Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

08:50 - 13:17
1. onlykate
2. MJ_Angel ;]
3.MichaelsAngel
4.Janet.em
5. hubertous

Dołączam się ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

onlyKate co do zeszłororocznych problemów z dojazdem oprócz natpoznań problem miał jarecki ;-)
Więc teraz w skrócie opowiem dlaczego nie warto wybierać się połączeniem po godzinie 14:
-po pierwsze kosztuje 46 zł ,czyli cena jak za pociąg z przedziałami a jedzie się zwykłym klekotem
-jeżdząc od kilku lat na zloty,mimo że lubię Łódz,co roku jest jeden mały mankament:co roku jest to miasto budowy-więc są utrudnienia w dojazdach w związku z czym trzeba spore kawały iść z buta,o transpojcie miejskim zapomnijcie
-żeby pojawić się na miejscu wogóle na czas trzeba zamówić taksówkę:kurs os dworca do ul.Narutowicza jedyne:20 zł
-wlatujemy na zlot zdyszani i zesrani/z obawy przed spóźnieniem/w efekcie nikogo nie poznajemy ponieważ wszyscy już dawno mają zajęte miejscówki i smacznie spożywają popcorn tudzież napój orzeźwiający.No i mamy najgorsze miejsca w końcu wjechaliśmy jako ostatni.

Jaki z tego morał:jest to połączenie drogie:66 zł w jedną stronę,stresujące i odbierające radość poznania nowych ludzi.
Droga Basiu nie obraź się-ale tak w zeszłym roku jechała jedna osoba z naszego grona więc dlatego mogłam tak zobrazować to połączenie.

Ale ponieważ w tym roku nowym członkiem mojej rodziny jest MATKA-KRYZYS a ja czuję w kościach że to nie może być przeszkoda nie do pokonania więc jak zresztą większość osobników wybieram przyjemne z pożytecznym:czyli w kupie lepiej co nie?Stefa....w końcu którą baną się wybieramy?Z dziećmi będzie zabawniej nenene

Co do głośniczków-nie wiem czy pamiętacie Trinity ma takie małe i na grillu je miała.Ja pamiętam nenene

To pozdrawiam i życzę podejmowania decyzji pod tytułem:
JEDYMY WSZYSCY RAZEM ;-)
Obrazek

Post autor: weronika_poznan »

no wiadomka,ze jadymy razem. skutecznie wybiliście mi głupoty z głowy... Dziś jestem miękka i możecie zrobić ze mną co chcecie :P :D

BOŻE jak mi się nie chce pracować................
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

No to nie pozostaje nic innego jak uaktualnić listę:

1. onlykate
2. MJ_Angel ;]
3.MichaelsAngel
4.Janet.em
5. hubertous
6.weronika_poznan
7.Jeanny100

Co z resztą?
Jacek?Natalia?

P.S.A tak swoją drogą tą nadwyżkę za to połączenie popołudniowe wolę przeźreć niż przejechać :smiech:
Obrazek

Post autor: BasiaM »

Jeanny100 pisze:onlyKate co do zeszłororocznych problemów z dojazdem oprócz natpoznań problem miał jarecki ;-)
Więc teraz w skrócie opowiem dlaczego nie warto wybierać się połączeniem po godzinie 14:
-po pierwsze kosztuje 46 zł ,czyli cena jak za pociąg z przedziałami a jedzie się zwykłym klekotem
-jeżdząc od kilku lat na zloty,mimo że lubię Łódz,co roku jest jeden mały mankament:co roku jest to miasto budowy-więc są utrudnienia w dojazdach w związku z czym trzeba spore kawały iść z buta,o transpojcie miejskim zapomnijcie
-żeby pojawić się na miejscu wogóle na czas trzeba zamówić taksówkę:kurs os dworca do ul.Narutowicza jedyne:20 zł
-wlatujemy na zlot zdyszani i zesrani/z obawy przed spóźnieniem/w efekcie nikogo nie poznajemy ponieważ wszyscy już dawno mają zajęte miejscówki i smacznie spożywają popcorn tudzież napój orzeźwiający.No i mamy najgorsze miejsca w końcu wjechaliśmy jako ostatni.

Jaki z tego morał:jest to połączenie drogie:66 zł w jedną stronę,stresujące i odbierające radość poznania nowych ludzi.
Droga Basiu nie obraź się-ale tak w zeszłym roku jechała jedna osoba z naszego grona więc dlatego mogłam tak zobrazować to połączenie
Jeanny, nie zrozumiałaś mojego maila - ja nikogo nie zmuszam do wyjazdu o 14.00 tylko wrzuciłam propozycję, może nie każdy chce 5 godzin włóczyć się po łodzi,

W zeszłym roku jechałam o tej porze i bez żadnych problemów dojechałam, a potem w ciągu 20 min doszłam do Narutowicza

Tylko tyle

pozdrawiam i życzę więcej myślenia pozytywnego :-)
Basia
weronika_poznan

NIE ZAPOMNIJCIE DZIŚ POTWIERDZIĆ REZERWACJI!!!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Prawie bym zapomniała o tej rezerwacji.No ale jakieś miejsce na podłodze by się znalazło nieprawdaż? :smiech:

Basiu ja zrozumiałam że jest to luźna propozycja a to że lubię upiec dwie pieczenie na jednym ogniu to już inna para kaloszy.Pozatym my musimy być wcześniej ponieważ będziemy mieli WYSTĘP i mamy próby nenene

Pozdrawiam serdecznie wszystkich wybierających się na to mega wydarzenie.To już pojutrze moi drodzy :mj:
Obrazek

Post autor: BasiaM »

Jeanny100 pisze:Prawie bym zapomniała o tej rezerwacji.No ale jakieś miejsce na podłodze by się znalazło nieprawdaż? :smiech:
A gdzie się potwierdza? u Kingi czy w kinie?

Nie ważne jak kto pojedzie, ważne aby każdy dojechał i żeby widać było Poznań :-) no i żeby nasz dance team okazał się najlepszy!

pozdrawiam
i do zobaczenia
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

BasiaM pisze:A gdzie się potwierdza? u Kingi czy w kinie?
k.zaborowska@heliosnet.pl
(w kinie, jeśli dziś osobiście byś odebrała)

weronika_poznan pisze:NIE ZAPOMNIJCIE DZIŚ POTWIERDZIĆ REZERWACJI!!!
nie dość, że zapomniałam tu to Wam napisać, to jeszcze zapomniałam o całym tym potwierdzeniu rezerwacji. dzięki. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Oczywiście :) :
1. onlykate
2. MJ_Angel ;]
3.MichaelsAngel
4.Janet.em
5. hubertous
6.weronika_poznan
7.Jeanny100
8.Trinity
9.ZigZag (Duszek dla większości xD)
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

więc jak? spotykamy się wcześniej, wspólnie wystajemy w kolejce po bilety, szukamy peronu i czekamy czy samowolka?
Obrazek
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Kochani, niestety nie mogę jechać w tym roku i cholernie mi smutno z tego powodu - bądź co bądź czekałam na 28.08. od poprzedniego zlotu. No nic, poczekam sobie jeszcze rok, a Wam życzę świetnej zabawy, niech Poznań da czadu co najmniej tak samo, jak ostatnio :)
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Wróciłam właśnie z urlopu, ale widzę, że ładnie pociąg już wybrany dogodny godzinowo itp. :) No to ja w sumie dopiszę się też do Was, aczkolwiek nie wiem jak się tam odnajdziemy, ponieważ dosiadam się w miejscowości o wdzięcznej nazwie Środa Wlkp. tak ok. godziny 9.24. Zapewne klapnę sobie tam, gdzie będzie pierwsze wolne miejsce, ale na mecie będę musiała Was jakoś odszukać ( no chyba, że stanie się to już w pociągu), bo Łodzi to ja zupełnie nie znam. Jakoś to będzie, fan fana musi rozpoznać :)

1. onlykate
2. MJ_Angel ;]
3.MichaelsAngel
4.Janet.em
5. hubertous
6.weronika_poznan
7.Jeanny100
8.Trinity
9.ZigZag
10. Maria

There's a place in your heart
And I know that it is love
weronika_poznan

Mario! Oczywiscie, że nas poznasz! Z przynajmniej 2 powodów -
1-będzie nas sporo
2-nie przegapisz czarnych kapeluszy, cekinów i białych skarpetek
:)
w razie czego napisz mi esemesa na numer podany w pw, który zaraz Ci wyślę :)

NATPOZNAŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA SIĘ TAK NIE BAAAAAAAWIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!! POJEEEEEEEEEEEEEEDŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

ja myślę żeby każdy w swojej godzinie pojawił się po bilet a żeby wspólnie umowić sie na peronie parę minut przed pociągiem np. o 8.30. Co Wy na to?

Albo spotykamy sie ok 8 i jak mowi onlyKATE wspólnie wystajemy w kolejce.

to jak?:P
ODPOWIEDZ