World Music Awards [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

M.Dż.* pisze:
Maro pisze:Ej tylko prosze nie pisz że tą fotkę mogli zrobić na pokazie mody:
O! Kolega Justin-Wszędobylski ;-)
Nie skapowałem Kasia?

ja ogólnie rzecz biorąc myślę że MJ miał wyjść podczas WATW ale nie śpiewać.To było 3 wykonanie na żywo WATW i każde jest identyczne:

1.Cliton Gala 1993r.(chyba)-zaśpiewał pierwszy wers a przy drugim się za gubił i tylko ostatnie słowo dośpiewał(chodzi mi o te momenty co On śpiewa w piosence)

2.VH1 bądź MTV z 1995r. z tymi 4-oma murzynkami nie pamiętam jak im tam jest,ale wszedł w ich wokal podobnież jak w tej na WMA

3.WMA 2006r. MJ przebijał się prze głośno puszczoną piosenkę

jeżeli bylo jeszcze jakieś wyst. z WATW to możliwe że zapomniałem i proszę o poprawienie mnie. nenene
Ostatnio zmieniony ndz, 19 lis 2006, 22:34 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
mRm

Post autor: mRm »

Jak sie wkleje pliki zdjeciowe z komputera? bo mam kilka high quality zdjec z WMA od mojego kolegi ktory pracuje w Daily Mail... z checia wkleje.
Awatar użytkownika
wirus2006

Post autor: wirus2006 »

[img.] link do foty [/img.] tylko bez kropek mam nadzieje ze nie pomylilem dawno nie korzystalem z tego :P
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

mRm pisze:no i nie dziala... ja nie mam zielonego pojecia jak to zrobic, z innych stron umiem dodawac, ale z wlasnego komputera nie...

[img]C:\Documents and Settings\Desktop\WMA\40.jpg[/img]
Z komputera bezpośrednio na forum się wrzucić zdjęcia nie da.
Załaduj zdjęcie tutaj: http://www.imageshack.us
btw. instrukcja "jak się wkleja zdjęcia" pod linkiem
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 5889#25889
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
wirus2006

Post autor: wirus2006 »

Foty naprawdę dobrej jakosci :D chodzilo mi o to samo co SUNrise tylko zle zrozumialem Twoje pytanie albo moze zle podalem odpowiedz moglem bardziej sprecyzowac co oznacza link :D bylo mozna to zle skumac pozdrawiam
Invincible

Post autor: Invincible »

No właśnie na tych zdjęciach widać jak MJ został ,,wygwizdany". Bardzo się cieszę, że to zobaczyłam i wielkie dzięki. A do Kasi (M.DŻ) mam jedno pytanie. Kasiu jak tłum zareagował kiedy Michael już skończył śpiewać ten krótki fragmeńcik? Twoja odpowiedź da mi obraz. Bo te negatywne doniesienia i kiepskie raczej komentarze obecnych tu forumowiczów trochę mnie zaniepokoiły.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Zdjęcia są super, alke jeszcze bym chciał, sam szukam po niecie ale nie mogę znaleźć, a te co mRm dał, są super, głownie chodzi o to, aby były bez napisów jakich kolwiek.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Izzis

Post autor: Izzis »

Wkurzają mnie te wszystkie opinie ludzi którzy nie byli, nie widzieli, a się wypowiadają!!!

Michael miał w ogóle nie śpiewać, a po tak gorącym przyjęciu fanów (impreza cała odbyła się pod znakiem skandowania "Michael", "King of Pop" itp) poniosło go trochę i porwał mikrofon i zaśpiewał na playback! (Tu się może trochę powtarzam bo Kasia już to chyba próbowała powiedzieć)

ps. Kasiu z tego wszystkiego zapomniałam ci tam w Londynie tego powiedzieć, ale wyglądałaś prześwietnie, i nawet fani z MJNO zwrócili na ciebie uwagę, wiem bo siedziałam z ich grupą! (a to wymagający fani ;-) )

Teraz właśnie wkurzyła mnie wirtualna polska która podaje że oboje Lindsey L. i Michael zostali wygwizdani przez fanów.... Ja juz nie mam siły tego słuchać!!!!! CHYBA W TAKIM RAZIE MUSIAŁY BYĆ JAKIEŚ DWIE RÓŻNE IMPREZY WMAs, BO TA NA KTÓREJ JA BYŁAM CAŁA PRZEBIEGAŁA POD HASŁAMI "MICHAEL JACKSON KING OF POP", " THE KING IS BACK" "WE LOVE YOU MICHAEL" ITP.... WSZYSCY ABSOLUTNIE MICHAELA KOCHALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
Obrazek
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Ja tam wiem tyle, że żałuję że nie mogłam być na WMA.:smutek: A swój rozum mam i media na pewno nie są w stanie zrobić mi siana z mózgu. Strasznie mnie jednak to dziwi, że potrafią aż tak wypaczać rzeczywistość. Wiedziałam o tym od zawsze ale ostatnio to udowodnili na całej linii. Tylko zastanawiam się dlaczego chcą ludziom za wszelka cenę narysować obraz Michaela jako znienawidzonego i zapomnianego przez wszystkich… aż do tego stopnia, że całkowicie odwracają rzeczywistość. No tak ale z drugiej strony kto z potencjalnych odbiorców chciałby czytać i słuchać, że MJ zachwycił i kto by to w ogóle komentował na dennych portalach – no odpowiedz prosta oprócz nas fanów raczej niewiele osób natomiast porażka MJ nawet ta całkowicie wyssana z palca interesuje masy. Jak już doświadczyliśmy to na naszej skórze. Do czego ten świat zmierza dookoła tyle fałszu, zawiści i obłudy. Aż się niedobrze robi. :rocky:
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Powiem tylko tyle. Daaaaaaaawno mnie tu nie było. Jakoś nie mam nawet chwilki na przyjemnosci. Od czasu do czasu podczytuję Was, ale sama sie nie udzielam. Jednakże w tej sytuacji jak nie zareagować??
Kiedy dowiedziałam się, że Michael będzie na WMA normalnie oszalałam ze szczęścia, bo wiedziałam, że w końcu coś sie ruszy, że michael sie pokaże i wszystko wróci do "normalnosci". Nie byłam na miejscu więc z zapartym tchem czekałam na wieści forumowe od M.Dż. Oczywiście Kochana Kasia mnie nie zawiodła i zdała świetną relację japrosic :hug: , ale tak czytam i czytam wypowiedzi niektórych i rączki same opadają. O co Wam ludzie chodzi? :wariat: Każdy ma oczy i uszy i widział i słyszał co sie wydarzyło na scenie. Ja byłam zachwycona, zwłaszcza reakcją fanów i cudownym uśmiechem Mike`a. To nie był koncert Michaela Jacksona!!! Nie od niego zależalo nagłośnienie i cała reszta. On tam był, aby odebrać nagrodę i "pokazać" sie na scenie. Obie te rzeczy wykonał prześwietnie, jego kokieteryjny uśmiech powalił mnie z nóg. Cieszę sie, że Michael wrócił, mam nadzieję, że na dłużej!!! :dance: :dance: :mj: :mj:

Ps. Właśnie przyszła mi do głowy pewna myśl... Czytając niektóre posty dochodzę do wniosku, że niezła afera taśmowa się z tego wszystkiego zrobiła!! Uważam, że powinno się powołać komisję śledczą ds. występu MJ`a na WMA!! :wariat: :wariat:
Awatar użytkownika
LiberianGirl1981

Post autor: LiberianGirl1981 »

Izzis pisze:
M.Dż.* pisze:
Maro pisze:Kasia co oni tak na Ciebie tą kamerą?chyba już 3 raz glupija
I moje ulubione zdjęcie :-)

Obrazek
cześć Kasiu, no to ja też już zlądowałąm... dzisiaj! :wariat:
Widziałam Ciebie tam przy barierce, i widziałam jak Michael cię zauważył i pokazał palcem i potem ten całus... ahhhh!
Ja stałam po drugiej stronie 'wybiegu', tez przy samej scenie, mniej wiecej jakis metr od miejsca w którym Michael pochylił sie żeby sięgnąć flagę od fanów.

Wczoraj wieczorem byłam jeszcze pod hotelem Hempel, pożegnać się z Miśkiem no bo dzisiaj rano już spadałam, udało mi się go zobaczyć jak przyjechał do domciu - był w teatrze na sztuce...eee Wioletka, Marta pomóżcie, co to było? Mary Pippins? czy jakos tak...eeeeh nie ważne! dziewczyny dopiszą bo stałysmy tam razem!

Mike podjechał pod hotel i znowu istne wariactwo fanów, Mike nie zamierzał się jednak wychylić zza samochodu i prawdopodobnie miał wbiec od razu do hotelu wiec z Wioletką wlazłyśmy na barierki, no bo cóż nam zostało... :crazy: ten choler... samochod wszystko zasłaniał! Nie ważne że prawie połamałyśmy sobie nogi spadając po chwili z tej barierki bo niestety nie było się czego złapać oprócz bardzo lichych gałązek żywopłotu hihihi... zgubiłam wtedy swoją płytkę Invincible, którą potem znalazłam w kałuży, ale nóg nie połamałyśmy choć mało brakowało! :glupi:
Zobaczyłam jedynie kawałek czuprynki Miśka, Wioleta jeszcze rąbek okularów i 'pstryk' Michaś zniknął w hotelu poprzednio sciskając się jeszcze z grupką fanów której udało się podbiec bliżej mimo ochrony policji!
Niestety potym fakcie musiałam się zbierać na metro ale Wioletka została, czekamy na info co się działo dalej! Wiola??? :dance:
Hej Izka! Milo bylo Cie poznac w czwartek! ;-) To bylo przedstawienie "Mary Poppins",LOL... Co do tego, co sie dzialo po naszym odejsciu,to wiem od Wioli,ze niewiele. Mike tylko kilka razy odslonil firanke w oknie i to bylo tyle... W piatek byla okropna pogoda,wiec Misiek nigdzie nie wychodzil,lalo caly dzien,ja rowniez nie pojechalam pod hotel.W nocy fani znow dostali pizze i gorace napoje,Michael jest po prostu najkochanszym czlowiekiem na tej Ziemi!W sobote sie troche zalamalam,poniewaz dojechalam pod hotel o 16.00 a Mike wyjechal od 15.30,poplakalam sie,ze Go nie moglam pozegnac,ale co zrobic? Moze nastepnym razem bede miala wiecej szczescia...Poznalam jeszcze dwie Polki,ktore mi powiedzialy,ze ma podobno wrocic do Londynu" sooner than we think" tak powiedzial im "security" M.J! Wiec,juz nie moge sie doczekac! :happy:
Obrazek
mRm

Post autor: mRm »

Mike pisze:Zdjęcia są super, alke jeszcze bym chciał, sam szukam po niecie ale nie mogę znaleźć, a te co mRm dał, są super, głownie chodzi o to, aby były bez napisów jakich kolwiek.
To mi tylko napisz o jakie chodzi, bo moj kuzyn w Daily Mail pracuje i mam dostep do doslownie wszytskich zdjec jakie byly dostarczone do tej gazety... pozdro
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Po pierwsze primo- dajmy sobie na luz.
Za następne wyzwisko kogokolwiek i przez kogokolwiek daję ostrzeżenie- żeby nie było, że nie ostrzegałam :wariat:
Invincible pisze:Kasiu jak tłum zareagował kiedy Michael już skończył śpiewać ten krótki fragmeńcik?
Hmmm.... :knuje:
Wiesz co?
Publiczność zareagowała dokładnie tak, jak reagowała przez cały wieczór- czyli euforią.
Potem na scenie zapanowała cisza- mało kto wiedział o co chodzi, aż do momentu, kiedy Wielki Brat powiedział coś w stylu "Thank you for this evening Ladies and Gentlemen" :-)
Fani szaleli aż do momentu, kiedy ich olśniło, że kolejny target to zdążyć do hotelu przed Michael'em (mi się nie udało) ;-)
Izzis pisze:Kasiu z tego wszystkiego zapomniałam ci tam w Londynie tego powiedzieć, ale wyglądałaś prześwietnie, i nawet fani z MJNO zwrócili na ciebie uwagę, wiem bo siedziałam z ich grupą! (a to wymagający fani )
japrosic
Bardzo się cieszę i dziękuję za miłe słowa :-)
Izzis pisze:CHYBA W TAKIM RAZIE MUSIAŁY BYĆ JAKIEŚ DWIE RÓŻNE IMPREZY WMAs, BO TA NA KTÓREJ JA BYŁAM CAŁA PRZEBIEGAŁA POD HASŁAMI "MICHAEL JACKSON KING OF POP", " THE KING IS BACK" "WE LOVE YOU MICHAEL" ITP.... WSZYSCY ABSOLUTNIE MICHAELA KOCHALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŁOJ TAK! :banan:
Ja tylko żałuję, że nikt już nie będzie w stanie odczuć tego, co się w Earl's Court tamtego wieczora działo.
Reżyser relacji pewnie wyciszy nasze drzyjgęby i da nas na pół gwizdka, co mocno zafałszuje atmosferę wieczoru ;-)
A tam momentami NAPRWDĘ nie dało się usłyszeć prowadzących- taki był entuzjazm :party:
LiberianGirl1981 pisze:Milo bylo Cie poznac w czwartek!
O! Kolejna Polka w całym tym zamieszaniu :happy:
My się chyba nie poznałyśmy? :knuje:
Dlaczego? glupija
LiberianGirl1981 pisze:Poznalam jeszcze dwie Polki,ktore mi powiedzialy,ze ma podobno wrocic do Londynu" sooner than we think" tak powiedzial im "security" M.J!
Jak "dwie Polki" to albo Renata i Ola albo Kasia i Iza :party:
"Sooner than we think"....
Ło Jezusicku! Dajcie mi znać, jakby widomo było coś więcej, pliz. ;-)
mRm pisze:To mi tylko napisz o jakie chodzi, bo moj kuzyn w Daily Mail pracuje i mam dostep do doslownie wszytskich zdjec jakie byly dostarczone do tej gazety
A to skoro wolno prosić, a zdjęcia mi się bardzo podobają, to czy mogłabym prosić o rozjerzenie się po zdjęciach publiczności tudzież ochrony Michael'a wewnątrz Earl's Court?
Może coś Ci się napatoczy, a interesuje mnie jeden z ochroniarzy, który stał dokładnie naprzeciwko balkoniku, na którym Michael odbierał nagrodę (prawe skrzydło stojąc twarzą do sceny).
Facet był czarny, w szarym prążkowanym garniturze- stał parę kroków ode mnie.
Wiem, że koło naszych barierek kręcił się jakiś fotograf, więc jakieś zdjęcia tego rejonu powinny być- nie wiem tylko u kogo :-/
Z góry dzięki za poszukanie :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Invincible

Post autor: Invincible »

Dzięki Kasiu to mi wystarczy. Skoro tak mówisz to w takim razie nie mogło być nawet mowy o wygwizdaniu naszego kochanego króla :) Jeszcze raz dzięki.
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Buszmen pisze:Nie wiem czy było, to jest jakaś krótka transmisja TV. Kaśka, to TY tam 2 razy machasz białą flagą???? :happy: :happy:
JA! :party:
Ale wydawało mi się w pewnym momencie, że gdzieś na przeciwległym skrzdle widziałam polską flagę :knuje:
Nie dam głowy- może to była jakaś inna, ale widziałam tylko fragment, a może ktoś z naszych też przyniósł....
Przyznać się :tancze:
Moja flaga z orzełkiem (bo przecież Michael lubi naszego orła ;-) ) została, po moim wyjeździe, przekazana Marcie na wypadek, gdyby ochroniarze Michael'a zbierali od fanów "fanty" :cool:

Ale tu mam kolejny polski akcent.
Wklejam dzięki uprzejmości Jiblet z MJJF-Europe ( :hug: )
Nasze dwie dzielne- Renata i Ola wraz ze swoim banerem :-)

Obrazek
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ