Astarte wita serdecznie :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Astarte pisze:Dopiero teraz zwróciłam na to uwagę... Mamy nawet podobne avatary xd Na FW też miałyśmy Helenę obie. To przeznaczenie! xd
Helena a la Mrs.Lovett była moim pierwszym avatarem... wtedy jeszcze się na forum nie odzywałam, tylko obserwowałam... A potem, to już raczej wiesz, nadążasz... a teraz mam taki powrót do korzeni i znów Helena ;-)

Astarte pisze:"ho ho po maturze" na samą myśl mi się lżej na sercu robi...
nie będzie tak źle.... jakoś to przeżyjemy..już się nie mogę doczekać czerwca ...

A wolałabyś być obłąkana i nie mieć języka czy nie-obłąkana i nie mieć oczu??? :smiech:

Narobiłaś mi chęci na tą książkę.. Jak ją przeczytam to może nawet zmienię nick xD
No nie wiem czy Majkel Ci zmieni :smiech: :smiech: :smiech:

Astarte pisze:Już widzę oczyma wyobraźni jak przybywasz mi na ratunek xD "Szara are you ok? Are you ok, Szara?"
- wprost nie mogę się doczekać na tą chwile, a może jednak przed maturą? :knuje: poprzeżywamy razem :smiech:

Szara are you ok? Are you ok, Szara??

PS A skąd wiesz, że to moja piosenka?????????!!!!!!! :smiech:
Awatar użytkownika
Astarte

Post autor: Astarte »

Jak ja Cię poznałam to już miałam przed oczami czerwień sukni z Moulin Rouge ;P

Aaa... no zapomniałam, że to porządne forum i mamy tu wszechmogącego, który rządzi i dzieli ^^ Jak miło posiedzieć na forum, na którym są jakiekolwiek zasady xD Zresztą... ja już nie mogę zamienić na nic Astary... (->patrz, mój cudowny komplet) :happy:

Jak to skąd wiem? A siostrzana telepatia? : D
Awatar użytkownika
Goya

Post autor: Goya »

Witaj na forum :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek