Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Ja ogladałam, mam go(dzięki tancerzowi ) i Michael jest tam przedstawiony naprawde pozytywnie Aach a końcówka taka wzruszająca:) Bardzo mnie to cieszy że ten film bedzie w Tinie;)
Ostatnio zmieniony czw, 04 sie 2005, 12:34 przez Fanka MJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
Mam go juz od ponad pół roku jest nawet niezły pokazuje Michaela w miare z dobrej strony .Ale te stroje na koncertach i jego taniec Bosze!!!!!!!!! Mogliby pokazac oryginalne kawałki koncertów. Końcówka jest bardzo wzruszająca .Oglądałem ją jak jeszcze trwał proces . Rozpłakałem sie po usłyszeniu jego przemowy końcowej do fanów .Polecam niezły film .
Choc mam go w oryginale to kupię w Tinie pokaże rodzicom bo pewnie będzie po Polsku tłumaczone .Chyba mam nadzieje ze nie dadzą napisów .
jestem tez za kupnem, i sam kupię, skoro takie recenzje, to fajnie by było jak by ten film kupiło pond pól polski w tym momecie:) Tylko ile to będzie kosztować z gazetą? pewnie ok 10 zł. no 9,95zł.....
A kiedy ma ona być bo pracuje w kiosku ruchu i chciałabym wiedzieć na kiedy sie szykować i sobie ja odłożyć o ile wiem tina wychodzi w kazda środe ta z tego tygodnia jest zaraz z coenem
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka