yarek pisze:Mógłby ktoś podać adres stronki na której wypisane by były chronologicznie wszelkie dema, odrzuty, niewydane piosenki MJ itp. ? Co skąd jest, z jakiej sesji, itd.
Moscan pisze:A Place With No Name (1971/2000) (Dewey Bunnell, ???)
Cover Version of the 1972 hit single A Horse With No Name by America
Outtake of the album INVINCIBLE (2001)
Słyszeliście o tej piosence, która niedawno rzekomo wyciekła do sieci ;>?? Jak myślicie jest to nutka jedna z nowszych czy starszych, która nie została opublikowana?? Wpada w ucho jak się jej słucha :))
Rest in Peace Michael 1958 - 2009 [*]
"...W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć..."
Słyszeliście o tej piosence, która niedawno rzekomo wyciekła do sieci ;>?? Jak myślicie jest to nutka jedna z nowszych czy starszych, która nie została opublikowana??
Utwory te pierwotnie miały znaleźć się na 2 dysku bonusowym wydanej
w 2001 roku specjalnej edycji longplaya Dangerous.
Od pomysłu jednak z niewiadomych przyczyn odstąpiono.
czy jest gdzies dostepny utwor I have this dream ze spiewem Michaela??? mam ta piosenke ale tylko z chorkiem, bardzo podoba mi sie melodia, gdzies czytalam ze byly z tym utworem jakies ceregiele
Piosenka Nite Line została nagrana jako "Nightline" nagrane przez Pointer Sisters na album Break Out i zamieszczone na singlu "Automatic" (później zastąpione przez "I'm so excited") oraz przez Ellen Foley na album Another Breath:
zcy ktos z was ma ten utwor ale nie tylko instrumentalny a z tekstem ?? Ja gdzies mam ale na kasecie i szukam w formacvie MP3 czy audio ! jakos dziwnie ze tego nigdzie nie mozna dorwac przeciez to wyszlo na CD normalnie