Trailer do This is it [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

oglądam to i widze tą magie.. to cos niezwyklego..cos tak nadzwyczajnego..
patrze na to i wiem ze zwykly czlowiek tego nie mógl stworzyc.. ale to nie zwykły człowiek to Michael Jackson.. to tylko kilka urywków z prób..
a i tak wywoluje tyle emocji..

nie moge sie doczekac.. to bedzie ten moment to bedzie to..co Michael chciał nam tak bardzo pokazac ;D :mj:

tak wogole to mogliby mnie zamknac na 100h z telewizorem zebym mogła obejrzec kazda minute tego arcydzieła..
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Niesamowite.
Brak mi słów, aby opisać to, jak się czuje po tym trailerze.
Szok, smutek, łzy... że coś tak pięknego nigdy nie ujrzy już światła dziennego.
Pasja, szczęście, radość Michaela, ten szczery uśmiech...to boli, serce pozostaje w rozpaczy, że tak magiczny, magnetyzujący człowiek nie może kontynuować swojego dzieła...
This Is It, to jest to, co Michael zostawił po sobie, i o czym ludzie niegdy nie zapomną. Same próby przejdą do historii jako próby do największego show jakie miał ujrzeć świat.
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Obrazek7

Jakość Full HD wow!!!!......
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Obejrzałem wczoraj w nocy tylko wstęp, dzis zobaczyłem trailer. Pozwolę sobie pospamować, bo inaczej się nie da.

To tylko zajawka, ale wygląda, jakby Michael chciał wszystkich doprowadzić do tego, byśmy wychodzili po koncercie na czworakach. Pijani, ogłupiali, przyćmieni natężeniem wrażeń. Po tym fragmencie nawet zapomniałem o przykrości, że to straciłem, miałem tam być przecież, jak większość z nas. Mój Boże, on dobrze wiedział, co chce i wiedział dobrze.
Myślę że to już będzie anegdotą ogólnoświatową, jak ktoś będzie pytać o niespełnione marzenia. Żeby wujek żył, żeby Zosia pokochała mnie nie jego i by obejrzeć na żywo This Is It Michaela Jacksona.
Martwi mnie tylko limitowanie czasu w emisji kinowej. Będzie znowu bitwa o bilety. Rozumiem, że chodzi o kolejny rekord. Mają go już w kieszeni.
Janet się pomyliła w tańcu- nie dźwignęła się z kolan, ale to sympatyczne. Wspaniały patent z tańcem z Michaelem za plecami. I Madonna... Ona jest mądrą kobietą, która w ostatniej dekadzie nauczyła się pokory.

Generalnie znów poczułem się jak dziecko. Wystarczyło 2 i pół minuty.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
loveyoumore

Post autor: loveyoumore »

kaem pisze:.
Janet się pomyliła w tańcu- nie dźwignęła się z kolan, .
Niekoniecznie- zwyczajnie mogla nie byc wstanie wyskoczyc tak jak 14 lat temu.
Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me
talkaa

Post autor: talkaa »

ja też zaniemówiłam jak to zobaczyłam
ze sto razy przeleciałam ten trailer klatka po klatce analizując każdą z kolei.

nie wiem tylko co będzie z polskimi kinami, na pewno nie będzie we wszystkich, tylko w tych większych. to premiera ogólnoświatowa? wszędzie pojawi sie w tym samym czasie?
to troche nierealne żeby w ciągu 2 tyg dali sobie rade z biletami.

cholera, nie wiem. czy może mi ktoś to w głowie poukładać? ;p
Talitha

Post autor: Talitha »

....
Ostatnio zmieniony czw, 02 wrz 2010, 8:18 przez Talitha, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Applehead

Post autor: Applehead »

Byłam porażona po 9 sekundach. Kolejne 30 sekund wbiło mnie w fotel. Po ponad dwóch minutach jestem totalnie speechless. Z kina chyba nie będę w stanie wyjść...
This is it. Michael pełen energii, zapału do pracy, gotów obdarować szczęściem i miłością wszystkich fanów. To byłoby show jakiego świat jeszcze nie widział. Kostiumy, tancerze, efekty... Dokładnie tak jak powiedział Kaem - z koncertu na czworaka i to jeszcze zbierając szczękę z podłogi.

Teraz zostało mi niecierpliwie czekać na obejrzenie całości w kinie. O ile Polska zalicza się do całego świata, czy jak to czasami bywa będzie jakimś terytorium poza jego granicami =.=
Obrazek
Speechless, that's how you make me feel.
Awatar użytkownika
cinnamonjd

Post autor: cinnamonjd »

Ten koncert bylby najlepszym widowiskiem w historii muzyki rozrywkowej,sam trailer do filmu jest nieziemski.Nie moge juz doczekac sie premiery. :mj:
www.thisisit-movie.com

www.thisisit-fans.com na tej stronie mozna dodac swoje zdjecie , ktore niewykluczone bedzie dodane w formie :mj: mozaiki na plakat promujacy This Is It .
Ostatnio zmieniony sob, 24 paź 2009, 2:23 przez cinnamonjd, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Oluksandra

Post autor: Oluksandra »

Obejrzałam trailer z wielkim wzruszeniem.
Szykowało się niesamowite widowisko, a sam Michael nie wyglądał wcale nie człowieka, który już za chwilę umrze...
Przykro mi jest, gdy w ten sposób o tym myślę.

Już sam trailer ukazuję, co Michael dla nas przygotowywał.
Boję się pomyślec, jaki szał byłby na prawdziwym koncercie. ;)
ANNA36

TRAILER THIS IS IT

Post autor: ANNA36 »

Oglądałam z prawdziwym wzruszeniem i radością trailer THIS IS IT. Pamiętam Michaela Jacksona, gdy pokazał światu swój THRILLER
( Teledysk- film wyemitowała polska telewizja za sprawą Krzysztofa Szewczyka )... . Pamiętam każdy następny muzyczny majersztyk w wykonaniu Michaela Jacksona. Widziałam, jak zmienia się i rodzi na moich oczach nowa jakość telewizji muzycznej MTV. Do dzisiaj mam na kasetach VHS nagrane teledyski Michaela Jacksona właśnie z MTV. Oglądałam je wraz z siostrą po kilkadziesiąt razy dziennie. Potem, na studiach nie miałam już możliwości śledzenia tego, co działo się w MTV, ale wciąż dobiegały mnie wieści o muzycznych wyczynach Michaela Jacksona. Na studenckich imprezach triumfy święciły Jego nowe utwory: ''Give in to me'', ''You are not alone'', ''Screem''. Zawsze pojawiały się też: ''Smooth criminal'', ''Bad'', ''Beat it'', Billy Jean'', ''Dirty Diana'', w końcu ''Man in the mirror''. Moi znajomi i przyjaciele rozsiani po całym świecie i Polsce ''połączyli się'' wiadomością o odejściu Michaela
( Nigdy tak często nie dzwonił mój telefon, a skrzynka mailowa była przepełniona.) Michael Jackson to całe nasze dzieciństwo, lata młodzieńcze i te już dorosłe'', to prawie całe nasze życie. Trailer pokazuje, że MICHAEL zadziwiłby świat ponownie, tak jak przystało na niekwestionowanego KRÓLA POPU, zaraziłby - swoją piękną, czystą afirmacją życia, niezwykłym perfekcjonizmem swojego ruchu scenicznego i dźwięku głosu ( Ten fragment jak naśladuje instrumenty i mówi: ''ONE MORE TIME'' JEST NIESAMOWITY!!!!!). Urzekł mnie jeszcze jeden obraz z trailera THIS IS IT: Michael jackson siedzi sam na dużej scenie i patrzy daleko, wydaje się, że poza widownię, której tutaj nie ma... .Spogląda gdzieś TAM, skąd przychodzi siła: spokój i harmonia duszy, ład i porządek myśli. Nie miałam biletów na koncerty w Londynie. Sama bardzo się cieszyłam, gdy czytałam,że wysprzedano w tak szybkim tempie bilety na koncerty Michaela Jacksona ( Mówiłam: ''Jak zwykle nie ma sobie równych'' ). Pomyślałam, że teraz w końcu ŚWIAT, ZWŁASZCZA MEDIÓW, zwróci Mu szacunek, na który tak bardzo zasługuje. Teraz wiem, że TAK SIĘ STANIE. Trailer THIS IS IT pokazuje, że MICHAEL JACKSON zawsze będzie wiódł prym jako niedościgniony artysta-tancerz-muzyk-wizjoner-filantrop. Nikt Mu tego - i nam, wyznawcom Jego talentu - nie odbierze. Czekam na film z zapartym tchem, choć wiem, że wzruszenie przysłoni mi nieco ogromny ekran w kinowej sali. :surrender: Serdeczności dla WSZYSTKICH z FORUM MJPT, NAJLEPSZEGO FORUM POŚWIĘCONEGO MICHAELOWI JACKSONOWI.
Anna
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Ewidentnie byłoby to najlepsze show historii popu..............wystarczy zobaczyc zwiastun.Michael był w wysmienitej formie, spiewał na zywo, efekty i choreografia zadziwiaja perfekcja oraz niespotykanym dotad kunsztem oraz pomysłem..............z apetytem poczekam na premiere tego wyjatkowego spektaklu.

Strasznie, żaluje, ze nie bedzie nam dane przezyc,tego, na zywo, wielka szkoda, ze nie bylo chocby 1 koncertu, zeby zobaczyc to, z udziałem widowni, tak na tip-top, ale i tak czuje, ze mnie wmuruje w fotel, jak bede to ogladal....oby tylko, bylo jak najwiecej muzyki oraz show..........prosze o jak najmniejsza ilosc dokumentu.........ze 100 godzin prób, ma nadzieje, ze wycieli muzyczna esencje

Michael Jackson-był/jest/bedzie najlepszy
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Obejrzałam trailer jest świetny, Michael szykował naprawdę dobre show! Już się nie mogę doczekać gdy zobaczę cały koncert w kinie!!! To będzie coś pięknego!
Michael był stworzony do robienie show, szkoda że koncerty nie doszły do skutku ponieważ przeżyć coś tak pięknego na żywo to jest właśnie to!
Michael był perfekcjonistą!
Filmiki z prób są naprawdę świetne!
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

babybemine pisze:cieszę się że to już 28! ;
A ja się nie ciesze..... nie potrafię jak na razie.......... i nie rozumiem ludzi którzy podskakują z radości na myśl o tym filmie.... Za bardzo boli mnie w środku aby się cieszyć z ruchomych obrazków, na których MJ był jeszcze z nami... I ja też miałem być razem z Nim spełniać Nasze wspólne marzenie jako Idol i Fan w jednej sali wypełnionej magią i miłością...
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

tancerz pisze:A ja się nie ciesze..... nie potrafię jak na razie.......... i nie rozumiem ludzi którzy podskakują z radości na myśl o tym filmie...
ja mam zupełnie tak samo.. nie obejrzałam Trailera od razu.. nie mogłam się zebrać..nie umiem się tym cieszyć.. bo jak się cieszyć? i z czego? z tego,że Michaelowi i nam odebrano marzenia? bo niewątpliwie było to marzenie wielu z nas... ja na realizację tego czekałam wiele długich lat.. i kiedy miało szansę się spełnić , a właściwie już się spełniało czar prysł..

Tancerz ma rację.. te koncerty byłyby zbyt idealne aby mogły się rozpocząć.. zbyt wysoko podniosłyby poprzeczkę innym..

Cieszę się z jednego.. chociaż może nie jest to radość a satysfakcja.. mam satysfakcję z tego,że ten film udowodni wielu ludziom to jak bardzo się mylili.. wielu z nich zapłacze i z pokorą przyzna ,że go opuścili...
Obrazek
ODPOWIEDZ