Michael nie żyje - dyskusja
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- marcinokor
http://www.youtube.com/watch?v=xknba-b-IPo
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
(...)
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
(...)
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.
- lost children
Piękny hołd w Lęborku, pozdrowienia dla wszystkich fanów z tamtych okolic.
Pozdrawiam również scream 94 za pięknie opisane uczucia I Ciebie marcinokor za śliczny filmik i przypomnienie tych pięknych słów.
Ta akcja z koszulkami na facebooku dała mi wiele radość, bo uświadomiła jak liczni i wspaniali są fani MJ i to w tak różnym wieku- piękni ludzie i piękny świat, który patrzy tymi samymi oczami- oczami MJ.
Pozdrawiam również scream 94 za pięknie opisane uczucia I Ciebie marcinokor za śliczny filmik i przypomnienie tych pięknych słów.
Ta akcja z koszulkami na facebooku dała mi wiele radość, bo uświadomiła jak liczni i wspaniali są fani MJ i to w tak różnym wieku- piękni ludzie i piękny świat, który patrzy tymi samymi oczami- oczami MJ.
Bardzo ładnie to ujęłaś :) Mnie też aż się ciepło na sercu zrobiło,jak zobaczyłam te wszystkie zdjęcia i jeden bardzo miły komentarz pod moim własnym. Co by nie mówić,po prostu fani Michaela są tak niesamowici,jak on sam.
Ja takiego małego niesamowitego fana mam nawet w rodzinie. Mój 6-letni bratanek... Pożyczyłam kiedyś bratowej "This is it",mały pyrtek zobaczył i za jakiś czas mu się przypomniało,żebym pożyczyła znowu :)
Potem jeszcze wypatrzył na półce koncert z Bukaresztu,no i ciocia musiała pożyczyć obydwa na dość długi czas. Ale cóż,nikogo nie muszę zapewniać,że usłyszeć od takiego małego słodziaka "Ale ten Majkej jeśt fajny. Ciocia,ja jeśtem jego fanem." jest tego warte
Ja takiego małego niesamowitego fana mam nawet w rodzinie. Mój 6-letni bratanek... Pożyczyłam kiedyś bratowej "This is it",mały pyrtek zobaczył i za jakiś czas mu się przypomniało,żebym pożyczyła znowu :)
Potem jeszcze wypatrzył na półce koncert z Bukaresztu,no i ciocia musiała pożyczyć obydwa na dość długi czas. Ale cóż,nikogo nie muszę zapewniać,że usłyszeć od takiego małego słodziaka "Ale ten Majkej jeśt fajny. Ciocia,ja jeśtem jego fanem." jest tego warte
"Nothing is real
but all is possible if God is on my side."
but all is possible if God is on my side."
- lost children
- lost children
Miło patrzeć na takich Fanów i tego rodzaju hołdy oddane MJ
http://www.youtube.com/watch?v=nWy-IOxR7r4
http://www.youtube.com/watch?v=nWy-IOxR7r4