Ostrzeżenia Użytkowników - kto i za co?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Krzychu Redhedzio- za spam w Dyskografii.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
kacperr95 za dwukrotne obrażenie innego użytkownika i spam w temacie w Twórczości Fanów.
- majkelzawszespoko
- LittleDevil
- Site Admin
shamar: za obrażanie innego użytkownika i agresywny styl dyskusji.
"Po 1 - jestes modelowym przykladem ciemnogrodu z ktorym czlowiek oswiecony w wielu sprawach nie dyskutuje. Bo po co ?"
- LittleDevil
- Site Admin
Connors:
raz: za spam
dwa: powielanie tego samego spamu, ten sam tekst po raz trzeci(!) rowniez w nieodpowiednim dziale.
Istne wejscie smoka. Zostala Ci jeszcze jedna szansa, wiec radze jak najpredzej zapoznac sie z regulaminem!
raz: za spam
dwa: powielanie tego samego spamu, ten sam tekst po raz trzeci(!) rowniez w nieodpowiednim dziale.
Istne wejscie smoka. Zostala Ci jeszcze jedna szansa, wiec radze jak najpredzej zapoznac sie z regulaminem!
- LittleDevil
- Site Admin
tymczasowy27, trzecie i ostatnie za obrazanie uzytkownika w shoutboxie.
Jesli ktorys z uzytkownikow ma potrzebe poskarzenia sie na moderatora, znajdzie odpowiedni temat w dziale „O forum i o stronie“, moze takze napisac w tej sprawie do admina. Domniemane nieodpowienie zachowanie ze strony moderatora nie jest jednak zadnym darmowym biletem na obrzucanie go wyzwiskami. Do tego wniosku jednak tymczasowy27 nadal nie doszedl, wrecz przeciwnie, nadal upiera sie przy swoim, wiec dalsze utrzymywanie stosunkow nie ma sensu . Ban.
X E [Sro 1:30] tymczasowy27: ktoś wie kim jest ten kretyn mandey?
Jesli ktorys z uzytkownikow ma potrzebe poskarzenia sie na moderatora, znajdzie odpowiedni temat w dziale „O forum i o stronie“, moze takze napisac w tej sprawie do admina. Domniemane nieodpowienie zachowanie ze strony moderatora nie jest jednak zadnym darmowym biletem na obrzucanie go wyzwiskami. Do tego wniosku jednak tymczasowy27 nadal nie doszedl, wrecz przeciwnie, nadal upiera sie przy swoim, wiec dalsze utrzymywanie stosunkow nie ma sensu . Ban.