World Music Awards [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Michael_fan pisze:Może się mylę, ale ten numer z głośnym playbackiem to mogło być specjalnie.
Jak to- specjalnie? :podejrzliwy:
Na nagraniu telewizyjnym wygląda to bardzo dobrze
Michael_fan pisze:A po drugie, dlaczego zaśpiewał tak mało?! Według mnie coś w tym musi być. Tylko jedno mnie martwi.
Tak, jak pisałam we wcześniejszych postach, Michael wogóle nie miał tam śpiewać (co zarówno On, jak i PR WMA bezpośrednio potwierdzali).
"We are the World" miało być wielkim finałem całej imprezy, na którym po raz kolejny mieliśmy zobaczyć Michael'a- dlatego utwór został puszczony w oryginale, od środka (bodajże od pierwszego refrenu).
A że organizatorzy dali Michael'owi mikrofon do ręki, to się chłopina nie mógł powstrzmać od swoich showman'skich przyzwyczajeń i zaśpiewał sobie kilka zdań (miło z Jego strony, zresztą).

Michael_fan pisze:Jak wobec tego będzie wyglądać trasa koncertowa do nowej płyty?
Trasy koncertowej nie będzie, o czym Michael mówił już na przełomie lat 2001/2002.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
wirus2006

Post autor: wirus2006 »

Ja osobiście także uważam że MJ nie miał wogóle zaśpiewać ( tak także twięrdzą zródła oficjalne) tylko poniosły go emocje i chciał dać radość własnym bardzo licznie zgromadzonym faną. I osobiście bardzo mnie jego wystę cieszył. Sam fakt że mogłem ponownie usłyszeć jego w dalszym ciągu piękny i wspaniały woklanie wzbudził wemnie bardzo pozytywne emocje i wywołał wielkie wzruszenie.
Awatar użytkownika
wirus2006

A że organizatorzy dali Michael'owi mikrofon do ręki, to się chłopina nie mógł powstrzmać od swoich showman'skich przyzwyczajeń i zaśpiewał sobie kilka zdań (miło z Jego strony, zresztą).
Ja się akurat z tą wypowiedzią w 100% nie zgdadzam tutaj nie codziło o żadne przyzwyczajenie to było widać w jego zachowaniu i wzruszeniu tutj chodziło o to że poczuł się jak za dawnych lat i nie był wstanie nie dać radości swoim faną.
mRm

Post autor: mRm »

wirus2006 pisze: Ja się akurat z tą wypowiedzią w 100% nie zgdadzam tutaj nie codziło o żadne przyzwyczajenie to było widać w jego zachowaniu i wzruszeniu tutj chodziło o to że poczuł się jak za dawnych lat i nie był wstanie nie dać radości swoim faną.
Jak za dawnych lat... Moze i sie poczul, ale szkoda ze tak jak za dawnych lat nie zaspiwal. Szkoda ze to zrobil, bo teraz ta cala nagonka na niego, ktora na pewno nic dobrego nie przyniesie...
Awatar użytkownika
wirus2006

Jak za dawnych lat... Moze i sie poczul, ale szkoda ze tak jak za dawnych lat nie zaspiwal. Szkoda ze to zrobil, bo teraz ta cala nagonka na niego, ktora na pewno nic dobrego nie przyniesie...
Z twoja wypowiedzią także się nie zgadzam uważam że zaspiewał w większości bardzo pięknym głosem o którym większa część artystów może tylko marzyc a co do prasy to niestety musimy się przygotować że jak zaśpiewa lepiej niż za dawnych lat to i tak zrobią nagonkę poniewąz teraz to jest na topie tania sensacja jak zwykle. Jedynie kto sie dobrze zachował to nasz teleexpress :D
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Maro pisze:Michael przezciez mówił w oświadczeniu z lipca że rozważa w wyruszenie trasy koncertowej po wydaniu nowego albumu:
he is reviewing numerous offers to tour musically

Oj, żeby nie wyszło, jak z tym "performance".
Trzeba bardzo uważnie analizować to, co zostało napisane, bo idę o zakład, że zanim to oświadczenie ujżało światło dzienne, siedziało na nim kilku fachowców od PR ;-)
Żeby nie było później, że Michael cokolwiek obiecał, a potem słowa nie dotrzymał :nerwy:
Osobiście BARDZO chciałabym żeby Michael w trasę wyruszył, ale bardzo wątpię, że dojdzie do realizacji tego projektu :smutek:
Powodów jest kilka, ale pozwolę sobie je zachowac dla siebie, bo to nie miejsce i nie czas na dyskusje na ten temat, tym bardziej, że czuję, iż rozpoczełam bym bardzo gorącą rozmowę ;-)
wirus2006 pisze:Ja się akurat z tą wypowiedzią w 100% nie zgdadzam tutaj nie codziło o żadne przyzwyczajenie to było widać w jego zachowaniu i wzruszeniu tutj chodziło o to że poczuł się jak za dawnych lat i nie był wstanie nie dać radości swoim faną.
A....
Bo w sumie to napisałeś niemal to samo, co ja :wariat:
Chodziło mi o ten "impuls", który Michael poczuł, kiedy usłyszał kilkutysięczny chór śpiewający "We are the World" :-)
mRm pisze:Jak za dawnych lat... Moze i sie poczul, ale szkoda ze tak jak za dawnych lat nie zaspiwal.
To znaczy jak? :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Obrazek
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

M.Dż.* pisze:Osobiście BARDZO chciałabym żeby Michael w trasę wyruszył, ale bardzo wątpię, że dojdzie do realizacji tego projektu :smutek:
Powodów jest kilka, ale pozwolę sobie je zachowac dla siebie, bo to nie miejsce i nie czas na dyskusje na ten temat, tym bardziej, że czuję, iż rozpoczełam bym bardzo gorącą rozmowę
To załóż taki temat! Proszę! :happy:
Z chęcią poczytam Twoje i wielu innych - przemyślenia na ten temat japrosic
Możliwe że i dyskusja będzie gorąca i burzliwa...

ps...czy mogę zadać dziecinne pytanie? :nerwy: :surrender:
Co to jest PR?
Czy to jest skrót od Public Relations? :nerwy:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
wirus2006

A....
Bo w sumie to napisałeś niemal to samo, co ja Wariat
Chodziło mi o ten "impuls", który Michael poczuł, kiedy usłyszał kilkutysięczny chór śpiewający "We are the World"
Było mozna Twoja poprzednia wypowiedz zrozumiec dwuznacznie ta zreszta tez ;/ Mi chodzi o dosłowną cheć sprawienia radosci u jego fanow znajdujacych sie tam wystarczy sie przyjzec jak sie odwraca i zaczyna spiewac mozna zauwazyc u niego emocje i checi! ktore odniosly skutek na sali no oczywiscie bylo by lepiej gdyby zaspiewal cala trase history :D a nie kawalek watw!!

Ps. Musze nauczyc sie czytac Twoj sposob wypowiedzi bo zaloze sie ze chodzi Tobie o to samo co mi tylko w sposob dla mnie dwuznaczny probujesz to wypowiedziec :D:P
Awatar użytkownika
wirus2006

Maro to ze jest napisane MJ P... - WATW nie oznacza ze bedzie je spiewal te slowo jest dwuznaczne!!!! Moglby tylko wyjsc pocalowac dzieciaki poklaskac sie pobujac i pojsc!! i tez nikt by sie wywiazal z tego slowa!!!
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

No OK- ramówka WMA- standardowe "narzędzie" na każdej profesjonalnej imprezie muzycznej (i pewnie nie tylko).
Nadal "performance" mnie nie przekonuje :-/
Bo jest to pewnie ramówka zdjęta ze ściany zza kulisów.
Jest po to, żeby artyści i prowadzący wiedzieli kto, kiedy wchodzi i jak czasowo rozkłada się impreza.
To wszystko.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
mRm

Post autor: mRm »

M.Dż.* pisze:No OK- ramówka WMA- standardowe "narzędzie" na każdej profesjonalnej imprezie muzycznej (i pewnie nie tylko).
Nadal "performance" mnie nie przekonuje :-/
Bo jest to pewnie ramówka zdjęta ze ściany zza kulisów.
Jest po to, żeby artyści i prowadzący wiedzieli kto, kiedy wchodzi i jak czasowo rozkłada się impreza.
To wszystko.
ja stoje przy swoim... Michael nie mials spiewac, ale zostalo to zaimprowizowane. A te cale 'problemy' to fakt ze Michael nie mial odsluchow (jesli wiecie co to tagie- nie chce mi sie tlumaczyc)... A to ze napisane PERFORMANCE, to kazdy moze sobie napisac.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ej People,ja tylko wklejam fotke a tu już na mnie jazda ze strony kolegi virus :wariat: Ej tylko prosze nie pisz że tą fotkę mogli zrobić na pokazie mody:

Obrazek
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
wirus2006

Ej People,ja tylko wklejam fotke a tu już na mnie jazda ze strony kolegi virus Wariat Ej tylko prosze nie pisz że tą fotkę mogli zrobić na pokazie mody
Maro ja wcale na Ciebie nie jechalem jak tak to odebrales to przepraszam :P ja wcale nie twierdze ze MJ wyglada wspaniale :P a fota jest dosc zlosliwie zrobiona
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

cicha pisze:To załóż taki temat! Proszę! :happy:
Z chęcią poczytam Twoje i wielu innych - przemyślenia na ten temat japrosic
Możliwe że i dyskusja będzie gorąca i burzliwa...:
Oj pewnie będzie ;-)
No, OK- spróbuję może nawet zaraz
cicha pisze:ps...czy mogę zadać dziecinne pytanie? :nerwy: :surrender:
Co to jest PR?
Czy to jest skrót od Public Relations? :nerwy:
Tak :-)
Przepraszam, że tak skrótami, ale to "WMA" mi w głowie pomieszało :wariat:
wirus2006 pisze:Ps. Musze nauczyc sie czytac Twoj sposob wypowiedzi bo zaloze sie ze chodzi Tobie o to samo co mi tylko w sposob dla mnie dwuznaczny probujesz to wypowiedziec :D:P
Spoko, ja wogóle jestem jakaś taka.... :glupi:
Ale myśl mamy podobną :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ