Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!
5 minut mi wystarczylo, zeby się porządnie wkurzyć(dalej tego nie oglądam).
Zrobli z niego pedofila i psychopate i jeszcze w tle leciala muzyka jak z filmu sensacyjnego, wszystko wyglądało tak jakby robili program o jakimś seryjnym mordercy, psychopacie.Ten program jest duuuzo gorszy niz jego opis... Jesli ktoś jeszcze nie zaczął, niech lepiej nie ogląda! SZkoda czasu i nerwów.
Jak można być tak niesprawiedliwym, tak straszliwie nieobiektywnym, tak zwyczajnie nieludzko podłym.... TO JEST OKROPNE!! Boze Święty!! Jak Michael znosi takie rzeczy....
Szatan rządzi światem!
CHRZANIĆ PLANETE!!!!
Last edited by lunatyczka on Sat, 13 Aug 2005, 23:28, edited 3 times in total.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.
po 30 min. nie wyrobiłem, i wyszedłem z pokoju, tyle kłamstw, nakręcają znów. Tu KURWA CHODZI TYLKO O OGLĄDALNOŚC I KASE!!! Ja pier..e co za skur..ny, roz...ć tą stację, nawet maile nie pomogą, to jest ochydne, ten program jest CH..Y! Nie warto, dobrze, ze ludzie są jeszcze tacy, którzy wiedza, jaka nprawdę, jest prawda, i tacy, którzy nie majja PLANETE. ku..a M.ć, zrobili z niego nienormalnego, psychopatę, który przeszedł 7 operacji plastycznych, operacji "wybielania", psychopatę od molestowań, NARKOMANA, i w ogule, to jest ochydne, oni chcą mu znów zepsuć jego wizerunek, rządni PIENIEDZy SKURWYSYNY!!!!
Z tego wszystkiego, aż chce mi się płakać, za tych ludzi, którzy mu zazdroszcz kasy i fanów, chce mi się płkać, za nich, za to co robią!! nibu szkoda, nerwów, ale kurcze tak dalej nie moze być. Jeszcze dołozyli, ze Michael ma inplant plastikowy, tzn. wstawkę, do nosa, jak idze spac to ją zdejmuje, bo "rozpada mu się nos", kura jak to cholra boli, ze człowiek tak kłamie, tak łże, dla kasy!! Nie nawidzę, kasy, ale muszę ją miec aby żyć, i to jest najgorsze!!
P.S. Michael Pokaż po swoich wakcjach, że nie dasz sie takim skurwysynom, jacy byli dziś na PLANETE!! I love you Michael whole my heart! We love you wholes ours hearts!!
Mike, spokojnie. Ja myślałam, że my już jesteśmy przyzwyczajeni do takich bzdur. Nie ma po co się unosić. Rozumiem, że można się zezłościć, ale po co zawracać sobie tym głowę? Wiadomo przecież, że zawsze znajdą się ludzie, którzy będą chcieli go pokazać w złym świetle i nic na to nie poradzimy. Zamiast marnować energię na złoszczenie się, lepiej idź poćwiczyć taniec ;) To przynajmniej wyjdzie Ci na zdrowie.
kate wrote:Mike, spokojnie. Ja myślałam, że my już jesteśmy przyzwyczajeni do takich bzdur. Nie ma po co się unosić. Rozumiem, że można się zezłościć, ale po co zawracać sobie tym głowę? Wiadomo przecież, że zawsze znajdą się ludzie, którzy będą chcieli go pokazać w złym świetle i nic na to nie poradzimy. Zamiast marnować energię na złoszczenie się, lepiej idź poćwiczyć taniec ;) To przynajmniej wyjdzie Ci na zdrowie.
dzięki, w sumie masz, rację, ale jak tu sie nie złościć, kedy mój charakter jest taki, że kocham sprawiedliwośc i prawdo mówność, ale sa przeciez LUDZIE I PARAPETY, niestety ostatnio więcej parapetów sie namnozyło, a ja po prostu taki jestem i chyba, będzie mi ciężko znosić, to co mówią, może to sie wszystko odkręci, jak Michael wróci z Wakacji....?
Przypomniała mi się moja "czarna taśma" z 1993 roku. Każdy prawie fan wtedy miał takie swoje VHS z materiałami o sprawie Chandlera. Klasyczny masochizm. Nikt później tego nie oglądał. Ten program to taki negatywny głos mediów, upakowany w kilkadziesiąt minut. Chcecie przeżyć emocje towarzyszące dobremu horrorowi, to odsyłam do powtórkowych emisji.
Program jest z 2003 roku. Tymczasem czekam na uczciwe opracowania sprawy, pokazujące cały brud oskarżeń; siłę samego oskarżenia i bezbronność jednostki, a nie wypowiedzi facetów z ogonkami z tyłu, silących się na ekspertów na podstawie taśm video.
Szkoda, że wyemitowali go na Planete, która jest stacją mającą na koncie wiele bardzo udanych dokumentów, również o muzykach.
Whatta piece of crap. W ogóle nie chce mi się tego komentować, szkoda gadać. Jedyna fajna rzecz to JAM. Był post przypominacz, to ten będzie zapominacz.
Dodam, że głównym narratorem programu, był detektyw opłacany przez Chandlera. Nudzi mnie argument, że ta sprawa została spreparowana dla kasy, ale taka niestety jest prawda. Chandlerowie już po raz kolejny omijają ustalenia, że nie będą się wypowiadać medialnie [dla kasy]. Jak nie wujek piszący książkę, to wynajęty detektyw z ambicjami...
Jak ktoś chce zrozumieć tą sprawę, to niech wsłuchuje się w argumenty oskarżycieli Michaela, a później sobie je przetransportuje na opis zachowań strony oskarżającej. I wszystko będzie jasne.
Ja włączyłam po koniec programu,ale i tak ten kawałek mi wystarczył.Myślałam,żę będą pokazywać więcej na temat tego ostatniego procesu, ale najwyraźniej niedoczytałam czegoś.Program generalnie anty-michaelowy, do tego ta muzyka jak z zapowiedzi jakiegoś horroru, no i wypowiedzi pseudo ekspertów, którzy zrobili z niego świara...Ktoś kto nie obejrzał, nie ma czego żałować, bo program był naprawdę marny.
Dobry ten program, dość obiektywny, nie czepiają się za wiele MJ'a tylko trzymają się faktów dotyczących procesu. Najśmieszniejsze teraz wydają się wypowiedzi tego Ray'a Hultmana, zresztą dośc obszernie się wypowiada o tej sprawie, i caly czas podkreśla, ze w tej konkretnej sprawie, nie ma dowodów na winę MJ'a.
Mówią tez duzo o Sneddzie w kontekście negatywnym oczywiście, i że Mike jest raczej "Peter Pan, not pedofile".
No i dlaczego takich dokumentów nie dają w Planete??
Pozdrawiam wszystkich!!!
Dobry ten program, dość obiektywny, nie czepiają się za wiele MJ'a tylko trzymają się faktów dotyczących procesu. Najśmieszniejsze teraz wydają się wypowiedzi tego Ray'a Hultmana, zresztą dośc obszernie się wypowiada o tej sprawie, i caly czas podkreśla, ze w tej konkretnej sprawie, nie ma dowodów na winę MJ'a.
Mówią tez duzo o Sneddzie w kontekście negatywnym oczywiście, i że Mike jest raczej "Peter Pan, not pedofile".
Nie wiesz? Bo kasy na tym sie nie robi, kto teraz ci bedzie słuchał czegoś pozytywnego? duzo osób, ale przeciez do puki Michael wizerunek będzie zabłocony, do tąd beda go obrzucac dlaej i na tym zarabiać!! Dla tego nie puszczają(Jeszcze:D)
Nie wiesz? Bo kasy na tym sie nie robi, kto teraz ci bedzie słuchał czegoś pozytywnego? duzo osób, ale przeciez do puki Michael wizerunek będzie zabłocony, do tąd beda go obrzucac dlaej i na tym zarabiać!! Dla tego nie puszczają(Jeszcze:D)
Tak, tak, masz racje, moje pytanie było retoryczne. Nikt teraz (niestety) przy zdrowych (zdrowych? chyba chorych..., oni są wszyscy ciężko chorzy ) zmysłach nie puści takiego programu, chyba musialby im sam Michael słono zapłacić, zeby puścili coś pozytywnego.
Kurrrrrrrrr co za świat...
Pozdrawiam wszystkich!!!