Praca socjologiczna o forumowiczach

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

argo

Post by argo »

Analizy tematów poruszanych na forum też dokonam :), ale metoda badawcza stosowana przeze mnie wymaga przeprowadzenia osobistych rozmów z fanami. To jest podstawa mojej pracy.
Damianos60

Post by Damianos60 »

Ja mam taki pomysł nie każdemu może się on spodobać ale może.Bo moja babcia z takim dziadkiem (przyszywanym) w Karpaczu mają taki pensjonat czy coś w tym stylku(oto link http://www.nokto.pl/ps_index.php?zob=62).I może w jakiś weekend albo ferie czy jak by to wszyło i komu pasowało zrobić mini zjazd fanów i argo mogła by z nami sobie pogadać.Karpacz jest na Dolnym Śląsku.Ja już w tej sprawie rozmawiałem i nie ma żadnej przeszkody.Szczególnie mogli by zjechać się fani z okolic.Oczywiście nie za darmo można to jeszcze wszystko ogadać a może w przyszłości można pomyśleć nad czymś innym.
Smooth_b

Post by Smooth_b »

A jaki tytuł pracy? Jakie zamysły? Ja z pomorza, ale i porozmawiać mogę;)
Sybirra

Post by Sybirra »

Ja również jestem chętna i myślę, że mogę pomóc:)
Damianos60 wrote:I jeszcze mojim zdaniem chodzi tu o fanów z jakimś stażem a nie fani po śmierci MJ.
Myślę, że w takiej pracy potrzebne jest zbadanie sprawy z wielu perspektyw. Fani po 25 czerwca przeżyli nagły 'bum' dowiadując się, że Michael Jackson był kiedyś murzynem, że on potrafił śpiewać i tańczyć i wreszcie, że nie był sztucznym manekinem z niewieściałą twarzą, a wręcz na odwrót był wrazliwym i pogodnym człowiekiem o altruistycznej duszy. Szok jest jeszcze lepszym motywem do udzielania wywiadów.
Image
Post Reply