Niezła okazja 5 najlepszych płytek Michaela za przystępną cenę
Osobiście nie polecam. Faktycznie cena jest przystępna ale są to tylko płytki w pustych papierowych pudełeczkach.
Płyty strasznie się rysują.
Nie ma dołączonych żadnych książeczek itp.
A żeby nie było offa to ja jeszcze dostanę chyba:
Dangerous the short films :D
Niezła okazja 5 najlepszych płytek Michaela za przystępną cenę
A ja to wydawnictwo posiadam i jestem zadowolona.jakoś w moim pudełku była książeczka Jak na zbiór pięciu płyt cena jest faktycznie przystęna zważywszy na fakt że cena jednej płyty to około 35 zł.W zależności oczywiście o jakim tytule mowa.
Ja na gwiazdkę zamówiłam sobie kolczyki z MJem
A ja sama sprawiłam sobie prezent na Gwiazdkę, i to w dodatku za darmo Wzięłam udział w internetowym konkursie s2o.tv, gdzie było do wygrania pięć płyt This Is It i... wygrałam (wysłanie trzech e-maili opłaciło się). W czwartek lub piątek paczka z płytą powinna do mnie przyjść. Już nie mogę się doczekać, kiedy odsłucham dema i obejrzę książeczkę
Ja bardzo bym chciała, żeby Mikołaj mi sprawił vinyl This is it :D
I wreszcie moją wymarzoną od 2 lat koszulkę, którą Mike ma na początku Beat it ( mianowicie taką: http://i47.tinypic.com/2eehao9.jpg ).
Ja dostałam na Mikołaja płyty: This Is It oraz MJ with the Jackson 5: early classics. I tak jakby częściowo prezent mikołajkowy w postaci wyjazdu na Harlem Gospel Choir do Wrocławia.
Ja sobie zamówiłam jeszcze Bal a Versailles :D Przekonam się czy są rzeczywiście takie boskie,a jak mi się nie spodobają to komuś pod choinkę podłożę(szkoda,że nie mam teściowej )
No cóż...ja poczekam do świąt i wtedy się dowiem Tylko, że moi rodzice nie bardzo się orientują co ja MJowego mam a czego jeszcze nie
No chyba, że ukradkiem czytają to forum to się rozeznają
A chciałabym "Moonwalker'a" po prostu
PS: Hallo, tato, czytasz to? To już wiesz co chcę pod choinkę