Przygotowania do This Is It - wszystkie audio
ludzi sciagnelam to,ale czegos nie kapuje- nie ma wsrod tych kilkunastu piosenek "The Way You Make Me Feel" ^^
a po drugie nie wiem czym sie tu wszyscy podniecacie? sciagnelam to i owszem przyznaje,ze dla tych lduz ktorzy byli za sciana musialo byc to ogromnym przecyeim-jednak dla mnie- z ekranu - nie bardzo:/
myslalam,ze to format audio-a okazalo sie,ze to sa jakeis filmiki, starsznie beznadziejna jakosc tego czegos, w ogole nie rozumiem calego zamieszania wokol tego materialu? moze mi to ktos wytlumaczyc? :):) nie odbierzecie tego jako atak,tylko po prostu z deka sie rozczarowalam,liczylam na cos calkowice innego:]
a po drugie nie wiem czym sie tu wszyscy podniecacie? sciagnelam to i owszem przyznaje,ze dla tych lduz ktorzy byli za sciana musialo byc to ogromnym przecyeim-jednak dla mnie- z ekranu - nie bardzo:/
myslalam,ze to format audio-a okazalo sie,ze to sa jakeis filmiki, starsznie beznadziejna jakosc tego czegos, w ogole nie rozumiem calego zamieszania wokol tego materialu? moze mi to ktos wytlumaczyc? :):) nie odbierzecie tego jako atak,tylko po prostu z deka sie rozczarowalam,liczylam na cos calkowice innego:]
taaa, może liczyłaś na na profesjonalnie nagrane audio z prób...?madzia06 pisze: myslalam,ze to format audio-a okazalo sie,ze to sa jakeis filmiki, starsznie beznadziejna jakosc tego czegos, w ogole nie rozumiem calego zamieszania wokol tego materialu
no cóż, bardzo mi przykro, że spotkał Cię taki zawód. Powinnam pomyśleć, że nie warto pokazywać materiału jeżeli jakość tych nagrań odbiega od standardu studyjnego ;]
Mimo wszystko, Madziu, niektórzy "robią zamieszanie wokół materiału", w którym mogą usłyszeć Michaela śpiewającego niektóre z kawałków zupełnie na żywo, choćby i były w najgorszej jakości. A już zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, kiedy były one nagrane.

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
jeszcze raz informuje,ze nie napisalam tego wszystkiego wczesniej aby wszcząć atak:) tylko wyrazic swoja opinie.:)
wiem,ze tam za sciana spiewa Michael bo to slychac (ledwo slysze pomiedzy tymi trzaskami,ale slysze..)- co nie znaczy ze bede sie temu przysluchiwac i stale do tego wracac,wole posłuchać a'kapela scream/heal the world itd. -te ktore mam na kompie-sam glos michaela nic wiecej:)
"taaa, może liczyłaś na na profesjonalnie nagrane audio z prób...?" - no tak, na cos w tym stylu liczylam:p (cos w stylu tego filmiku na youtubie 2 dni przed smiercia jak tanczy i spiewa "they don't care..."- tylko wersje audio:) ok,przeliczylam sie to fakt.ale nie żałuje,ze tu zajrzalam- wrecz przeciwnie:) przesluchalam ten material na tyle na ile mogłam i juz. dobrze,ze wrzucilas ten material,bo tak czy siak wielu osobom sie on podoba (nie koniecznie musze to byc ja:)
"A już zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, kiedy były one nagrane." - dlatego mimo wszystko tych kawałków nie skasuje z dysku,tylko dlatego:)
wiem,ze tam za sciana spiewa Michael bo to slychac (ledwo slysze pomiedzy tymi trzaskami,ale slysze..)- co nie znaczy ze bede sie temu przysluchiwac i stale do tego wracac,wole posłuchać a'kapela scream/heal the world itd. -te ktore mam na kompie-sam glos michaela nic wiecej:)
"taaa, może liczyłaś na na profesjonalnie nagrane audio z prób...?" - no tak, na cos w tym stylu liczylam:p (cos w stylu tego filmiku na youtubie 2 dni przed smiercia jak tanczy i spiewa "they don't care..."- tylko wersje audio:) ok,przeliczylam sie to fakt.ale nie żałuje,ze tu zajrzalam- wrecz przeciwnie:) przesluchalam ten material na tyle na ile mogłam i juz. dobrze,ze wrzucilas ten material,bo tak czy siak wielu osobom sie on podoba (nie koniecznie musze to byc ja:)
"A już zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, kiedy były one nagrane." - dlatego mimo wszystko tych kawałków nie skasuje z dysku,tylko dlatego:)
madzia06 pisze: no tak, na cos w tym stylu liczylam:p (cos w stylu tego filmiku na youtubie 2 dni przed smiercia jak tanczy i spiewa "they don't care..."- tylko wersje audio:)
Gdyby takie wersje się pojawiły, z pewnością na początku trafiłyby do Faktów w odpowiednim temacie. Zresztą w tym dziale Multimedia znalazł już się taki temat założony prawdopodobnie przez Willy'ego, gdzie można było znaleźć wszystkie te nagrania - stąd zachodzę w głowe czemu pomyślałaś, że są to czyste i świeże wokale Michaela z This is it. Zwróć uwage również na to, gdyby było tak jak sobie pomyślałaś, to ten temat miałby o wiele wiele więcej stron, a swoje zdanie nie wypowiadaliby tylko początkujący użytkowanicy, ale również doświadczeni weterani - myślę tu o np. Mandey'u, Kaemie czy Tancerzu - a tu cisza i wszystko bez szumu. To zbyt proste więc nawet już się nie kłóćcie.

Jakieś wątpliwości do Michaela? ;)) Przy human nature Michael prezentuje piękny wokal: http://www.youtube.com/watch?v=t_r4SRpg ... r_embeddedXander pisze:A jaka jest pewność że Michael nie używał playbacku na tych próbach?