THRILLER Demos (Starlight, Slapstick, Hot Street, etc.)
No i co sądzi Twój mąż?endka pisze:a co do HM, powiem wam czy to on (Porcaro) jak tylko
Mój mąż czyli największy- fan toto jakiego znam pojawi się w domu:)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Najpierw te dema, potem staro-nowa płyta Jackson 5. W jeden tydzień dwie najciekawsze płyty Michaela od kilku lat, no proszę. :] Nie wspominając o ostatnich remixach. Będzie czego jutro słuchać.
Pogubiłem się z demami WBSS - mamy ich już trzy? Z tego, co się orientuję ostatnie z soundtracku This Is It różni się nieznacznie od zamieszczonego w tym temacie. A wcześniej było jeszcze inne, w gorszej jakości. Carousel z kolei słyszę, że różni się tylko wstępem - którego właściwie mogłoby i tak nie być.
Dzięki, dzięki. :]
Pogubiłem się z demami WBSS - mamy ich już trzy? Z tego, co się orientuję ostatnie z soundtracku This Is It różni się nieznacznie od zamieszczonego w tym temacie. A wcześniej było jeszcze inne, w gorszej jakości. Carousel z kolei słyszę, że różni się tylko wstępem - którego właściwie mogłoby i tak nie być.
Dzięki, dzięki. :]
Brakuje jeszcze tylko dema do Beat it, które ostatnio zostało wydane na This is it. Cóż najchętniej zebrałbym wszystkie dema i niewydane utwory z każdej płyty i spakował do osobnych plików. Oczywiście mam je, ale marzy mi się jeszcze demo do:
P.Y.T, Get on the floor, Smooth Criminal czy cokolwiek innego z Bad, TDCAU czy cokolwiek z Invincible... Ale takie demo wiecie - z fałszem, z inną linią instrumentalną :)
P.Y.T, Get on the floor, Smooth Criminal czy cokolwiek innego z Bad, TDCAU czy cokolwiek z Invincible... Ale takie demo wiecie - z fałszem, z inną linią instrumentalną :)

Przepraszam za milczenie:)cicha pisze:No i co sądzi Twój mąż?endka pisze:a co do HM, powiem wam czy to on (Porcaro) jak tylko
Mój mąż czyli największy- fan toto jakiego znam pojawi się w domu:)
Więc sprawa wygląda tak, że nie jest to na pewno Paich ani Lukhater, natomiast nie potrafi stwierdzić czy to Porcaro, gdyż
nigdy nie słyszał piosenki w jego wykonaniu.
Szukał, ale mówi, że nie można znaleźć żadnych informacji na ten temat.
chyba się za bardzo pochwaliłam

"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
- MJdoris
- Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
dzięki za udostępniony materiał ,Willy pisze:Po raz kolejny dzięki uprzejmości ludzi z forum MJHIdeOut.com mamy okazję usłyszeć parę rzeczy dostępnych dotąd tylko dla wybrańców.
znów można " ucho nacieszyć " dobrą muzyką

Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "