Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
-
Więc wracając do tego pytania, bo również mnie zainteresowało, to w dniu Michaela "pogrzebu" na MTV leciały takie jakby wspomnienia o Michaelu tych którzy z nim pracowali, przerywane teledyskami (może ktoś to oglądał?) i tam wypowiadała się Naomi Campbell, która wspomniała o takim zdarzeniu na planie ITC, że powiedziała bodajże coś w rodzaju "cholera", a Michael poprosił, żeby nie przeklinałaSaszka pisze:Czy jako zdrowy normalny chłop (bo przecież taki otóż był )
Czasem zdarzyło mu się przeklnąć ?
Chociaż z drugiej strony czytając gdzie (już nie pamiętam gdzie dawno to było).
Sekwencje w piosence "Scream" "Stop fucking with me" zaśpiewał chórek
zamiast Michael'a..
Więc hmm ciekawi mnie to...
Zapadło mi to w pamięć. Moja mama to jeszcze skomentowała, że wcale się Michaelowi nie dziwi, bo Naomi przecież słynie z takich słownych 'hardkorów'
Mike, game's over! Come back here, right now!
Ja bym się chciała dowiedzieć co porabiał Michael kiedy siedział sobie w domu i np odpoczywał między nagraniami, albo trasami.
Czy śledził jakieś nowości muzyczne.
Chciałabym się dowiedzieć po prostu jaki był naprawdę. Poznać go od strony prywatnej. Zapomnieć, że jest znanym artystą i normalnie z nim porozmawiać. Ciekawi mnie czy serio w domu mówił normalnym głosem, bo wiele osób już wspominało, że prywatnie nie mówił takim wysokim jak w wywiadach.
Czy śledził jakieś nowości muzyczne.
Chciałabym się dowiedzieć po prostu jaki był naprawdę. Poznać go od strony prywatnej. Zapomnieć, że jest znanym artystą i normalnie z nim porozmawiać. Ciekawi mnie czy serio w domu mówił normalnym głosem, bo wiele osób już wspominało, że prywatnie nie mówił takim wysokim jak w wywiadach.
Wiecie co? Mnie się wydaje, że to była fanka i nie było żadnego związku między nimi. A to że ją ciągnął za rękę do samochodu to pewnie dlatego że tak wolno chodziła w tych szpilkach a jemu się spieszyło więc ją popędził
Ja osobiście bym była zazdrosna o tego Michaela który był od początku Jego kariery aż do wydania HISTORY. Potem to już jakoś nie.... Jako muzyk zawsze był wspaniały ale jego zachowanie w miejscach publicznych... to układanie włosów, chowanie twarzy przed ludźmi... Wcześniej chodził tylko w maseczce i to mi nie przeszkadzalo ale na tym filmie z tą nieszczęsną Joanną miał całą twarz ukrytą. Teraz każdy jej może powiedzieć że to nie był MJ
Dziewczyny niema o co być zazdrosną
Gdybyśmy my tam były to ta Joanna by była niezauważalna.... Jej szczęście że nas tam nie było...
Ja osobiście bym była zazdrosna o tego Michaela który był od początku Jego kariery aż do wydania HISTORY. Potem to już jakoś nie.... Jako muzyk zawsze był wspaniały ale jego zachowanie w miejscach publicznych... to układanie włosów, chowanie twarzy przed ludźmi... Wcześniej chodził tylko w maseczce i to mi nie przeszkadzalo ale na tym filmie z tą nieszczęsną Joanną miał całą twarz ukrytą. Teraz każdy jej może powiedzieć że to nie był MJ
Dziewczyny niema o co być zazdrosną
Gdybyśmy my tam były to ta Joanna by była niezauważalna.... Jej szczęście że nas tam nie było...
nie mam pewności - ale mam wrażenie, że oni po prostu znali się już wcześniej, tak to wyglądało. Michael zapytał ją gdzie się zatrzymała, wziął numer telefonu.
agusia chyba nie ma lepszego tłumaczenia sprawy opaski (ja przynajmniej nie znalazłam)
Michael przyszedł na plan Smooth Criminal z niebieską opaską na ramieniu i powiedział, że pomaga mu ona w kreowaniu postaci.
agusia chyba nie ma lepszego tłumaczenia sprawy opaski (ja przynajmniej nie znalazłam)
Michael przyszedł na plan Smooth Criminal z niebieską opaską na ramieniu i powiedział, że pomaga mu ona w kreowaniu postaci.
- Michael FOREVER!!!
Mnie bardzo ciekawi jedna sprawa,która z samego początku nie została do końca wyjaśniona...mianowicie
jakiego wyznania był Michael???
Z początku ktoś pisał ,że kapłanem kościoła tantrycznego, ale czy to prawda?
Jeżeli tak to czy do samego końca był właśnie
tego wyznania???
proszę o odpowiedż,bardzo mi na tym zależy
tego wyznania???
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
-
Jak pewnie wiesz Michael był wychowywany w wierze Jehowa, jako dziecko chodził z całą rodziną cztery razy w tygodniu do kościoła (czy jak to się tam nazywa) i systematycznie czytał Biblie, był zawsze zresztą bardzo wierzący.Michael FOREVER!!! pisze:Mnie bardzo ciekawi jedna sprawa,która z samego początku nie została do końca wyjaśniona...mianowicie
tego wyznania???
Za czasów "Thrillera" Michael niestety musiał odsunąć się od wyznawców Jehowa, ponieważ ingerowali w to co robił i naciskali by zmienił tytułowy teledysk, co zakończyło się w konsekwencji jakąś naklejką na płycie. Członkom tej grupy nie podobało się, że w klipie ożywają osoby zmarłe
Michael w ostateczności się od nich odizolował, by móc w spokoju tworzyć.
Nie zmienia to jednak faktu, że Michael nadal wierzył w Boga oraz czytywał i postępował zgodnie z Biblią. Wierzył w to samo, co na początku - nic się nie zmieniło.
Od zawsze był w bardzo bliskiej więzi z matką - to ona wpoiła mu zasady i wartości, które pozostały takie same do końca.
I jakieś ploty były że przeszedł na islam-to była prawda???
"We can`t take it,
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Piszę poprawnie po polsku.
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Piszę poprawnie po polsku.
- karolinaonair
Michael interesował sie wieloma religiami, dużo o tym czytał, Jarmeine też o tym mówił w wywiadzie że M. czytał wiele książek na temat różnych religii, czytał nawet biografię Jana Pawła II o ile wiem. Wierzył w Boga, w jego siłę sprawczą. Był bardzo wierzący.MJ-ka pisze:I jakieś ploty były że przeszedł na islam-to była prawda???
A czy przeszedł na Islam. Nie sądzę.
"Kłamstwa biegną sprinty, prawda biegnie maratony" - Michael Jackson
Ja z innej beczki: czy ktoś wie ile Michael miał wzrostu?
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl