Mnie nie będzie jak to zwykle bywa grafik sie zmienia jak w kalejdoskopie....Piatek do 24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......a w sobote tez pójdziecie? To moge wtedy iśc z Wami a tak od 14-24 to będe mega zmęczona.....
Aga ja ciebie proszę....specjalnie na tę okazję wpada do nas "gość specjalny" z innego miasta.Musisz być-chociaż na godzinkę
P.S.Teraz już wiesz dlaczego nie chcę pracować w sklepie-zmienny grafik z dnia na dzień co dla mnie jest tragedią-jak na razie idę w zaparte i szukam czegoś z wolnymi weekendami.No chyba że będę mieć nóż w gardle to wtedy i "stonka" będzie super.
ale bez przesady, to tylko propozycja, w inne miejsca teeeż z Wami pójdę, a co.
tylko nie dziś, niestety. Dobrej zabawy życzę!
PS Karolina widziałam Cię dziś w tramwaju jak stałam na przystanku. darłam się i machałam a Ty nic. ;p
onlyKATE pisze:PS Karolina widziałam Cię dziś w tramwaju jak stałam na przystanku. darłam się i machałam a Ty nic. ;p
haha a ja miałam słuchawki w uszach i czytałam książkę xP Przepraszam ale byłam tak zaczytana że nie zwracałam na nic uwagi xP
Najlepsze że później kumpela która jechała też w tym samym tramwaju tyle że w innym wagonie Ciebie słyszała i poznała i zaś mi to opowiadała xP
co do wczoraj to było fajnie znowu się z Wami spotkać ;) przepraszam że tak szybko i nagle sie zmyłam ale niestety to życie jest tak popie******... Mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej ;)
No nareszcie dane mi było napić się z Wami piwka, a przynajmniej z niektórymi z Was. Pośpiewalim sobie piknie. Było na prawdę milunio, a rano to .... yy a rano to rano, nie było tak źle, skoro udało się dotrzeć na wygibasy denstimowe
Dzięki Jeanny za mete i w ogóle wszystkim za spotkano, oby więcej takich! Do następnego zatem :)
*Odezwijcie się do mnie na PW czy fejsa, kto nie dostał jeszcze fotek. No chyba, że chcecie, bym wrzuciła linka z tymi fotami na forum
There's a place in your heart
And I know that it is love
Miło było Ciebie poznać Mario:) Chociaż nie było mi dane wystapic na karaoke to przynajmniej miałam okazję zobaczyc Ciebie na Dance Teamie....Pewnie nie raz jeszcze pospiewamy sobie a juz napewno spotkamy się we Wroclawiu cofając sie do lat 20-30-tych:)
agnieszka1978 ja się również cieszę, że co raz więcej Was poznaję :) Nie jeden raz sobie jeszcze pośpiewamy, potańczymy smooth criminal, tudzież papierowy księżyc itp. zabawa musi być hah
A jak tam zdrówko, wykurowana już??????
Co do Wrocka, to ja doczekać się nie mogę. Może ktoś jeszcze założy kabaretki i dołączy do nas w drodze do Wrocławia? Spontany mile widziane
Ach chora jeszcze gorzej jestem, ale mam nadzieję, że do soboty mi przejdzie. Ja też nie moge doczekać się Wrocławia....Kabaretek jeszcze nie mam kupionych pewnie jak zwykle na ostatnią chwilę zaczne sie szykować. Ale najwazniejsza lufkę juz mam:)
było przebosko!!!! Maria wpadaj częściej!!!! Będzie nam zawsze zajebiście przyjemnie! :D:D:D Już nie mogę doczekać się 20tego i pociagu do Wroca!!! Co tam będzie się działooooo..... uuułooo....
weronika_poznan pisze:Co tam będzie się działooooo..... uuułooo....
już w pociągu będzie się działo. Jak się nie wyrobię, to w podróży będziecie mi laski loki nakręcać, nie wiem na co, chyba na puszki od piwa, ale nie szkodzi, fale dunaju na głowie muszą być My, poznańskie pyry czyli delegacja ze stolycyyy wielkopolski na wrockowej imprezie nie zawiedziemy :)
* i co? nikt dodatkowy chętny na wyprawę się nie zgłosił?
Maria pisze: Jak się nie wyrobię, to w podróży będziecie mi laski loki nakręcać, nie wiem na co, chyba na puszki od piwa,
Moja droga-ja rozumiem że alkohol silnie integruje ale żeby już w drodze do...
Jeśli chcesz to można jakieś puszki pozbierać-niedługo święto Marcina więc na pewno jakieś pozostałości będą.Bo co jak co ale browara z aluminium nie zcierpię....
P.S.To ile puszek Tobie zebrać?