CNN's Don Lemon speaks exclusively with friends and family members about Michael Jackson's last days in "Michael Jackson: His Final Days," 8 p.m. ET Friday on CNN.
Dowiedziałam się że wczoraj w niemieckiej telewizji był "osławiony" film Halperina i ........ fani są po wrażeniem POZYTYWNYM. Film broni Michaela, mówi o wrobieniu Michaela w sytuację z molestowaniem, godny filmu Aphrodite. Zaznaczam, nie było nic na temat orientacji sexualnej, nawet malutkiej wzmianki, same pozytywy..........nio Halperin zaskoczył pozytywnie!
Urszula pisze:Dowiedziałam się że wczoraj w niemieckiej telewizji był "osławiony" film Halperina i ........ fani są po wrażeniem POZYTYWNYM. Film broni Michaela, mówi o wrobieniu Michaela w sytuację z molestowaniem, godny filmu Aphrodite. Zaznaczam, nie było nic na temat orientacji sexualnej, nawet malutkiej wzmianki, same pozytywy..........nio Halperin zaskoczył pozytywnie!
Zgadza się, film byl pozytywny
W niedziele (27.06.) na Pro7 o 13.20 ponownie This is it
„Schöne Tage - nicht weinen, dass sie vergangen, sondern lächeln, dass sie gewesen.“
W niedziele chca puscic Living with MJ; MJ z bliska na TVN24. Zrobmy jak francuzi i napiszmy wszyscy z osobna maile do nich, by nie puscili tego! Albo niech puszcza Take Two!
Pomożecie?
Ty, ty ty i ty też, błagam, nie pozwolmy, by ludzie to ogladali. Nie dajmy tej satysfakcji bashitowi!
Adres e-mail: kontakt@tvn24.pl
np. moj mail:
Witam,
mam do panstwa ogromna prosbe, by stacja TVN 24, ktora ogromnie sobie cenie, nie puszczala w niedziele tego programu. Pan Bashir jest nieobiektywny i ukazuje Michaela Jacksona, ktorey jest bardzo bliski memu sercu, w zlym i falszywym swietle.
Blagam, niech wasza stacja pozostanie na poziomi i nie puszcza juz tego programu.
Ciekawa kontynuacja tego programu moze sie okazac program pt. Take Two The footage you were never ment to see. I jestem pewna, ze zgromadzil by wieksza liczbe ludzi przed telewizorami. Zarowno fanow jak i ludzi ciekawych prawdy o tym gwiazdorze.
Z powazaniem,
Daria Kulikowska
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan