Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Potwierdzam szybciutko ;) a to kto ma urodziny heheh chyba każdy ma konto na NK ;) i kto znajomy ten złoży życzenia. A co chwila nowa osoba sie zapisuje i ma urodzinki no cóż ;) musi sobie zasłużyć na pamięć o jej święcie jak w życiu nie wszystko na raz :D .
MJackson wrote:Jeszcze nigdy mi tak szybko nie wchodziła ta strona
zgadzam się. jestem na forum od 29 sierpnia i zawsze strona główna ładowała się tak długo, że mogłam sobie w tym czasie kawę zrobić... od dziś będzie bez kawy
brawo
a urodziny... dla niektórych to już temat wstydliwy więc lepiej bez tego
No jest dobrze. Myślę też, że może już czas usunąć niepotrzebne wątki w Koncertach z o2. Albo cały dział i najważniejsze tematy przenieść do Hyde Parku. Może tez pomoże?
Noo... właśnie zauważyłam zmiany... Wow, :) Dzięki
z moich luźnych(jak zwykle) propozycji to,żeby zrobić dział *galeria*, podzielić na ery Michaela i tam ludzie będą wklejać foty. Bo czasami chce się coś znaleźć, a nikt nie da rady przeglądać 100 stron :/... na max jax jest tak fajnie.... co?