Zażalenie na moderatora

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
shamar

Post autor: shamar »

Dziwni jestescie z tymi ostrzezeniami / banami itp. Forum , które nie jest forum. Bo na forum powinna byc wolnosc wypowiedzi .

PS - nie da sie zarejestrowąc z tego samego komputera ? sie zobaczy...
"Jeśli masz odejść, odejdź z uśmiechem na twarzy"
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

możesz mi kaem wyjaśnić łaskawie, GDZIE użyłam obraźliwego zwrotu??????????????????????????????????????????? bo nie widzę, a ślepa jeszcze nie jestem
po drugie - od kiedy jest zabronione cytowanie wypowiedzi zbanowanego użytkownika? nie widzę takiego punktu w regulaminie
po trzecie - gdzie wyjaśnienie na pw? nic nie dostałam\
a po czwarte - :smiech:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

agusiaa_w, nie udawaj Greka. Zbanowanie shamara oznacza, ze nie zyczymy sobie tutaj wiecej jego wypocin, wiec chyba logiczne jest, ze cytowanie ich nie bedzie bynajmniej nagradzane. Tym bardziej, ze ewidentnie zrobilas to, aby swiadomie prowokowac - bo niby po co te emotki?
Druga sprawa: jesli, jak slusznie zauwazylas, shamar nie ma mozliwosci wypowiedzenia sie na tym forum jako persona non grata, przekazujac celowo wiadomosci od niego przejmujesz odpowiedzialnosc za ich zawartosc. Jesli slowo "Skosny" jest wedlug Ciebie komplementem dla Azjaty, to ja juz naprawde nie wiem, czy jest sens cokolwiek Ci jeszcze tlumaczyc.
Ostatnio zmieniony wt, 17 maja 2011, 3:20 przez LittleDevil, łącznie zmieniany 1 raz.
agusiaa_w

Od kiedy "skośny" jest obraźliwe? aa zresztą nie obchodzi mnie odpowiedź...
Nie chce mi się z wami dyskutować, kaem tylko czekał na pretekst i założę się że cały dzień kombinował, pod co podpiąć moją wypowiedź, żeby mnie udupić - no to niech ma, niech się cieszy, każdego rajcuje co innego.
Bezsensem jest dalsze zadawanie się z wami i tyle.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Sprobuj przetestowac: wejdz do chinskiej restauracji, zawolaj: "Hej , Skosni!" i poczekaj na reakcje. Nie zapomnij sie podzielic relacja, jak bylo... :smiech:

Mozesz byc pewna, ze zarowno kaem, jak i cala reszta ma w zyciu wazniejsze rzeczy do roboty, niz "caly dzien kombinowac" nad Twoimi wypowiedziami. Przegielas pale - ponioslas konsewencje. Nad czym tu kombinowac?
Obrazek
agusiaa_w

teraz to drwisz ze mnie i mnie obrażasz, nie życzę sobie tego
ObrazekObrazek
marosia

Zażalenie na moderatora

Post autor: marosia »

http://www.youtube.com/watch?v=IdN-x85KbxY
poniosły mnie emocje..i wstawiłam to do faktów..to błąd, glupija ale przecież piękne to jest....żeby zaraz do kosza??!!! w końcu to jest wykonanie Michaela!!! żadna podróba!
W myśl takiej zasady, powinniście wrzucić do kosza 3 utwory z ostatniej płyty, bo uważacie przecież,że zamiast Michaela ,słyszycie kogoś innego. Szanuję to forum,ale panuje tutaj reżim i z tego powodu ono powoli umiera.

Zapomnieliście o rocznicy, Michaela:((((((
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Post zawędrował do Kosza, bo link z piosenką już był. Zaledwie dwa posty wyżej. :surrender:
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
marosia

Zażalenie na moderatora

Post autor: marosia »

Wiem, widziałam, ale chodziło także o nową filmową wizualizację piosenki.Pięknie,wzruszająco...sądzę,że wiele osób chętnie by ten filmik obejrzało, i tyle. :-/
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

składam zażalenie na michaelzawszespoko za zamknięcie tematu MJOWISKO 2010. Przez prawie rok był otwarty i nikomu to nie przeszkadzało. Jak zapytałam czy wiadomo coś o tegorocznym MJowisku to temat został zamknięty z komentarzem 'temat zamykam. za dużo niecierpliwych.'
Serio, zupełnie nie rozumiem takiego działania. Jesli nic jeszcze nie wiadomo o MJowisku to spoko, mozna to napisać, przecież nie każę nikomu podawac szczegółów... Kilka osób w temacie napisało, że będzie chciało przyjechać i już temat zamknięty. Czy MJowisko to jakieś tabu, że nie wolno o nim pisać???
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Temat jak sama nazwa wskazuje, dotyczy MJOWISKA 2010 - wspomnień, żartów, komentarzy, podziękowań.
Jak myślisz, skoro nie ma oficjalnego tematu "MJOWISKO 2011", to znaczy że już coś wiadomo? Otóż nie.
Sto tysięcy razy można pisać, że jeśli coś będzie wiadomo, Szefowa na pewno taki temat założy i wtedy można pisać, że się przyjedzie, nie przyjedzie, zbierze w grupach, ubierze w piżamę i tak dalej.

Nie ma sensu zaśmiecać zeszłorocznego tematu, tegorocznym zamieszaniem 'przed'.
Jak ktoś już sika w majtki ze zniecierpliwienia, to PW do Kingi albo facebooknąć.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Sika w majtki niekoniecznie, ale planuje urlop i chce zaklepac sobie nocleg zawczasu, bo wie, że potem może nie mieć kiedy.

Do zainteresowanych - pytałam Kingę, odpisała mi, że MJowisko będzie 27 sierpnia. Nie jest to info oficjalne, ale jest ;)
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

majkelzawszespoko pisze:Jak myślisz, skoro nie ma oficjalnego tematu "MJOWISKO 2011", to znaczy że już coś wiadomo? Otóż nie.
Myslę, że na pewno coś wiadomo - po prostu nie na tyle dużo, by zakładać oficjalny wątek.
Idąc Twoim tokiem rozumowania, w ogóle nie należy o nic pytać, bo przecież jakby było wiadomo to ktoś już by o tym napisał, a skoro nie napisał to znaczy, że nie wiadomo.
majkelzawszespoko pisze: Nie ma sensu zaśmiecać zeszłorocznego tematu, tegorocznym zamieszaniem 'przed'.
Taaak, bo przecież 'zaśmiecanie' zeszłorocznych wątków to największy problem tego forum. Jakbym założyła nowy wątek 'MJOWISKO 2011' to też byś pewnie zamknął, bo przecież to nie byłby wątek oficjalny.
majkelzawszespoko pisze: Jak ktoś już sika w majtki ze zniecierpliwienia
Jesteś po prostu chamem. Nie mam dalszych pytań.

MJowitek pisze:Do zainteresowanych - pytałam Kingę, odpisała mi, że MJowisko będzie 27 sierpnia. Nie jest to info oficjalne, ale jest ;)
Dzięki za informację.
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

ghost_ola pisze:Myslę, że na pewno coś wiadomo - po prostu nie na tyle dużo, by zakładać oficjalny wątek.
I kogo Ty chcesz tu pytać? Osoby, które coś wiedzą, wpadają tu na 5 sekund co 2 miesiące.
ghost_ola pisze:Idąc Twoim tokiem rozumowania
Nie idź tam, bo się zgubisz.
ghost_ola pisze:Jakbym założyła nowy wątek 'MJOWISKO 2011' to też byś pewnie zamknął, bo przecież to nie byłby wątek oficjalny.
Jak nie ja, to pewnie zrobiłby to ktoś inny, gwarantuję Ci to.
ghost_ola pisze:Jesteś po prostu chamem.
Ale jestem wyższy.

Widzisz i tak wyszło na moje - MJowitkowi chciało się zapytać organizatorki i dostała z miejsca informację. Koniec tematu, zażalenie przyjęte.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Skąd: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

W takich chwilach jak ta... Każdy użytkownik dostałby ostrzeżenie. KAŻDY, tylko nie jakiś tam moderator.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
ODPOWIEDZ