Ulubiona płyta MJ
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
-
1.Dangerous
2.Invincible
3.Bad
4.hISTORY
5.Off the wall
6.Thriller
7.Blood on the dance floor
2.Invincible
3.Bad
4.hISTORY
5.Off the wall
6.Thriller
7.Blood on the dance floor
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Ciężko mi wybrać bo w każdym z albumów mam swoje ukochane do znudzenia perełeczki
ale jak już miałabym wybierać (kryterium: liczba ulubionych piosenek na danej płycie) to prezentuje się to tak:
1) Dangerous
2) Bad & Invincible ex equo
3) History-> choć moje ukochane TDCAU powinno być na miejscu pierwszym to ze względu na zawartość całej płyty niestety wylądowało na miejscu trzecim.
4) Thriller
5) Off The Wall
6) Blood On The Dancefloor
ale jak już miałabym wybierać (kryterium: liczba ulubionych piosenek na danej płycie) to prezentuje się to tak:
1) Dangerous
2) Bad & Invincible ex equo
3) History-> choć moje ukochane TDCAU powinno być na miejscu pierwszym to ze względu na zawartość całej płyty niestety wylądowało na miejscu trzecim.
4) Thriller
5) Off The Wall
6) Blood On The Dancefloor
- marcinokor
Ja zagłosowałam na album "Bad" ponieważ najbardziej lubię piosenkę "Smooth Criminal"
http://fanka-mj.blogspot.com/ Mój blog, zapraszam!
- DirtyDiaana_1990
- cocainegirl
Jeśli chodzi o repertuar Jacksona to najbardziej ze wszystkich z jego płyt lubię Invincible. Znajdują się tam świetne ballady typu ' Lost Children' czy 'Cry', ale także takie które mają niezłą energię, zwłaszcza, że w 'Privacy' gra mój ukochany Slash. Więc, podsumowując, dla mnie najlepszą płytą z całego jego repertuaru to Invincible.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
- marcinokor
- cocainegirl
- invincible_MJ
Kocham wszystkie płyty i trudno wybrać jest jedną ulubioną...np Bad znam już od bardzo wczesnego dzieciństwa dzięki rodzicom i oczywiście kocham ją bardzo mocno, a aktualnie płytą do której najczęściej wracam jest HIStory - takie piosenki jak Childhood czy klasyczne Smile Charliego Chaplina ściskają za serce i bardzo je ocieplają ;) Poza tym to płyta bardzo autobiograficzna, aktualnie mój number one.
- dirtydiana1991
ja kliknełam dangerouse, za rozpieprzające mnie na kawałki give it to me, ten nieprawdopodoby bas z who is it i genialne rytmicznie why you wanna trip on me. Ale faktem jest, żę wszystkie jego płyty są genialne, nawet of the wall, która mi się nie podoba bo to rnb a ja nie porzepadam. Nimniejszym genialna jest. Na swój sposób. Uważam przy tym, że blood on the dancefloor jest niesprawiedliwie niedoceniona bo Morphine to utwór, którego autentyczności i odwagi nie da się po prostu opisać. Także piosenka tytułowa wymiata i It"s scary również.
- pbozemski1