a ja chciałabym tu poprzeć Karolinę co do pomysłu.
z tymże... 15.00? nadal będzie duużo ludzi, gorąco, zatłoczone autobusy i w ogóle.
Kto będzie chciał zdąży wykąpać się i o np 18.00.
Za chłodno na pewno nie będzie. ;]
MJ_Angel pisze: co do soboty proponuje wypad nad jeziorko np strzeszyn ale tak w godz po 15, dojechalibyśmy jakoś po 16, zdażylibyśmy sie jeszcze wykompać. później wiara by już zaczęła sie zbieraća my byśmy mogli sobie grilla z piffkiem urządzić i przyjemnie posiedzieć nad jeziorkiem zamiast dusić sie w dusznym pubie z kupą wiary.
To tylko taka sugestia, jeśli nie spodoba sie to nie, obrazy nie będzie ;)
Nie no, fajnie, fajnie, ale w sobotę nie mogę, rodzina przyjeżdża, a kuzynek ze sobą nie zabiorę...
a czemu by nie? no chyba że jeszcze robia w pieluchy no to raczej odpada xP
Kasiu 18 jak najbardziej ;) w sumie to nawet lepiej (w moim przypadku np) bo od 14 (nie wiem do której) jestem zajęta a do 18 maybe sie wyrobie i akurat by mi pasowało. Ale mną sie nie sugerujcie mówcie jak wam pasuje ;) ja mogę zawsze dołączyć sama, nie ma problema ;)
Ludki odzywajcie sie bo na ostatnim grillu było zajebiaszczo ;)
a czemu by nie? no chyba że jeszcze robia w pieluchy no to raczej odpada xP
E tam, na takie to bym nie patrzyła :P No naprawdę wolę nie, nie chcę, by potem wszyscy w domu wiedzieli, co robiłam, co mówiłam, z kim byłam, co piłam, co jadłam i takie tam Może innym razem.
tak się wyrywałam, a ...jednak dopadła mnie impreza rodzinna. obowiązkowa.
jestem zła! już się nastawiłam na powtóreczkę z poprzedniego grilla, no.
mam nadzieję, że to nie ostatni taki wypad tego lata.
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem wieczorkiem.Może być nawet grill-tylko błagam nie Strzeszyn.Po pierwsze tego dnia jestem w pracy do godziny 22.00 i obawiam się że dojazd będzie nieciekawy.A może wybralibyśmy się nad Maltę?Tam też się ludzie kompią i jest to jeszcze centrum miasta.
Organizujta co chceta-ja ze Stefą pijemy po 22.00
Będziemy się kontaktować z Wami.
A może Rusałka?Tam bym chyba dała radę dojechać
1. Jeanny
2. Trinity
Kto jest za spotkaniem się o 20:30, 21 nie wiem, gdzieś w centrum miasta? Przy Empiku na Ratajczaka? Zosia, czy jesteś dyspozycyjna w takich chorych godzinach? :)