rosyjackson.spaces.live.com/blog/cns!9CC6B419F98B9C92!854.entry
Zazdrosna jestem, nooo

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Więc wracając do tego pytania, bo również mnie zainteresowało, to w dniu Michaela "pogrzebu" na MTV leciały takie jakby wspomnienia o Michaelu tych którzy z nim pracowali, przerywane teledyskami (może ktoś to oglądał?) i tam wypowiadała się Naomi Campbell, która wspomniała o takim zdarzeniu na planie ITC, że powiedziała bodajże coś w rodzaju "cholera", a Michael poprosił, żeby nie przeklinałaSaszka wrote:Czy jako zdrowy normalny chłop (bo przecież taki otóż był)
Czasem zdarzyło mu się przeklnąć ?
Chociaż z drugiej strony czytając gdzie (już nie pamiętam gdzie dawno to było).
Sekwencje w piosence "Scream" "Stop fucking with me" zaśpiewał chórek
zamiast Michael'a..
Więc hmm ciekawi mnie to...
Jak pewnie wiesz Michael był wychowywany w wierze Jehowa, jako dziecko chodził z całą rodziną cztery razy w tygodniu do kościoła (czy jak to się tam nazywa) i systematycznie czytał Biblie, był zawsze zresztą bardzo wierzący.Michael FOREVER!!! wrote:Mnie bardzo ciekawi jedna sprawa,która z samego początku nie została do końca wyjaśniona...mianowicie
jakiego wyznania był Michael???
Z początku ktoś pisał ,że kapłanem kościoła tantrycznego, ale czy to prawda?
Jeżeli tak to czy do samego końca był właśnie
tego wyznania???
proszę o odpowiedż,bardzo mi na tym zależy![]()
Michael interesował sie wieloma religiami, dużo o tym czytał, Jarmeine też o tym mówił w wywiadzie że M. czytał wiele książek na temat różnych religii, czytał nawet biografię Jana Pawła II o ile wiem. Wierzył w Boga, w jego siłę sprawczą. Był bardzo wierzący.MJ-ka wrote:I jakieś ploty były że przeszedł na islam-to była prawda???