Impreza w Multikinie w Złotych Tarasach + ew. after party

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

up, czy już coś wiadomo na temat afterka?
roberto

Post autor: roberto »

witajcie . ja raczej nie wybieram sie do multi kina ale chętnie do klubu w padne tylko napisz czy trzeba się jakoś charakterystycznie ubrać czy nie . napiszcie jak wy się zamierzacie ubrać i czy te after party to pewne czy nie ??? i może jakiś znak rozpoznawczy dla fanó MJ? Czarna opaska na prawym ramieniu ??? ja taką noszę. co wy na to ? pozdro :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
natasha92

Post autor: natasha92 »

Hmm no ja jeszcze nie mam 18 lat więc nie wiem czy będę mogła.. a ja opaski niestety nie mam taką na ramię :(
'Don't walk away' Michael!! [*] ;(
Obrazek
roberto

panie 777 mam nadziejęże się odezwiesz co z tym after party i co sądzisz o mojej propozycji . pozdro :mj:
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Co do ubioru, to jak przyjdziecie tak będziecie wyglądać.
Nie ma to większego znaczenia, aby nie w dresach – bo zapewne Was nie wpuszczą. (no taka dyskryminacja)
Jak się ktoś przebierze to myślę, że będzie tworzył klimat i wiadomo o co chodzi. Hmm może sam założę Thrillerówkę

Jutro wieczorem (piątek 24.07) rozmawiam z szefem klubu.
Widzę sporo chętnych co mnie bardzo cieszy. Ale pewnie dla Pana z klubu to jeszcze za mało. Również porozmawiam z Multikinem czy nie będą mieli żadnych obiekcji na podanie informacji o after party.

Generalnie podczas pierwszej rozmowy z klubem ustaliło się, że:
Dyskoteka leci od 21:00 – gra normalny DJ i realizuje swoje hity, bynajmniej nie MJa
Ja pojawiam się po seansie teledysków w Multikinie (po 24:00) czyli generalnie możemy iść wszyscy jedną wielką paczką.

Jeżeli na miejscu (w klubie) okaże się, że jest nas mało lub za mało aby opanować posady Pałacu Kultury (klub) to: DJ realizuje dalej swój program (może puści od czasu do czasu MJa).
A jak nas będzie więcej, to posłuchacie wyżej wymienionego DJa jeszcze przez jakieś 30 minut do czasu aż ja się ze sprzętem i płytami ogarnę na jego miejsce.

A i jaki tam panie 777, Erwin mam na imię.
Obrazek
roberto

ok Erwin . ale mam nadzieję że wszyscy chętni spotkają się wcześniej np. przed wejściem do klubu albo możę przed Hard Rock Cafe i razem pójdziemy. Ja tak jak już pisałem do multikina niedam rady przyjść ale do klubu już zdążę więc niema problemu dla mnie i wreście poznam osobiście ludzi podobnych do mnie, ludzi kochających Michaela. Mam nadzieję że te after party nie jest tylko dla uczestników koncertu w multikinie tylko dla wszystkich fanów Michaela . pozdro :mj:
a i jeszcze jedno co sądzicie o tych czarnych opaskach na prawym ręku żebyśmy mogli się rozpoznać przed imprezą ? i ludzie którzy wybierają się na afterek dajcie znać jak zamierzacie się ubrać jak MJ czy raczej normalnie,bo wiecie niechciał bym być jakimś wyjątkiem
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Oficjalne informacje dotyczące After Party 30.07. po Multikinie w Złotych Tarasach.

Miejsce: klub Mirage (mieści się w Pałacu Kultury koło Sali Kongresowej / na lewo od wejścia)
Czas: czwartek 30.07.2009 // godzina po 24:00

- wstęp wolny,
- selekcja: tylko i wyłącznie 18 lat i więcej.
- selekcja ubioru (schludnie jak do klubu, możliwe MJowe klimaty)
- impreza z muzą tylko MJ odbędzie się, gdy nas będzie w granicach 50-70 osób.

After party, jest dla wszystkich i nie jest połączone z Multikinem.
Multikino to jedno a after to drugie.
Tylko, że ja będę w Multikinie i zanim spakuje graty to będzie po 24:00

Dobry pomysł aby zebrać się grupą i iść razem. Wtedy od razu widać jak dużo nas będzie.
Polecam holl Multikina. Bo stamtąd ruszam. Ewentualnie poczekajcie na mnie przed wejściem do klubu?
Czarne opaski? Powiem tak – wszystkie chwyty dozwolone. Co o tym sądzę? No na pewno będzie wiadomo kto z jakiej parafii.

Niestety nie będę mógł grać z vinyli ponieważ trzeba byłoby sprzęt zamieniać, a mają same CDiki.
Imprezę poprowadzę z profesjonalnym DJem - będę mu mówił co ma puścić.

Mnie dziś (sobota) i jutro (niedziela) nie będzie w domu czyli na necie.
Na ewentualne pytania odpowiem po powrocie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

Super. Na pewno będę.
w pojedynkę niestety :-(
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

wiecie co? to może umówmy się w jakimś konkretnym miejscu? bo niektóre z moich lasek,widać nie wejdą na imprezę +18, więc zobaczymy co zrobimy,ew. chciałabym się umówić z innymi - a nie znam chyba na razie nikogo z Was, oprócz Kasi M.Dż.* ...Jeśli będzie mało osób,to zobaczę, może wszyscy i z -18 pójdziemy gdzieś po prostu wypić piwko i pogadać............... do Hard Rocka..?
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

pod gitarą?
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
natasha92

Post autor: natasha92 »

No to ja nie wejde.. ale nawet nie wiem czy bym mogła, bo brat może mi nie pozwolić nawet ;) :P
'Don't walk away' Michael!! [*] ;(
Obrazek
roberto

cześć . umówmy się przed wejściem do Hard Rocka ok no wiecie te głóne wejście . zobaczymy ilu chętnych i wtedy pomyślimy co dalej jak by było nas mało ,co wy na to ?? a ludzie napiszcie jak zamierzacie się ubrać bo u mnie tak trochę cienko z ubraniem ala Michael , a nie chcę wyjść na jakiegoś odludka heh. pozdro :mj:
girlonthebridge

Post autor: girlonthebridge »

roberto pisze: a ludzie napiszcie jak zamierzacie się ubrać bo u mnie tak trochę cienko z ubraniem ala Michael , a nie chcę wyjść na jakiegoś odludka heh. pozdro :mj:
mam to samo pytanie, nie chciałabym czuć się jak kapeć jakiś :P. Znaczy planuję rurki, białą koszulę z t-shirtem, jakiś pasek... ale nie dysponuje takimi akcesoriami jak kapelusz, rękawiczki itp. A nie chciałabym jakoś odstawać od reszty za bardzo.
I'm humbled in Your grace....

Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
Atram

Pytanie

Post autor: Atram »

Wiem,że wejście do klubu jest od 18 roku życia ale jeśli przejdę z osobą dorosłą to będę mogła wejść? :mj: Bardzo zależy mi na tej imprezie.
Awatar użytkownika
intelmet

Ludzie napiszcie ilu was będzie bo jaj mam 550 km dojazdu!!!

Post autor: intelmet »

chetnie dojadę i przenosuję w wawie tylko zebym wiedziała, że będziecie. Przyjadę by poznać innych zwariowańców i nie tylko. Przecież wiem, że jast nas wielu!!!
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
ODPOWIEDZ