Dance team'owanie w Łodzi :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

La_Pantera_Rosa edytuj posty, żeby nie były 2 Twoje posty jeden po drugim- mi osobiście to w ogóle nie przeszkadza, ale moderatorom to się czasem nie podoba.

Fantastycznie, że w końcu jest jakieś końcowe postanowienie.

Wielka prośba do Łodzian: prosimy, bardzo prosimy o przyniesienie boomboxa, byśmy mieli na czym odtworzyć muzykę. Proszę o potwierdzenie, czy ktoś z Łodzi czyta ten wątek i przyniesie nam jakiś sprzęt Z góry serdecznie dziękujemy japrosic

Pozdrawiam,
WiolEta.
Ostatnio zmieniony sob, 21 sie 2010, 11:00 przez Eta, łącznie zmieniany 1 raz.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

La_Pantera_Rosa pisze:Beat it od poczatku czy tylko tą sekcje taneczną? Bo ja myslalam żeby pierwszą zwrotkę i refren zatanczyć, ale zależy co dance teamy tam mają :)
Tzn my mamy ułożone choreo i nie jest tam tylko to co ten gość ma na filmiku i Mike w teledysku, my mamy połączone jeszcze inne ruchy Michaela(teledysk, koncert). A inni jak? Ale można albo zatańczyć Beat it z rozliczeniem takim też było na flash mobach i w tym instruktażu czyli zwrotka i refren lub do samego refrenu zatańczyć.
Awatar użytkownika
Eta

Szczecinścy fani tańczą wersję Tajwańczyka, bo jest prosta i łatwo ją tańczyć do całej piosenki. Zaczynamy od początku piosenki. Jak lecą pierwsze takty muzyki, to my po prostu zbliżamy się do miejsca, w którym mamy zamiar zatańczyć (kilka kroków), a gdy wchodzą gitary zaczynamy tańczyć. Oczywiście mamy utwór, w którymś momencie ucięty. Pomysł z pierwszą zwrotką i refrenem jest bardzo dobry.

Pozdrawiam,
WiolEta.
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

To może, można wrzucić ten przerobiony kawałek, żeby każdy mógł sobie spróbować zatańczyć? ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

http://www.megaupload.com/?d=658MCICR wersja krótka, do której tańczy Szczecin- tak dla orientacji jak to wygląda.

Pozdrawiam,
WiolEta.
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Eta Wysłałaś całą piosenkę. ;))
Kierujmy sie flash mobem TYM:

http://www.youtube.com/watch?v=V3dh0HcnBnw
8 krokow do przodu a nie 4 do przodu i 4 do tylu jak tamten pokazuje ;)) Na ulicy jest duzo miejsca heh :D

WŁAŚNIE CZY KTOŚ Z ŁODZI SIĘ NA TO PISZE??

PS> Wlaśnie wpadłam na to ze robilam wszystko odwrotnie w Beat It o__O bo to przecierz odbicie lustrzane jest :D Podstępne ;))
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Eta

Upsss przepraszam, okazuje się, że ja nie posiadam naszej skróconej wersji.

Pozdrawiam,
WiolEta.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

ja już tu pisałam kilka postów temu, że wrocławski team może przywieźć muzykę. I tak zrobi. Czy ktoś tu w ogóle się odnosi do tego, co ja piszę, halo, ziemia! Poniżej macie linki do wersji, z których możemy tańczyć.

Beat it zaczyna się od gitarek Halena, będzie można podczas nich zrobić jakąś udawaną wojnę gangów albo inną kupę śmiechu a następnie są 3 refreny podczas których już tańczy się układ.
Następnie mamy wersję do Thrillera zaczynająca się głosem a capella Vincenta Price'a. Podczas tego jak Vincetn gada zawsze sobie leżeliśmy na podłodze, potem była chwila na "wybudzenie" zombi i się zaczynało taniec. Leżeć może nie będziemy na dworze, ale jakaś krzywa poza na początku się przyda :P I na końcu jest The drill- całość razem z TDCAU. Ja płytkę z tym czymś przywiozę tylko przyłączam się do prośby Ety- Łodziaki, kołować boomboxa!

http://dl.dropbox.com/u/7070097/Beat_It ... teczna.mp3

http://dl.dropbox.com/u/7070097/drill.mp3

http://dl.dropbox.com/u/7070097/vincentthrillernowy.mp3
Awatar użytkownika
GosiOla

Post autor: GosiOla »

A czy już wiadomo gdzie zatańczycie? Mnie raczej nie będzie na MJowisku bo bedę miała pod opieką dwie małolaty ale jako, że jestem miejscowa, to chętnie zabrałabym je i przyszła popatrzeć.
give_in_to_me pisze:Łodziaki, kołować boomboxa!
Ja niestety nie posiadam :smutek:
"Mijaj zdrów otwarte okna"
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Tym razem wrzucam skrócone Beat It w wersji, do której tańczy Szczecin-
http://www.megaupload.com/?d=KXNGPQSB
Oczywiście jest to odnośnie propozycji tańczenia od początku utworu. No i nie upieram się, że tę wersję mamy zatańczyć. Wcześniej miałam to wrzucić, ale omyłkowo wrzuciłam cały utwór.

Pozdrawiam,
WiolEta.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

postaramy się wrzucić filmik Beat It żebyście zobaczyli jak nam to wychodzi
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja mam boomboxa nenene
Mogę dowieść pod warunkiem że reszta osobników złoży się na zasilanie w postaci bakterii...Ale on nie odtwarza mp3 więc nie wiem czy jest sens...
Chyba że macie to nagrane w innym formacie...

P.S. Poznański denstim wszystko umie a zwłaszcza ja. glupija
Nie stresujcie się ludzie-chodzi przedewszystkim o dobrą zabawę czyż nie?
Obrazek

Kama pisze:postaramy się wrzucić filmik Beat It żebyście zobaczyli jak nam to wychodzi
Obiecany przez Kamę filmik. Przepraszam,że tak długo, ale w końcu jest:
http://www.megaupload.com/?d=UJOWM44T
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Jeanny100
po prostu trzeba z kompa przez WM player nagrac na plyte tam jest opcja żeby dla wszystkich odtwarzaczy ;))

Powiedz mi jakie tam sa baterie ;)

Eta
fajnie Wam wyszło ;)tylko znowu jest jeden element inaczej, ale tu juz się mozna dogadać;)
Po obrotach jest odwrot do tyłu ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Eta

Ok, już wiem o co chodzi- spoko planujemy jeszcze próbę przed zlotem w Łodzi, więc zwrócimy uwagę na ten odwrót do tyłu po obrotach :)
ODPOWIEDZ