Zażalenie na moderatora
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Ja jestem ciekawa,co zrobił,robi wyżej wymieniony moderator dla tego umierającego fanklubu,ze jest'' Wyżej'' Z moich obserwacji wynika,że nic.Czy wstawia jakieś informacje,rozpoczyna jakieś nowe wątki,tłumaczy teksty? Nawet nie jest w stanie grzecznie odpowiedzieć.A,co robi ghost_ola i prowadzona przez nią strona mjtranslate...to chyba nie wymaga komentarza. Miałam już tu nic nie pisać i na pewno już nie będę ...
Zapraszam do redagowania MJPT i czynnego brania udziału w życiu forum, jak również pisania konstruktywnych, interesujących postów.ewita pisze:Ja jestem ciekawa,co zrobił,robi wyżej wymieniony moderator dla tego umierającego fanklubu
Zuy Kopeć.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
No właśnie. Myślę, że tu jest przysłowiowy pies pogrzebany. Z tego co mi wiadomo, dawniej wiele ciekawych osób wchodziło na to forum znacznie częściej, była naprawdę przyjazna atmosfera, można było więcej itd. Sama nawet pamiętam,jak tu było miło jeszcze w pierwszych jakichś 2 miesiącach po moim dołączeniu tutaj (luty 2009). A potem chyba moderatorzy zaczęli się nosić wyżej udowadniając sobie i światu swoją władzę i nieomylność, no i się porobiło jak jest teraz. W tę "rodzinną atmosferę" tutaj wierzą już tylko nowi użytkownicy -do czasu. ;pI kogo Ty chcesz tu pytać? Osoby, które coś wiedzą, wpadają tu na 5 sekund co 2 miesiące.
(...)
O, to też bym chciała wiedzieć, jeśli można. Czym specjalnym się zasłużył?ewita pisze:Ja jestem ciekawa,co zrobił,robi wyżej wymieniony moderator dla tego umierającego fanklubu,ze jest'' Wyżej''
Jedno skojarzenie: "ręka rękę myje".kaem pisze:Zuy Kopeć. A ty ty!
Dziękuję, Pozdrawiam. Peace.
- LittleDevil
- Site Admin
akaagnes pisze:O, to też bym chciała wiedzieć, jeśli można. Czym specjalnym się zasłużył?ewita pisze:Ja jestem ciekawa,co zrobił,robi wyżej wymieniony moderator dla tego umierającego fanklubu,ze jest'' Wyżej''
Moderator moderuje - jak sama nazwa wskazuje. Wlasnie po to tutaj jest. I wcale nie jest "wyzej" , tylko zapieprza nad utrzymaniem porzadku. Zaczyna mnie irytowac ta bezpodstawna zawisc. Bycie modem nie jest zadna fajna fucha po znajomosci, jak sie widocznie wielu uzytkownikom wydaje. Mamy regulamin na forum i ktos musi pilnowac jego przestrzegania, wymaga to czasem podjecia krokow, ktore nie wszystkim uzytkownikom sie spodobaja. Czesto tez mozna stracic nerwy, bo podczas gdy inni sie zajmuja postowaniem wedle zyczenia i checi, my musimy poprawiac sterty raportow, porzadkowac watki blakajace sie po nieodpowiednich tematach i odciazac forum z niepotrzebnych postow. To kawal nuzacej pracy i wlasnie TO robi mzs (oraz cala reszta) dla tego "umierajacego fanklubu"
Nieprzyjemna atmosfere tworza zas glownie jednostki nie chcace dopasowac sie do zasad, nie szanujace cudzej pracy i cudzego czasu.
- majkelzawszespoko
Odpowiem tak:Ja jestem ciekawa,co zrobił,robi wyżej wymieniony moderator dla tego umierającego fanklubu,ze jest'' Wyżej'' Z moich obserwacji wynika,że nic.Czy wstawia jakieś informacje,rozpoczyna jakieś nowe wątki,tłumaczy teksty? Nawet nie jest w stanie grzecznie odpowiedzieć.A,co robi ghost_ola i prowadzona przez nią strona mjtranslate...to chyba nie wymaga komentarza. Miałam już tu nic nie pisać i na pewno już nie będę ...
Nie masz prawa mnie krytykować.ewita
A czy trzeba się specjalnie zasłużyć?akaagnes pisze:O, to też bym chciała wiedzieć, jeśli można. Czym specjalnym się zasłużył?
Ty to jesteś typowa prowokatorka i tylko czekasz, żeby ktoś zaatakował któregoś z moderatorów. Wtedy jesteś jak ryba w wodzie co nie?
Apeluję o rozsądek w rzucaniu oskarżeniami, szczególnie do osób, których sytuacja nie dotyczy w żaden sposób.
Nie. Nie uważam się za prowokatorkę, tylko osobę, która jasno wyraża swoje zdanie, a na zarzuty odpowiada kulturalnie. I uważam, że mam do tego prawo, zarówno na forum (tym forum), jak i wszędzie indziej.majkelzawszespoko pisze:akaagnes napisał:
O, to też bym chciała wiedzieć, jeśli można. Czym specjalnym się zasłużył?
A czy trzeba się specjalnie zasłużyć?
Ty to jesteś typowa prowokatorka i tylko czekasz, żeby ktoś zaatakował któregoś z moderatorów. Wtedy jesteś jak ryba w wodzie co nie?
Poza tym nie znasz mnie, ani ja Ciebie, więc nie oceniajmy się zbyt pochopnie, dobrze? Ja tylko zapytałam, a Ty, mam wrażenie, próbujesz mnie sprowokować.
No właśnie.majkelzawszespoko pisze:Apeluję o rozsądek w rzucaniu oskarżeniami
Szanuję Pracę moderatorów, realną pracę na tym forum i zażalenie, pod którym się podpisałam nie dotyczy pracy, tylko postawy, która też mi nie odpowiada. Uważam więc, że ta sprawa dotyczy też mnie, jako użytkownika forum.
Peace.
- majkelzawszespoko