Po pierwsze primo- dajmy sobie na luz.
Za następne wyzwisko kogokolwiek i przez kogokolwiek daję ostrzeżenie- żeby nie było, że nie ostrzegałam
Invincible pisze:Kasiu jak tłum zareagował kiedy Michael już skończył śpiewać ten krótki fragmeńcik?
Hmmm....
Wiesz co?
Publiczność zareagowała dokładnie tak, jak reagowała przez cały wieczór- czyli euforią.
Potem na scenie zapanowała cisza- mało kto wiedział o co chodzi, aż do momentu, kiedy Wielki Brat powiedział coś w stylu "Thank you for this evening Ladies and Gentlemen"
Fani szaleli aż do momentu, kiedy ich olśniło, że kolejny target to zdążyć do hotelu przed Michael'em (mi się nie udało)
Izzis pisze:Kasiu z tego wszystkiego zapomniałam ci tam w Londynie tego powiedzieć, ale wyglądałaś prześwietnie, i nawet fani z MJNO zwrócili na ciebie uwagę, wiem bo siedziałam z ich grupą! (a to wymagający fani )
Bardzo się cieszę i dziękuję za miłe słowa
Izzis pisze:CHYBA W TAKIM RAZIE MUSIAŁY BYĆ JAKIEŚ DWIE RÓŻNE IMPREZY WMAs, BO TA NA KTÓREJ JA BYŁAM CAŁA PRZEBIEGAŁA POD HASŁAMI "MICHAEL JACKSON KING OF POP", " THE KING IS BACK" "WE LOVE YOU MICHAEL" ITP.... WSZYSCY ABSOLUTNIE MICHAELA KOCHALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŁOJ TAK!
Ja tylko żałuję, że nikt już nie będzie w stanie odczuć tego, co się w Earl's Court tamtego wieczora działo.
Reżyser relacji pewnie wyciszy nasze drzyjgęby i da nas na pół gwizdka, co mocno zafałszuje atmosferę wieczoru
A tam momentami NAPRWDĘ nie dało się usłyszeć prowadzących- taki był entuzjazm
LiberianGirl1981 pisze:Milo bylo Cie poznac w czwartek!
O! Kolejna Polka w całym tym zamieszaniu
My się chyba nie poznałyśmy?
Dlaczego?
LiberianGirl1981 pisze:Poznalam jeszcze dwie Polki,ktore mi powiedzialy,ze ma podobno wrocic do Londynu" sooner than we think" tak powiedzial im "security" M.J!
Jak "dwie Polki" to albo Renata i Ola albo Kasia i Iza
"Sooner than we think"....
Ło Jezusicku! Dajcie mi znać, jakby widomo było coś więcej, pliz.
mRm pisze:To mi tylko napisz o jakie chodzi, bo moj kuzyn w Daily Mail pracuje i mam dostep do doslownie wszytskich zdjec jakie byly dostarczone do tej gazety
A to skoro wolno prosić, a zdjęcia mi się bardzo podobają, to czy mogłabym prosić o rozjerzenie się po zdjęciach publiczności tudzież ochrony Michael'a
wewnątrz Earl's Court?
Może coś Ci się napatoczy, a interesuje mnie jeden z ochroniarzy, który stał dokładnie naprzeciwko balkoniku, na którym Michael odbierał nagrodę (prawe skrzydło stojąc twarzą do sceny).
Facet był czarny, w szarym prążkowanym garniturze- stał parę kroków ode mnie.
Wiem, że koło naszych barierek kręcił się jakiś fotograf, więc jakieś zdjęcia tego rejonu powinny być- nie wiem tylko u kogo
Z góry dzięki za poszukanie