Głupota z tym "sztucznym" głosowanie na THE GIRL IS MINE. Poza tym to wszystko sie dopiero rozkreca. Jak ktos tu napisal. Glosy fanow sa tu kropla w morzu potrzeb. A jak remix nie dotrze wysoko tzn po prostu ze nie trafil do ludzi, nie spodobal im sie. Ot co.
Czy ktoś sztucznie w 1983 roku podtrzymywal przy zyciu singiel BILLIE JEAN ? Nie. On byl hitem i sam sobie pomogl wspiac sie na szczyty list.
CO bedzie z TGIM zobaczymy. Na razie rozglosnie zaczynaja puszczac ja od czasu do czasu. Wydaje mi sie jednak ze to nie ze wzgledu na Michaela a na to ze figuruje tam tez nazwisko i osoba Will I AM'a. Wiadomo dzisiejsze dzieci i nastki lubia Black Eyed Peas i inne takie kapele, o podobnym brzmieniach.
lebelle pisze:Głupota z tym "sztucznym" głosowanie na THE GIRL IS MINE.
lebelle pisze:Czy ktoś sztucznie w 1983 roku podtrzymywal przy zyciu singiel BILLIE JEAN ? Nie. On byl hitem i sam sobie pomogl wspiac sie na szczyty list.
Ale w czasach Thrillera ludzie nie patrzyli na MJ przez pryzmat procesów. Nie brakuje takich (łącznie z prezenterami radiowymi)ktorzy zafiksowali sie w latach 90tych i tam im zostało..Lepiej głosujmy, bo piosenka może się nie obronić przed tym zakotwiczeniem.
Ludzie chcą poznać MJ tylko o tym nie wiedzą. A niech mają od nas te szansę :)
Myślę, że fani innych artystów, zespołów robią dokładnie to samo, dlatego czas pokazać, że nie opuszczamy naszego Idola [chociażby muzycznego czy scenicznego]
Myślę, że fani innych artystów, zespołów robią dokładnie to samo, dlatego czas pokazać, że nie opuszczamy naszego Idola [chociażby muzycznego czy scenicznego]
Jak wszyscy potakują, to ja też, a co, nie będę cicho siedzieć :D Jak już wiecie, ja głosuję WIELOKROTNIE... yyy, nie wymienię liczby, bo potem będziecie patrzeć na mnie jak na jakąś... WACKO :D