Spotkania fanów w Poznaniu
- Michael_fan
Ha ha ha
Mam nadzieję że tym razem obędzie się bez zwiedzania.Decyzja należy do Was.Mam już zrobioną rezerwację w restauracji przy ul.Ratajczaka.Będą klimaty indyjskie-mam nadzieję że spodoba się Wam tak samo jak mojemu nowemu obiektywowi
Ok.Wstęp jest płatny 5 zł.-w sobotę raczej wszędzie jest płatny więc co to za różnica.Bedzie można spróbować prawdziwych indyjskich potraw.
Oki doki to do zobaczyska o godzinie 18.00 przy Empiku przy pl.Wolnośći.
P.S.Dodatkową atrakcją będzie możliwość poznania ateistki z piekła rodem
Pozdrawiam i zapraszam
Mam nadzieję że tym razem obędzie się bez zwiedzania.Decyzja należy do Was.Mam już zrobioną rezerwację w restauracji przy ul.Ratajczaka.Będą klimaty indyjskie-mam nadzieję że spodoba się Wam tak samo jak mojemu nowemu obiektywowi

Ok.Wstęp jest płatny 5 zł.-w sobotę raczej wszędzie jest płatny więc co to za różnica.Bedzie można spróbować prawdziwych indyjskich potraw.
Oki doki to do zobaczyska o godzinie 18.00 przy Empiku przy pl.Wolnośći.
P.S.Dodatkową atrakcją będzie możliwość poznania ateistki z piekła rodem

Pozdrawiam i zapraszam

W związku z tym, jak i z zaistniałym brakiem siatkarskich emocji w razie opuszczenia meczu,
w ramach rekompensaty mogę zaproponować wymianę doświadczeń z miłośniczką tego o sportu.

Ja chcę, ja chcę!
Wiesz co ta ateistka właśnie robi?Jeanny100 pisze:Dodatkową atrakcją będzie możliwość poznania ateistki z piekła rodem
Pisze analizę porównawczą postawy Dziewicy z Bogurodzicy i Lamentów. ;p
Średniowiecze i ta cała tematyka religijna.

Jeanny, niby taki dobry aparat, a jakie okropne zdjęcia robi, no! ;pJeanny100 pisze:http://images34.fotosik.pl/439/2761cfcb5b412e10med.jpg
Ogółem z lekkim poślizgiem, ale dziękuję wszystkim za kolejne udane spotkanie.
No i MJ_Angel, miło było Cię poznać.
Nie spodziewałam się nikogo wyższego. ;)
Fajny klimat.
Masala Tee.

mnie również było miło Cię poznać :) haha noo faktycznie :P ale tylko troszku jestem wyższa :PonlyKATE pisze:No i MJ_Angel, miło było Cię poznać.
Nie spodziewałam się nikogo wyższego. ;)
tiaa oryginalna herbataonlyKATE pisze:Masala Tee. Love

Moje pierwsze spotkanko i bardzo przyjemne :) Mnie się podobało :)

Rozumiem że Wam się podobało.onlyKate-z ateistami nie gadam
MJ_Angel-bardzo miło było Cię poznać i mam nadzieję że jak już wyruszysz w wielki świat nie zapomnisz o swojej "ulubionej" kolezance z forum i wszelkie MJowe gadżety będą w zasięgu mojej rączki.
No i czarna owca naszych spotkań-Trinity-jesteś jeszcze bardziej zakręcona niż wcześniej.
Nic o fotach nie napiszę bo wyszłyscie jak różowe świnki
ale to juz niestety nie wina mojego super zajebiaszczego aparatu ale ścian w tym lokalu.Miejmy nadzieje że jak się zbakamy faja wodną w Al Mirage nie będzie żadnych obiekcji.POzdrawiam
P.S.I jeszcze dwie rzeczy-10 minutek po waszym wyjsciu zapuscili Billie Jean w wersji indyjskiej,a po drugie film LEJDIS jest beznadziejny.

MJ_Angel-bardzo miło było Cię poznać i mam nadzieję że jak już wyruszysz w wielki świat nie zapomnisz o swojej "ulubionej" kolezance z forum i wszelkie MJowe gadżety będą w zasięgu mojej rączki.

Nic o fotach nie napiszę bo wyszłyscie jak różowe świnki

P.S.I jeszcze dwie rzeczy-10 minutek po waszym wyjsciu zapuscili Billie Jean w wersji indyjskiej,a po drugie film LEJDIS jest beznadziejny.