Nie. Tyle panien młodych być nie może! To by było aż śmieszne, ja rezygnuję...w głowie tworzę już nową wizję tak, że wy dziewczyny się nie przejmujcie...
Nagracie filmik z próby co bym mogła zobaczyć jak wam idzie i czy ja czegoś nie mylę? Mogłabym się do was dostosować itd. Tak jak, to był z filmikami z prób do FM...
jeszcze raz, proszę osoby, których maili nie mam, niech je doślą, materiały szkoleniowe chciałam przesłać ;)
Właśnie wyskoczyłam z całego budżetu miesięcznego i wydrukowałam plakaty - zadowolona nie jestem, ale mam nadzieję, że w Carpe przejdą, bo tak naprawdę to one potrzebne są tylko dla nich. Zaniosę je mam nadzieję jeszcze dziś, więc jak ktoś tam się kręcił będzie, sprawdźcie, czy już wiszą:) dla takiego naszego, mniej oficjalnego użytku wydrukuję u siebie na jakimś lepszym papierze w formacie a4 już... Z resztą, ludzi i tak tam będziemy mieć.
Co do próby, jeszcze raz MadziaLence za załatwienie sali dziękuję. Ale tak, jak na razie na próbę wybierają się 4 osoby, ze mną 5.... Rozumiem, że czasu nie macie i wszystko... mam tylko nadzieję, że chęci pojawią się u Was za tydzień, co? I nie wiem, robimy tę próbę w 5 osób, czy sobie darujemy i ćwiczymy (ale naprawdę ćwiczymy) sami i spotykamy się nie wiem, już w południe 24.10 i przynajmniej 4 godziny ćwiczymy? Albo np. w piątek wieczorem i później w sobotę znów? Chodzi mi o to, żeby jak najwięcej osób z prób skorzystało, służyć one mają głównie synchronizacji tego wszystkiego, bez ćwiczenia samemu wcześniej nie da rady...;/
Proszę Was, miejcie na względzie fakt, że układ jednak aż tak prosty nie jest, jak się na początku wydaje... (wiem, sprawdziłam;) ) Czekam na Wasze opinie, najlepiej mailowo, bo z forum i pm'sami nie nadążam.
Moje zdanie w sprawie próby: próba musi być!
Jeżeli sala nie jest zależna od liczby osób to uważam, że warto się spotkać. Choć niech te 5 osób będzie masterami w tym układzie!
ja też uważam, że próbe warto zorbic:) w sumie na FM tez na poczatku przychodziło po 30 osob a na kancu tanczyło nas ponad 100:P wiec patrzac na proporcje 33 do 100, a 5 do 15 to w sumie podobnie wypada:d
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
ja jestem za jakas mega dlugą probą w sobote 24 tego bo w ta sobote nie dam rady niestety - rano mam pogrzeb a po poludniu prymicje (o ironio...) ale 24 tego bede na pewno - sama cwicze solidnie układ w domu, bo wiem że do niego jedna proba nie wystarczy i naprawde trzeba sie przyłożyć. Czasami sie wsciekam że mi cos nie wychodzi i mi sie wszytko jeb...to znaczy MYLI :) bo niby sie potwarza ale za kazdym razem inaczej itp...:( Ale ja tak mam ze jestem w gorącej wodzie kąpana i chcialabym juz wszystko na TERAZ umieć :) a tak sie nie da :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Jak myślicie ok. której zrobimy próbę 24? Ja nie mogę przyjechać jutro, ale za tydzień mogę być w Krakowie nawet od samego rana;)
Umiem układ, ale dobrze wiem, że i tak trzeba ćwiczyć żeby dojść do perfekcji, a najlepiej ćwiczy się w grupie czego jestem pozbawiona...dlatego też liczę na to że 24. sporo poćwiczymy...Pamiętajcie, że nie mamy być sztywnymi kołkami tylko przerażającymi, rozpadającymi się zombie...
Musimy mieć tak wyćwiczony układ żebyśmy już nie musieli liczyć kroków i mogli zadbać o groźne miny i jak najbardziej straszne gesty...
m_ary_jane pisze:Jak myślicie ok. której zrobimy próbę 24? Ja nie mogę przyjechać jutro, ale za tydzień mogę być w Krakowie nawet od samego rana;)
Umiem układ, ale dobrze wiem, że i tak trzeba ćwiczyć żeby dojść do perfekcji, a najlepiej ćwiczy się w grupie czego jestem pozbawiona...dlatego też liczę na to że 24. sporo poćwiczymy...Pamiętajcie, że nie mamy być sztywnymi kołkami tylko przerażającymi, rozpadającymi się zombie...
Musimy mieć tak wyćwiczony układ żebyśmy już nie musieli liczyć kroków i mogli zadbać o groźne miny i jak najbardziej straszne gesty...
ja tez jestem za tym aby zrobic probe generalna rano znaczy tak gdzies 10-11 zeby sie nie stresowac i na spokojnie cwiczyc ile tylko nam sil starczy bez poscpiechu ze mamy malo czasu. Potem spokojnie mozna sie wrocic do domu na obiadek i zabrac rzeczy aby byc gotowym na 20 :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
no tylko nie 10-11, bo ja o tej porze bede dopiero dojezdzac do KRK. Wezcie pod uwage tez przyjezdnych. Mysle ze proba ok 16 bedzie najlepsza, a i tak nam duzo czasu zostanie.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
No może taka 15-16 by wystarczyła...Ja jeśli trzeba jestem w gotowości od rana...tylko w w sumie bardziej by mi pasowało takie popołudnie bo jakby była próba o 10 to bym musiała z domu wyjechać o 8.00 i wtedy byłabym na nogach od 8.00 do 11.00 (przynajmniej) następnego dnia...i to cały czas gdzieś bym się włóczyła po Krakowskich ulicach, galeriach itd. Bardziej mi pasuje ta 15.00 przynajmniej zjem w domu obiad i dopiero pojadę (obiadek = więcej sił i energii do tańca powiedział obżartuch).
Ale jeśli będzie trzeba, to najwcześniej będę 9.30 na dworcu.
Słuchajcie ustalmy coś.
Ja tam mogę się ustosunkować do was ale jak widzę padają dwie daty próby.
Ta sobota tj 17.10 lub przyszła 24.10. Więc zdecydujmy która?
Jeśli ta druga to ta druga będzie musiała być porządna i długa.
Godziny popołudniowe by były ok tyle że ja mogę być do 20 bo wtedy mam ostatniego busa do domu:D
Na pewno musi byc proba w dniu TTW bo inaczej ludzie z dalszych czesci Polski, ktorzy przyjezdzaja specjalnie tego dnia, w ogole nie beda mieli szansy na jakakolwiek probe i synchronizacje. A ta jutrzejsza chyba moze rowniez z powodzeniem sie odbyc [dla osob z Krk], jedna drugiej nie przeszkadza.
Ostatnio zmieniony pt, 16 paź 2009, 15:06 przez Noemi.best, łącznie zmieniany 1 raz.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Marie Mogłybyśmy nawet razem jechać, było by raźniej;)
A jeśli chodzi o te próby, to chyba są 2. Jedna jest jutro, a za tydzień generalna. Tylko, że mało osób się zgłosiło...ja myślę że i tak warto ćwiczyć nawet w te 5 osób...
Mental na liście mam potwierdzone 23 osoby tańczące, dołączysz?:) Wszyscy próba 24.10 jest na 1000% i myślę, że zaczniemy ją koło południa, jak już dziewczyny z Warszawy/Lublina/Katowic dojadą, zakładam, że koło 12. Na tej próbie muszą być wszyscy i wszyscy muszą mieć wtedy już w miarę opanowany układ. Kwestia do dogadania się to, co z jutrem, czy próbujemy w pięć osób czy próbujemy dopiero z resztą, ja tu nie dowodzę, chodzi mi o demokratyczną decyzję:)
Osoby, do których mail dziś nie doszedł, proszę się upomnieć mailowo (błagam, nie pw, nie wyrabiam z nimi...) ttw09.krakow@gmail.com
Co do flashmoba w niedziele, jestem jak najbardziej za.