta może sie ukazac wcześniej gdy MJ już nie ma na tym świecie.
Moscan wrote:muzyka Debussy'ego... Debussy - Arabesque
Słuchałem często tej płyty ostatnimi tygodniami.kaem wrote:Druga płyta to obiecany idol Michaela Jacksona.
Claude Debussy. Tu, w interpretacji Alain'a Plaines'a. Płyta o tyle szczególna, że część utworów, spięta tutułem Children's Corner, została napisana z myślą o córce kompozytora.
O! Nawet na onecie o tej płycie piszą.
Może fani zaczną sięgać po te rzeczy? Byłoby pięknie.He said he listened to ...
classical music all the time; it was his absolute favorite. I was impressed with the pieces he mentioned: Aaron Copland’s Rodeo, Fanfare for the Common Man and Lincoln Portrait; Leonard Bernstein’s West Side Story. I mentioned Bernstein's On the Waterfront. Then Michael mentioned that he loved Elmer Bernstein's film music, too, and he specifically mentioned To Kill a Mockingbird.
I realized that almost all the classical pieces he mentioned are childlike, very simple and pretty, like Prokofiev’s Peter and the Wolf and Tchaikovsky’s Nutcracker Suite. He also mentioned Debussy several times, specifically Arabesque [No. 1] and Clair de lune. He was very soft-spoken when were talking about music, but when he got animated about something, he was very changed. When he mentioned how he loved Elmer Bernstein, and I said I liked the Magnificent Seven score, Michael started singing the theme very loudly, almost screaming it.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
za MJ Insider --> klikMichael Jackson's new album cover to be designed by fan's
Sources tell us Epic Records, will let the fans of Michel Jackson design the cover art for Michael Jackson's new album of unreleased martial expected to be released late next year. The source says"Michael loved his fans, if he could not design the cover himself he would want his fans to." MichaelJackson.com will let people join up and upload there covers, And the public will be able to vote for favorites.