Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Michael_fan
Racja Kaem. Mnóstwo moich przyjaciół dalszych i bliższych do dziś wspomina klip z otwierającą się szczenką hahah. Ja sam byłem jako gówniarz tym oczarowany. Niesamowicie charakterystyczny klip. I właśnie ten "pazur" w piosence równie świetnie na mnie działa. GENIALNA PIOSENKA.kaem pisze:Michael w Moonwalk napisał, że naharował się nad tym kawałkiem, co w rezultacie dało bardzo ambitny muzycznie utwór i to słychać. Ma poza tym w sobie ten nerw, co np. Jam i dodatkowo porywającą melodię. Dla mnie to jeden z absolutów w dorobku MJ. Dodatkowo piosenka- ikona, biorąc pod uwagę klip. Jedno z najbardziej wiażących się z MJ rzeczy, jakie wg mnie ma w swoim dorobku.
Co za piękny przykład, że od 1 głosu tyle zależy... Jeszcze 35 minut, które mogą zmienić świat.
Noooo trochę się zagalopowałem.
Ale wyniki tego głosowania na pewno.
Noooo trochę się zagalopowałem.
Ale wyniki tego głosowania na pewno.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Jest tak: cały świat swego czasu oszalał na punkcie TWYMMF. Puszczano tę piosnkę radosną tak długo, że nam, fanom, nie tyle: przeszedł entuzjazm, co: doskonale znamy każdy dźwięk, szum, szelest, hiii - hiii i tak dalej.
Z Another Part Of Me jest inaczej, bo była grana setki razy rzadziej niż TWYMMF. I, trzeba przyznać: utwór jest ambitny, jak Maverick mówi. Majstersztyk. Ale TWYMMF też.
Myślę, że za BIT z The Way You Make Me Feel (!!!!!!!!!!), który jest absolutnie genialny, który dowodzi, co to znaczy TWORZYĆ w przypadku MJ - nie chcę głosować na TWYMMF. I chodziaż na mojej mp3 noszę zawsze Another Part Of Me, a nie TWYMMF, to jednak głosuję na Another Part Of Me.
TWYMMF mam w głowie zakodowane co do milisekundy, nie muszę nosić na mp3 :P
A więc: Another Part Of Me (i pozwolę sobie na małą prywatę: WYWALAM CIE TEŻ ZA TO, ŻE PRZEZ CIEBIE NIE MA STREETWALKERA NA BAD!)
Z Another Part Of Me jest inaczej, bo była grana setki razy rzadziej niż TWYMMF. I, trzeba przyznać: utwór jest ambitny, jak Maverick mówi. Majstersztyk. Ale TWYMMF też.
Myślę, że za BIT z The Way You Make Me Feel (!!!!!!!!!!), który jest absolutnie genialny, który dowodzi, co to znaczy TWORZYĆ w przypadku MJ - nie chcę głosować na TWYMMF. I chodziaż na mojej mp3 noszę zawsze Another Part Of Me, a nie TWYMMF, to jednak głosuję na Another Part Of Me.
TWYMMF mam w głowie zakodowane co do milisekundy, nie muszę nosić na mp3 :P
A więc: Another Part Of Me (i pozwolę sobie na małą prywatę: WYWALAM CIE TEŻ ZA TO, ŻE PRZEZ CIEBIE NIE MA STREETWALKERA NA BAD!)
Z 17 głosami, po najbardziej wyrównanej walce w dotychczasowym Najsłabszym Ogniwie, Another Part Of Me odpadło w dogrywce. The Way You Make Me Feel uzyskało o 1 głos mniej.
Runda 6
Bad
The Way You Make Me Feel
Liberian Girl
Man In The Mirror
Dirty Diana
Smooth Criminal
Mój głos- The Way You Make Me Feel, bo to się samo nasuwa, patrząc na powyższą listę.
Runda 6
Bad
The Way You Make Me Feel
Liberian Girl
Man In The Mirror
Dirty Diana
Smooth Criminal
Mój głos- The Way You Make Me Feel, bo to się samo nasuwa, patrząc na powyższą listę.
Bitter you'll be if you don't change your ways