Mój MJ (Joanna Tempest)
- insomniaof
cóż ja mogę powiedzieć, artystą jestem takim jakim jestem, ale muszę naprawdę docenić twoje rysunki, mimo, że trochę niepodobne urzekły mnie bardziej niż jakiekolwiek, bo mają 'to coś'. kłaniam się w pas, bo niestety moim rysunkom tego brakuje. jak zobaczyłam rysunek numer jeden, aż mnie coś w sercu ruszyło. może dlatego, że jest bardzo dobrze zrobiony, a może dlatego, ze cholernie [przepraszam za wyrażenie] zazdroszczę ci, że tak rysujesz.
twierdzę, że góra rysunku numer jeden jest bardzo dobra [za duży nos u góry? o co wam chodzi
] tylko coś nie tak z jego ustami i uchem. czyżbyś się nie przyłożyła? no no nieładnie
szczęka wydaje mi się ok tylko trochę zbyt okrągła jak na MJ, ale oczy to magia po prostu *-*
drugi muszę trochę przyganić, bo wygląda nie inaczej jak kobieta. piękny kontur, jak zwykle oczy i tym razem usta. chciałabym zobaczyć sam rysunek bez pomocy programu graficznego, wtedy powiem ci więcej
twierdzę, że góra rysunku numer jeden jest bardzo dobra [za duży nos u góry? o co wam chodzi

drugi muszę trochę przyganić, bo wygląda nie inaczej jak kobieta. piękny kontur, jak zwykle oczy i tym razem usta. chciałabym zobaczyć sam rysunek bez pomocy programu graficznego, wtedy powiem ci więcej

- JoannaTempest
- insomniaof
- JoannaTempest
jest ekstra. naprawdę wieeeelgachny szacun. jesli chcesz krytyki to prosze :ja bym powiedziala ze zbyt glęboko osadzone i za blisko siebie oczy, gorna warga troszkę za gruba... jesli chodzi o podobienstwo, to rozumiem cię doskonale. gdy patrze na swoje rysunki zawsze mi sie nasuwa stwierdzenie "TO NIE ON'.... ale co tam. i tak uwazam ze masz genialną rękę. tylko gratulowac!!
- JoannaTempest
- SmoothCriminalistka
- JoannaTempest
- JoannaTempest
- JoannaTempest
- insomniaof
przez to, że sama to rysowałam będą 'zła' i wytknę bezdusznie wszystkie błędy, mam nadzieję, że się nie pogniewasz
no więc włosy są takie kanciate, o ile można w stosunku do nich użyć tego określenia. oko do przyjęcia, brew.. już mniej jest dla mnie płaska, ale nos to chyba mała pomyłka taki nie MJ-owy jest. czy ten pan nie ma kości policzkowych? O.o piszę pan, bo Michael ma i to BARDZO wyraziste. a ta kreska tam w cieniu 'rozjeżdża' mu całą twarz, przez co wydaję się trochę sztuczna. usta wydają mi się wydęte do przodu, jak dziecko kiedy kaprysi. ucho troszkę za wysoko.
ogólny klimat i rysunek na sześć tylko nie podobne do Michaela, gdybym miała oceniać pod względem właśnie jego to 3+

no więc włosy są takie kanciate, o ile można w stosunku do nich użyć tego określenia. oko do przyjęcia, brew.. już mniej jest dla mnie płaska, ale nos to chyba mała pomyłka taki nie MJ-owy jest. czy ten pan nie ma kości policzkowych? O.o piszę pan, bo Michael ma i to BARDZO wyraziste. a ta kreska tam w cieniu 'rozjeżdża' mu całą twarz, przez co wydaję się trochę sztuczna. usta wydają mi się wydęte do przodu, jak dziecko kiedy kaprysi. ucho troszkę za wysoko.
ogólny klimat i rysunek na sześć tylko nie podobne do Michaela, gdybym miała oceniać pod względem właśnie jego to 3+