Mamacita i inne michaelopodobne uTwory...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Tzn co? Wszystkie tam piosenki to MJ??
Po drugie, to MySpace jest poważną stroną, profile na niej mają poważnie i niepoważni artyści z całego świata. Jakby sobie taki Jason wrzucił nieopublikowany utwór na swój profil, to prawnicy MJa by go po prostu zaj***li
Tu znalazłem kolejną Jasona Malachi: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=1
Po drugie, to MySpace jest poważną stroną, profile na niej mają poważnie i niepoważni artyści z całego świata. Jakby sobie taki Jason wrzucił nieopublikowany utwór na swój profil, to prawnicy MJa by go po prostu zaj***li
Tu znalazłem kolejną Jasona Malachi: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=1
Qrde ten gościu ma nawet podobny głos. Ja też chce taki:D
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- prison break
- prison break
- Speed Demon
Uwaga! Teraz powinny rozwiać się wszystkie wątpliwości z tym, czy żyje ktoś taki jak Jason Malachi. Wysłałem do niego wiadomość, w której napisałem, iż podejrzewam, że jest Michaelem Jacksonem (:smiech:),wstawił na myspace kilka niewydanych wcześniej utworów i zdjęcia jakiegoś obcego faceta (oczywiście wszystko po angielsku). On, odpowiedział mi oto tak: :Thanks, I appreciate it, please spread the word because my debu album will be releasing soon.....Malachi:"
I teraz już wszystko wiemy
I teraz już wszystko wiemy
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- Speed Demon
Krótkie przypomnienie dla tych, którzy nie czytają postów w wątku, w którym się wypowiadają:
Jason Malachi - Smooth Criminal - tutaj możecie zobaczyć jego twarz i to, że istnieje
Zespół Troop - drugi przykład wokalisty, posiadającego głos łudząco podobny do MJa
Tom Fox - trzeci człowiek z głosem łudząco podobnym do MJa
Jason Malachi - Smooth Criminal - tutaj możecie zobaczyć jego twarz i to, że istnieje
Zespół Troop - drugi przykład wokalisty, posiadającego głos łudząco podobny do MJa
Tom Fox - trzeci człowiek z głosem łudząco podobnym do MJa
Jeśli chodzi o zespół Troop, to wokalista nie ma podobnego głosu do MJ...
Tom Fox może troszeczkę.
Jedynym wokalistą na Świecie mającym naprawdę podobny głos do Mike'a jest Jason Malachi.
Tom Fox może troszeczkę.
Jedynym wokalistą na Świecie mającym naprawdę podobny głos do Mike'a jest Jason Malachi.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- Speed Demon
To ja nie wiem, kiedy byłeś w Afryce, ale przeżyłeś chyba bliskie spotkanie ze słoniem. Tom Fox brzmi idealnie jak MJ. Troop - przesłuchaj coveru Jackson 5.hubertous pisze:Jeśli chodzi o zespół Troop, to wokalista nie ma podobnego głosu do MJ...
Tom Fox może troszeczkę.
Nie no, ten wątek mnie rozwala na łopatkyyy ; D
Co tam takiego podobnego?Speed Demon pisze:A co z Tomem Foxem i zespołem Troop? Też mają głosy TAK podobne do Michaela, to też Michael?
Ten Malachi nawet zaciąga jak Michael.
Btw, Czym wy się w ogóle przejmujecie? Mam swoje zdanie i go nie zmienię. Przestańcie się produkować z wysyłaniem wiadomości, wklejaniem nowych materiałów - zamknijmy temat i już do tego nie wracajmy.
- Speed Demon
Tym, że twierdzisz, że Michael stworzył swoje alter ego na myspace. Niedługo dojdzie do tego, że ma też własny profil na gronie:)Sugar pisze: Btw, Czym wy się w ogóle przejmujecie? Mam swoje zdanie i go nie zmienię. Przestańcie się produkować z wysyłaniem wiadomości, wklejaniem nowych materiałów - zamknijmy temat i już do tego nie wracajmy.