ja też jestem za październikiem, z tego samego powodu - studia. No ale jak będzie we wrześniu, to trudno - będę wam kibicować. Chociaż nie ukrywam, że chciałabym wziąć w tym udział. I jeszcze raz:
Moja luźna propozycja po tym jak widzę, iż moje obawy nabierają rzeczywistych kształtów. Co byście powiedzieli na pierwszy, bądź drugi weekend października? Nie wiem jak z pogodą, ale w sumie ważne żeby nie spadł śnieg, reszta Nam przecież nie przeszkodzi - Chyba, że na forum są jakieś osoby z cukru?
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
heh to co pierwsza niedziela pazdziernika czyli 4 pazdziernika ??? tylko potem niech mi kazdy znow nie jojczy ze mu nie pasuje .........bo zawsze sie znajdzie ktos komu bedzie pasowalo a komu nie i znow będzie przestawianie terminu.....
z doświadczenia przy różnego typu akcjach wiem że jak się nie poda konkretow na początku to potem nic z tego nie ma....
ale jak mawiali Rzymianie "niech narod zadecyduje"
mi tam obojetnie - ale jak nie bedzie pogody to to...pogryzę
w każdym razie muszę to wiedzieć jak najwcześniej bo już zdązyłam dać kilka ogłoszeń...wieć teraz bedę musiała szybko zmienić....
odpisala mi też strona www.michaeljackson.pl bo pytałam czy mogliby tam ogłosić o naszej akcji....więc muszę wiedzieć co mam im odpisać...
Witam,
zawsze jesteśmy otwarci na takie propozycję przy założeniu, że liczba uczestniczących osób jest jakaś znaczna.
Jeżeli tak jest i zostanie wysłane nam info do zamieszczenia to nie widzę problemu.
Pozdrawiam
Robert Werner
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
piszą do mnie ludzie po tym jak dałam ogłoszenie na gumtree :) sporo jest zainteresowanych piszą że uwielbiają Jacksona i chetnie pomogą - jedna dziewczyna obiecała że załatwi ok 40 osób jeszcze :)odezwał sie też jakis fotograf spytał się czy mógłby nam zrobić zdjęcia podczas tego....
ludzie musi sie udać !!!!! ustalmy coś w końcu bo muszę im dać znać co i jak
moni, to super co do tego radia już załatwiłam, gazety w toku czekam na datę ;P.
Dajmy ten pierwszy weekend października i niech się dzieje co ma się dziać. Pogody nie przewidzi nikt, ale przecież byle kaprys atmosferyczny nie ugasi Naszego zapału.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
moni -czyli w koncu 4 października robimy? bo mi kolega mowi,ze jego kolezanka ma na gg na opisie ,ze "flashmob 27 wrzesnia":] wiec treba szybko dac ludziom znac ktorego juz na 100% zeby sobie czas zarezerwowali i nie byli w bledzie,ze 27.09:)
ciesze sie,ze to wszystko jak narazie idzie w dobrym kierunku:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki
czuję się pod presją....długo myslałam (caaała noc) rozważałam za i przeciw i niestety a może stety musiałam brać pod uwagę większość głosów....
został oficjalnie wybrany termin 4 pazdziernik!!! niedziela - już zmieniłam na stronie głównej. Tego się trzymajmy i taki termin podawajmy ludziom.....