Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
Wiem, że wielu z was jest "masterem" w jakiejś "muzycznej" bądź "muzyczno-technicznej" dziedzinie. Bardzo was potrzebuję!
Jeśli możecie w jakiś techniczny sposób pomóc przy projekcie płytki- piszczie DO MNIE na priv, bądz gg, bądz na maila. Powiedźcie, jak ewentualnie moglibyście się przydac:)
Jeśli możecie w jakiś techniczny sposób pomóc przy projekcie płytki- piszczie DO MNIE na priv, bądz gg, bądz na maila. Powiedźcie, jak ewentualnie moglibyście się przydac:)
I'm so proud to say- I love You.
- DirtyDiana94
- speechless26
- anula__1994
- speechless26
- anula__1994
U mnie już poszły ;) I dopiero wtedy stwierdziłam, że niepotrzebnie oddałam TWYMWF, bo Fly Away jest dla mnie za mało ambitne i wymagające, więc nie ma co ćwiczyć... No a wszystko inne pozajmowane
Więc nie wiem... Na razie myślę
Więc nie wiem... Na razie myślę
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Piosenek w repertuarze jest jeszcze sporo. Przeleć sobie cala dyskografie, a na pewno coś ambitnego sobie znajdziesz :) Amoze siostrzany utwór TWYMMF, czyli Leave me alone? ;)anula__1994 pisze:No a wszystko inne pozajmowane
Jutro wracam do Berlina i biorę się za zamówione covery oraz za nasz własny forumowy utwór. Możliwe, ze te bardziej rockowo gitarowe numery, jak "Black or White", czy "Give it to me" zcoveruje pewien zespól. Rzucę uchem, jak chłopaki graja i jak będzie OK, to myślę byłby to w przypadku tych piosenek dobry pomysł i napisze wiecej.
- anula__1994
Pisząc, 'wszystko inne' właściwie miałam na myśli tylko Bena, bo ostatnio mi wokalnie podpasowałchrisbern pisze:Piosenek w repertuarze jest jeszcze sporo. Przeleć sobie cala dyskografie, a na pewno coś ambitnego sobie znajdziesz :) Amoze siostrzany utwór TWYMMF, czyli Leave me alone? ;)
A do TWYMMF chyba sie jednak nie nadaję, tak samo jak do LMA. Wolę bardziej spokojne, balladowe piosenki.
Toteż chyba porzucę swoje Fly Away i zdecyduję się na Cry lub You Are My Life. Myślałam jeszcze o Don't Walk Away, ale jak to przed chwilą śpiewałam to głos mi się co chwila załamywał... To chyba nie jest dobra piosenka do śpiewania z serca DLA Michaela... Jakbym się jeszcze z tym nie pogodziła i wciąż rozpaczliwie błagała, żeby nie odchodził...
Co do ćwiczenia, to właściwie nie ma chwili bym była sama w domu. Więc poczekam do 24 sierpnia, gdy wrócę do Wrocławia i może tam wykopię brata na dwór, rodziców do prasy i będzie luz by się wydrzeć ;)
Bo końcówka You Are My Life zawsze sprawiała mi trudności...
No więc speechless26, proszę zapisz mnie na razie do You Are My Life, najwyżej jeśli nie podołam to zaśpiewam Cry
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
- speechless26
- speechless26
Kochani, chciałabym tylko wstępnie się zorientowac w kwestii wspólnego nagrania dwóch utworów w studio.
Otóż dostałam kuszącą ofertę od miłego pana ze studia nagrań Apollo Records mieszczącego się w Białymstoku. Jako że sam bardzo ceni twóczosc Michaela, spodobał mu się pomysł naszego projektu... Zaoferował nam udostępnienie studia po promocyjnej cenie. Tzn:
możemy nagrac dwa utwory za 200-300 zł (całośc) i tu (ważne)- bez względu na czas, jaki będziemy musieli na to poświecic. czyli nie za godziny, ale całościowo tylko tyle by to nas wyniosło. Jest to korzystna oferta, gdyż:
godzina nagran kosztuje od min. 30 zł, max. dużo więcej. A na pewno na zarejestrowanie dwóch utworów potrzebowalibyśmy ich trochę...
Nie stawiam jeszcze żadnych kropek, bo to jeszcze plany myślę, że co najmniej na październik/ listopad.
Wiem, że może was dziwic pomysł studia w Białymstoku, ale moge tu na pewno więcej niż w innym mieście. Spróbowałabym załatwic jakąs salę prób, jakieś noclegi. Wzielibyście śpiwory i dalibyśmy rade:)
Kto ew. mógłby przyjechac do Białegostoku w któryś ustalony weekend?
Otóż dostałam kuszącą ofertę od miłego pana ze studia nagrań Apollo Records mieszczącego się w Białymstoku. Jako że sam bardzo ceni twóczosc Michaela, spodobał mu się pomysł naszego projektu... Zaoferował nam udostępnienie studia po promocyjnej cenie. Tzn:
możemy nagrac dwa utwory za 200-300 zł (całośc) i tu (ważne)- bez względu na czas, jaki będziemy musieli na to poświecic. czyli nie za godziny, ale całościowo tylko tyle by to nas wyniosło. Jest to korzystna oferta, gdyż:
godzina nagran kosztuje od min. 30 zł, max. dużo więcej. A na pewno na zarejestrowanie dwóch utworów potrzebowalibyśmy ich trochę...
Nie stawiam jeszcze żadnych kropek, bo to jeszcze plany myślę, że co najmniej na październik/ listopad.
Wiem, że może was dziwic pomysł studia w Białymstoku, ale moge tu na pewno więcej niż w innym mieście. Spróbowałabym załatwic jakąs salę prób, jakieś noclegi. Wzielibyście śpiwory i dalibyśmy rade:)
Kto ew. mógłby przyjechac do Białegostoku w któryś ustalony weekend?
I'm so proud to say- I love You.