Wasze zwierzęta

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
LS

Post autor: LS »

Maya pisze:nie czekaj!Jeśli psu dzieje się krzywda zgłaszaj do TOZ-u(można anonimowo).Dla tego psa każdy dzień w tej rodzinie to koszmar :zly:
<
interwencja@otoz.pl tutaj to zgłosiłam- wiec to chyba to samo. milczą...

Obrazek
Awatar użytkownika
Sairon

Post autor: Sairon »

Kiedyś miałem papugę (Tuptusia) i rybki. Z papugą niestety życie było ciężkie, bo przestawała skrzeczeć o 23 a zaczynała o 4. Musieliśmy ją oddać do Ogrodu w Obi :(. A rybki kiedyś zaatakowało coś super-szybkiego i tyle po nich było.

Teraz mam słodziutkiego króliczka :love: Taka biała, a na uszach i nosie szara, kuleczka :)) Ma też śliczne, czerwone oczka, które o dziwo niektórych wręcz straszą. Ma już 5,5 roku. Raz miała biegunkę, co u królików (podobno) oznacza w 90% śmierć, a moja Trusia żyje do dziś x).
Wiele przejdziemy jeszcze..

Postaram się zamieścić jej zdjęcia :)
Awatar użytkownika
LS

Post autor: LS »

LS pisze:
Maya pisze:nie czekaj!Jeśli psu dzieje się krzywda zgłaszaj do TOZ-u(można anonimowo).Dla tego psa każdy dzień w tej rodzinie to koszmar :zly:
<
interwencja@otoz.pl tutaj to zgłosiłam- wiec to chyba to samo. milczą...

Obrazek

Witam.

Podczas kontroli inspektorzy nie stwierdzili zaniedbania psa.

Pies jak na swój wiek, jest w dobrej kondycji, posiada aktualne szczepienia, ma zapewnioną opiekę weterynaryjną i jest regularnie wyprowadzany na spacery.
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

Miałam 4 chomiki, dwie rybki, królika, a teraz mam drugiego :-) Uwielbiam zwierzęta. W domu bez nich jest tak pusto... xD Chomiki wabiły się Gwiazdki a czwarty był to Stefcio :) królik nie miał imienia, bo żył tylko miesiąc, a rybki to Złotka i Henia :)) Mój aktualny królik wabi się Dorotka. Własnie wróciłam od alergologa i się okazało, że mam uczulenie na sierść!! Ale doktór powiedziała, że królika nie muszę oddawać. I dobrze! xd :) Bo nie wiem co ja bym bez niego zrobiła :D
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

LS pisze:Witam.

Podczas kontroli inspektorzy nie stwierdzili zaniedbania psa.

Pies jak na swój wiek, jest w dobrej kondycji, posiada aktualne szczepienia, ma zapewnioną opiekę weterynaryjną i jest regularnie wyprowadzany na spacery.
Nie dziwmy się... To tylko Polska...;/
Obrazek
Diana92KRK

Post autor: Diana92KRK »

Ja mam suczkę (kundla) która miała miała się nazywać Mufinka .. Ale cóż .. Została przechrzczona na Morfina .. ;D

I czarną w białe łatki świnkę morską .. Która została przeze mnie ochrzczona na Mike ;)
cyberkinol

Post autor: cyberkinol »

Ja mam koszatniczkę Trocinka. Nie będę pisać jaki jest wspaniały, ale powiem wam, że często sobie myślę, że gdyby Michael odwiedził by mnie w domu(głupie marzenia, ale kto ich nie ma glupija ) pokazałabym Mu Trocinka. Razem byśmy się nim zachwycali, przecież Michael tak kochał zwierzęta ;-)
Diana92KRK

Post autor: Diana92KRK »

cyberkinol pisze: Przecież Michael tak kochał zwierzęta ;-)
Zgadzam się :)
Michael, If I Can Have You Only In My Dreams ..
I Want To Sleep Forever .. ;*
Awatar użytkownika
Anna_Michael

Post autor: Anna_Michael »

Ja mam yorka Carlosa i żółwia Franklina :smiech: Miałam jeszcze kotkę Veronę, ale mi przejechało auto :[ Teraz będę mieć jeszcze jednego psa, chyba też yorka albo buldoga francuskiego (mają takie słodkie te mordki) ;-) To go nazwę Michael Jackson ^^ Można, mama mojego Carlosa nazywa się Britney Spears, więc i Michael Jackson może być ^^
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...

You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Obrazek
Ulina

Post autor: Ulina »

A ja mam psa i kota który wabi się Michael hehe ;-)
Została piękna muzyka, która tyle wniosła w nasze życie i pamięć. Michael żyje w naszych szafach !!!
Awatar użytkownika
Sabkowa

Post autor: Sabkowa »

Anna_Michael pisze:Teraz będę mieć jeszcze jednego psa, chyba też yorka albo buldoga francuskiego (mają takie słodkie te mordki) ;-) To go nazwę Michael Jackson ^^ Można, mama mojego Carlosa nazywa się Britney Spears, więc i Michael Jackson może być ^^
Z jakiej hodowli planujesz szczona ?
Bo MJ, to tylko imię rodowodowe będzie, prawda ? Nie wyobrażam sobie tak na psa wołać.. ;-)

Ja mam wstępną rezerwację na berneńkę. Na koniec 2010 roku.. Jeśli tak jak przewidziała hodowczyni, miot będzie na 'B', sucz będzie miała w metryczce 'BILLIE JEAN'.. ;-) Wołać chcemy po prostu Billie.
Obrazek
...
Goga

Post autor: Goga »

Ja mam 2 świnki morskie .jedna długowłosa rozetka (Michael) a druga gładkowłosa(Menel).
Posiadam również 3 letnią suczke-pudla ,która ma wszystkie możliwe kolory na sobie ... od granatowego po morelowy. glupija
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

w dniu śmierci Michaela urodziły mi się 3 swinki morskie(samczyki)....
jedna to Michael bo czarna druga to Jackson bo jest czarna z białą łapką (skojarzyło mi się z rękawiczką MJ) a trzecia to Joe bo gryzła rodzeństwo .
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Sabkowa

Post autor: Sabkowa »

M.J.[*] pisze: jedna to Michael bo czarna druga to Jackson bo jest czarna z białą łapką (skojarzyło mi się z rękawiczką MJ) a trzecia to Joe bo gryzła rodzeństwo .
Padłam.. :smiech:

Hej.. może jakieś zdjecia waszych zwierzaków ? :PP
Obrazek
...
Awatar użytkownika
Anna_Michael

Post autor: Anna_Michael »

Sabkowa pisze:
Anna_Michael pisze:Teraz będę mieć jeszcze jednego psa, chyba też yorka albo buldoga francuskiego (mają takie słodkie te mordki) ;-) To go nazwę Michael Jackson ^^ Można, mama mojego Carlosa nazywa się Britney Spears, więc i Michael Jackson może być ^^
Z jakiej hodowli planujesz szczona ?
Bo MJ, to tylko imię rodowodowe będzie, prawda ? Nie wyobrażam sobie tak na psa wołać.. ;-)

Ja mam wstępną rezerwację na berneńkę. Na koniec 2010 roku.. Jeśli tak jak przewidziała hodowczyni, miot będzie na 'B', sucz będzie miała w metryczce 'BILLIE JEAN'.. ;-) Wołać chcemy po prostu Billie.
Wiem, że na 'M' będzie imię. A wołać pewnie będziemy Michael, bo też sobie nie wyobrażam przez pół ulicy krzyczeć: "Michael Jackson" do psa.
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...

You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Obrazek
ODPOWIEDZ