Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
słucham uważnie płyty i najmniej emocji wbudza we mnie That's What You Get... ale biorąc pod uwage rozwój sytuacji powyżej, poświęcę moją niezależną opinię aby na dłuzej zatrzymac Things I Do For You w grze - utwór może trochę poszarpany, ale nie sądzę zeby było to wadą - wręcz przeciwnie: im bardziej postrzępiony Michael Jackson, przy zachowaniu odpowiednich akcentów tu i ówdzie, tym więcej w nim ekspresji :)
Dlatego głosuję na All Night Dancin', które moim zdaniem stoi w miejscu przez ponad 6 minut
Dlatego głosuję na All Night Dancin', które moim zdaniem stoi w miejscu przez ponad 6 minut
- Jacksomanka
Większy problem mam z tym albumem. Tu tak naprawdę utwory dzielą się na dobre i... bardzo dobre. W przeciwieństwie do niedawno ocenianego Bad, ten zestarzał się w ładny sposób. Świetnie grają tu trąbki, gitary, syntezatory są na swoim miejscu, ani trochę nie przeszkadzając. To po prostu fajne piosenki. Michael śpiewa swobodnie, spokojnie i nie czyni tego, co na późniejszych albumach poniekąd nadużywa - nie krzyczy, nie używa swojej chrypki. Nie to, że nie lubię np. They don't care abous us, kompozycji równie genialnej, ale to właśnie te kompozycje mają ten swój niepowtarzalny urok. I jest jeden wielki w swojej prostocie czy tekście, zasłużony przebój. Dla mnie największa perełka w całej dyskografii The Jacksons. Blame it on the boogie. Inny szlagier - Shake your body to the ground - już nie budzi mojej wielkiej sympatii, po części przez to, że jest po prostu zbyt długi.
Może najpierw więc wyeliminuję największą bezę tego albumu - Push me away, zdając sobie sprawę że dla wielu jest to jedna z najlepszych kompozycji tego albumu. Mnie All night dancin' wprawia zawsze w świetny humor. Swoją drogą - wydaje mi się, że ten bardziej pasuje do trochę pomieszanego Triumpha.
Może najpierw więc wyeliminuję największą bezę tego albumu - Push me away, zdając sobie sprawę że dla wielu jest to jedna z najlepszych kompozycji tego albumu. Mnie All night dancin' wprawia zawsze w świetny humor. Swoją drogą - wydaje mi się, że ten bardziej pasuje do trochę pomieszanego Triumpha.
- majkelzawszespoko
- Dominika55
Głosy:
All Night Dancin' - 15
Things I Do For You - 4
Bless His Soul - 1
Push Me Away - 1
All Night Dancin' najsłabszym ogniwem płyty.
Runda 2
Blame It On The Boogie
Push Me Away
Things I Do For You
Shake Your Body [Down To The Ground]
Destiny
Bless His Soul
That's What You Get [For Being Polite]
Mój głos- Things I Do For You. Nie zmieniłem zdania.
All Night Dancin' - 15
Things I Do For You - 4
Bless His Soul - 1
Push Me Away - 1
All Night Dancin' najsłabszym ogniwem płyty.
Runda 2
Blame It On The Boogie
Push Me Away
Things I Do For You
Shake Your Body [Down To The Ground]
Destiny
Bless His Soul
That's What You Get [For Being Polite]
Mój głos- Things I Do For You. Nie zmieniłem zdania.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
to całkiem fajna zabawa ...musze sie dopiero wkrecic, uwielbiam Michaela, nawet sie w nim troche zakochałam..hehe chociaz ma juz 50 lat....spitoliła mu zycie choroba...jezeli jestw ogóle chory...wszystko wskazuje na to ze tak! skzoda mi go.....ale i tak zrobił swoje i pokazał nam prawdziwą sztukę...podziwiam go, chciąłabym kiedys chociaz ćwierć jego sukcesu osiągnąc w swoim zyciu