We Wrocławiu jest impreza organizowana przez fanów.Jest o tym nawet wątek.Wiesz czarno na białym jest opisany cały jej przebieg a ponieważ ja lubię jasne sytuacje wybieram Wrocław.Sprawa numer dwa jest związana z fotografią.Miałam okazję być we Wrocławiu zimą i teraz w okresie letnim chcę to powtórzyć.Jeżeli chodzi o Toruń z mojego punktu widzenia jest tam sporo zamieszania organizacyjnego.Kuszącą perspektywę trzydniowej zabawy zatruwa fakt organicyjny.Bilet na imprezę reerwujesz na stronie,rezerwację stolika robisz telefonicznie a bilet na seans kupujesz w kinie tuż przed nim.Nie wiem gdzie jeszcze jest reklamowany Toruń także gwarancji udziału w całym przedsięwzięciu nie mam.Pozatym mam mały niesmak po Bydgoszczy-tyle było zamieszania z rezerwacją stolików na tamtą imprezę a ostatecznie okazało się że połowa stolików i tak była wolna,nie było żadnych nazwisk na zarezerwowanych stolikach więc sorry.Jak się okazuje trzeci dzień toruńskiego zlotu ma być na zasadzie powspominania poprzednich dwóch.Czytałaś plan?
MJowiska i inne zloty organizowane przez mjpolishtem przyzwyczaiły mnie do jasnych sytuacji także królestwo toruńskiego piernika zostawiam na nigdy potem

No chyba że z Poznania wybierze się jakaś większa ekipa w co szczerze wątpię.
WROCŁAW RULEZZZ...
P.S.Tak na marginesie "tajemnicom handlowym" mówię nie.....
To napisałam ja-technik handlowiec-dżozefa100