Kto ma zapis koncertu z Bemowa?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Talitha

Post autor: Talitha »

La_Pantera_Rosa pisze:A youtube widziałam cały koncert byla transmisja live z POLSATu !! Trzeba dobrze poszukać ;))
Wyprowadzę koleżankę z błędu, w którym ja wcześniej byłam - to koncert z Munich był na Polsacie, także przez 12 lat byłam przekonana, że to z Polski :/

Może to odspamianie nie ma sensu, bo za chwilę znajdą się kolejne orły?
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

La_Pantera_Rosa może byś tak dodał/dodała ten koncert do tematu co? Było by miło ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

La_Pantera_Rosa pisze:NA youtube widziałam cały koncert byla transmisja live z POLSATu !! Trzeba dobrze poszukać ;))
To może Ty dobrze poszukaj i wklej tu link, bo jakoś się w to wierzyć nie chce :)
Awatar użytkownika
Idea

Post autor: Idea »

La_Pantera_Rosa pisze:i mam amatorski filmik na vhs ;))
DAWAJ GO TU
Pozdro, Idea
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

oj nie ma tego koncertu na YT, ani nigdzie indziej, przestańcie już glupija
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Idea

Ja będę coś miał dzisiaj albo jutro, zedytuję jak dostanę
Pozdro, Idea
Awatar użytkownika
Pitrzel

Jak to będziesz coś miał !? Skąd, co, jak, gdzie?
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Idea

Jednak nie będę miał
okazało się że to zapis z rmf fm który jest tutaj

Może zadzwońmy do rmf fm bo oni mogą mieć cały koncert
Pozdro, Idea
Awatar użytkownika
Pitrzel

Jak macie coś pewnego, to dopiero piszcie, a nie tak robicie co miesiąc nadzieję, z później i tak nic z tego...
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Pitrzel pisze:Jak macie coś pewnego, to dopiero piszcie, a nie tak robicie co miesiąc nadzieję, z później i tak nic z tego...
Dokładnie, to zaczyna robić się nudne i niesmaczne. Ja jak coś mam, to mam na pewno i to w rękach, i dopiero informuję, że mam i czy ktoś mi np. nie pomoże tego zgrać itp. A nie bez niczego pewnego robię komuś nadzieję :wariat:
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
marcinl884

Post autor: marcinl884 »

cześć, jestem tu nowy i z góry was przepraszam za Idee bo to moja wina. On miał coś mieć ode mnie ale się okazało że on to już ma. Myślałem że on w ogóle nic nie ma z tego koncertu :( ale później się dowiedziałem że jest na tym forum i kapłem się że on ma wszystko to co mu chce wysłać. Więc nie złośćcie się na niego ;-)
Ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie na forum :)
Awatar użytkownika
Ginny352

Post autor: Ginny352 »

Ktoś wcześniej wspominał o tym co było wyemitowane w tv z koncertu MJ. Wiem że na YouTube są tylko dwie piosenki, heal the world i chyba the way you make me feel, ja mam takie szczęście i mam całość! :D
Rodzice mojej przyjaciółki nagrali cały koncert na kasetę video. Cały koncert był chyba emitowany przez polsat.
Nie mam odtwarzacza vide tylko dvd więc poprosiłam tatę by zgrał mi to jakoś na płytę, ale efekty są przerażające! Mimo że obraz i dźwięk są genialne to się nie pokrywają. :-/
A szkoda, bo gdy oglądałam to na kasecie video u przyjaciółki były tam naprawdę ekstra momenty! :happy:
ale i tak cały się chyba nie nagrał bo zabrakło końcówki. O ile się nie mylę śpiewał earth song, beat it, billie jean, black or white i jeszcze jakieś :D
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Awatar użytkownika
magnolia

Post autor: magnolia »

Koncert z Polski nigdy nie był emitowany w TV. To co widziałaś to mógł być np. koncert z Monachium.

Mamy prawie te same avki...:P
Obrazek
"I'll never let you part for you're always in my heart."
Awatar użytkownika
Ginny352

Post autor: Ginny352 »

magnolia pisze:Koncert z Polski nigdy nie był emitowany w TV. To co widziałaś to mógł być np. koncert z Monachium.

Mamy prawie te same avki...:P
Aha, możliwe xD
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Pointrox

Post autor: Pointrox »

ODPOWIEDZ