Nie mam pewności, co do fotek, ale w kwestii tekstu podobno wydanie będzie zmienionecicha pisze:Czy mozemy sie spodziewac, ze to nowe wydanie bedzie zmienione i poszerzone o fotki wczesniej niepublikowane? ;)
"Wejść" nie przewiduje się- wydawnictwo zostało wznowione z myślą o nas, fanachasiek pisze:a gdzie będzie można tę książkę kupić?
będzie dostępna normalnie w księgarniach (internetowych) czy trzeba mieć tzw. wejścia ;) ?
Z informacji otrzymanych dziś z wydawnictwa wynika, że książka będzie ogólnie dostępna (patrz post w dziale Fakty). Gdyby ktokolwiek miał jednak problem z jej zakupem, proszę o kontakt - "coś" wykombinujemy
Z całym szacunkiem dla nasz wszystkich, ale myślę, że p. Profesor ma inne ważniejsze zajęcia w życiuBettyBlue1982 pisze:może pana prof. Kwiatkowskiego na forum MJPT zaprosimy... fajnie by było
To nie jest to wydanieSusie pisze:Wiem że można juz kupowac na Allegro po 15 zł a oni wysyłaj dopiero w sierpniu wię to chodzi chyba o te nowe wydanie
O tej sprzedaży nie wiedział nawet autor publikacji.
Na spotkanie z autorem w dniu jutrzejszym raczej nie mamy co liczyć.Marie pisze:Myslicie, ze np przy premierze, jak ksiazka trafi na polki nie daloby sie zrobic spotkania z autorem?
Fajnie by bylo zadac mu kilka pytan, dowiedziec sie rzeczy ktore nas interesuja.
Niewykluczone jednak, że uda się zorganizować spotkanie w późniejszym terminie....
No, to wiemy już, kto będzie naszym następnym celemcicha pisze:Pamietam, kiedys (zdecydowanie po 2005 roku) pytalam o te pozycje w ksiegarni, powiedziano mi, ze naklad zostal wyczerpany