O całą moją płytotekę Michaela.
78 CD + 10 DVD...
Zakład że nie wyda?
Koleś nakręca publikę i media telefonami i tym że łapką
pomacha tu i ówdzie. Pff!
Nowej płyty w tym roku nie będzie a jak czytam te wirtualne set listy
z nowego albumu to tylko pozostaje mi...
Mandey pisze:O całą moją płytotekę Michaela.
78 CD + 10 DVD...
Zakład że nie wyda?
Koleś nakręca publikę i media telefonami i tym że łapką
pomacha tu i ówdzie. Pff!
Nowej płyty w tym roku nie będzie a jak czytam te wirtualne set listy
z nowego albumu to tylko pozostaje mi... Buhahahaha
A ty co oferujesz?
ej...ja liczyłam na jakiś mniejszy zakład bo ja moich płyt i dvd nie oddam za żadne skarby! nie po to je zbierałam w końcu
nie bądź taki uparty! jak mówię,że wyda TO WYDA zobaczysz.
Na jego urodziny plytka sie ukaze , mowie wam Tylko ze Michael powiedzial ze czyta to forum i sam nie wie czy wydawac szybko ma plyte bo prawie polowa kompozycji jest nagrana przy wspoludziale Akona a on boi sie reakcji Mandeya i jeszcze paru innych osob
Canario pisze: bo prawie polowa kompozycji jest nagrana przy wspoludziale Akona a on boi sie reakcji Mandeya i jeszcze paru innych osob
I mnie też Nie no ja mam wielką nadzieje, że tak nie bedzie. Głos Akona raczej średnio mi odpowiada... poprostu go nie lubie i bardzo by przeszkadzał na płycie MJa
Canario pisze:prawie polowa kompozycji jest nagrana przy wspoludziale Akona
Coś mi się wydaje, że Michał zakumplował się z panem Akonem Jak to powiedział kiedyś Piróg na castingu do YCD "Bądźcie dalej ze sobą, ale nie tańczcie razem".
Canario pisze:Tylko ze Michael powiedzial ze czyta to forum i sam nie wie czy wydawac szybko ma plyte bo prawie polowa kompozycji jest nagrana przy wspoludziale Akona a on boi sie reakcji Mandeya i jeszcze paru innych osob
I niech się boi! Bo jak go z Kopciem dojedziemy to będzie cieniutko piszczał.