Michael w Londynie - 3-8.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Jeżeli Michael będzie planował tyle koncertów w jednym miejscu, to jest szansa, ze jednak cena nie będzie tak wysoka, jak mówią w przeciekach. Bilety na koncerty Prince'a kosztowały niecałe 32 funty, co daje mniej niz 200zł.
Sala koncertowa O2 składa się wyłączeni z siedzących miejsc- to dobra wiadomość dla tych fanów, którzy mają dość stania w ścisku prawie dobą przed odsłonięciem kurtyny. Bo to oznacza, że miejsca będą numerowane i każdy siądzie sobie tam, gdzie kupi bilet.
Choć, z drugiej strony, kompletnie nie wyobrażam sobie koncertu Michaela w tak schludnych warunkach...
Co do szaleństwa biletowego, nie będzie wesoło. Na szczęście, jak planuje tyle pod rząd jest mała szansa, że coś sie uda. Wracając do Prince'a, który przypominam miał seria 21 koncertów w O2, terminy nie były podane hurtowo, tylko stopniowo, co dawało większą szansę na zakup.
Jednak fakt, że Michael nas przez tyle lat wypościł+ to, że Anglia Michaela ubóstwia i gdzie jak gdzie, ale tam zawsze się sprzedaje, może dać jakiś nowy dziwny rekord sprzedania wszystkich biletów w czasie krótszym niż trwa utwór Gone Too Soon.

Bardzo się cieszę. Jutro będzie mi ciężko w pracy, bo nie zobaczę niczego na żywo.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Do mnie dochodzą informacje że MJ ma dać 10 lub 12 koncertów jeżeli one okażą się sukcesem będą i następne.Musimy poczekac do jutro,jestem tak podniecony tym że musiałem otworzyć piwo.

Kaem ja tez będę w robocie w tym czasie.Mam nadzieję że się konferencja opóźni i zacznie o 5pm czasu Centralnego :D
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Wiśnia pisze:hmmmm ciekaw jestem która strona będzie ''lepsza'' dla polskiego łącza neostrada 512
myślę, że dla neo 512 zapomnij że cokolwiek zobaczysz.
ObrazekObrazek
Canario

Post autor: Canario »

Kaem watpie zeby bilety byly tansze. Z calym szacunkiem dla Prince'a. Michael Jackson to jednak inna liga. Wlasciwie w tej lidze gra tylko on ;-)

Mnie szczerze mowiac bardziej od koncertow interesuje to:
Maverick pisze:- marzec 2009 - oficjalne ogłoszenie singla
- kwiecień 2009 - publikacja singla i albumu
Jesli to sie potwierdzi to brak mi slow.
Awatar użytkownika
kaem

Myślę, że to ta sama liga. Choć ceny mogą być wyższe, ale raczej z innych powodów.
Mandey

Post autor: Mandey »

kaem pisze:Myślę, że to ta sama liga.
Prawda.

Mnie nurtuje sprawa jedna.
Mianowicie jak wspominał Kaem o warunkach w jakich Jackson będzie musiał koncertować.
Zawsze wielka scena, mnóstwo scenografii...
Tym razem będzie najprawdopodobniej inaczej, a to daje szanse na całkiem inne show niż do tej pory. I daj Boże ciekawą set listę... Invincible jest całkowicie nie ograne. Mam tylko nadzieję że nie pojedzie ze największymi hitami w 1,5h.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Canario

Post autor: Canario »

Mandey pisze:
kaem pisze:Myślę, że to ta sama liga.
Prawda.
Muzycznie moze i tak ale nie pod wzgledem popularnosci.Pod tym wzgledem to jest kosmos. I dlatego bilety nie beda tansze.
Awatar użytkownika
kaem

No właśnie Mandey. o2 jest spore, ale to nie stadion. Choć Prince wjechał na scenę windą, to jednak o odlotach w stroju kosmonauty raczej nie ma mowy. To rzeczywiście skłania do myślenia, ze Michael postawi bardziej na muzykę i taniec, niż na fajerwerki. Ale nawet jak będzie śpiewał BJ, ale to zrobi kameralniej, to i tak będzie super.
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Canario ma rację . Myślę że fanów Michaela jest ''stać '' wydać wiecej na bilety niż 32funty
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

kaem pisze:ze Michael postawi bardziej na muzykę i taniec
oraz wokal na zywo...to bylaby genialna mieszanka :]

ehhh...we'll see ;)
Ostatnio zmieniony śr, 04 mar 2009, 22:35 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Wiśnia pisze:Canario ma rację . Myślę że fanów Michaela jest ''stać '' wydać wiecej na bilety niż 32funty
stać czy nie stać to nie ważne :wariat: ważne czy bedzie mozliwosć wyjechania tam... mi te 32 funty w zupełności wystarczy bo to na nasze i tak duzo... prawie cala moja wyplata by poszła... ale czego sie nie zrobi dla sztuki xD glupija
ja wam powiem ze mimo woli odkąd sie zaczął ten szum z londynem to jakaś energia we mnie weszła i tak mnie roznosi ze to koniec xP :wariat: nie moge sie opanować :mj:
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

Wiśnia pisze:Canario ma rację . Myślę że fanów Michaela jest ''stać '' wydać wiecej na bilety niż 32funty
Wiśnia mów za siebie :wariat:

EDIT: Mandey: Ech wywaliłam bo stwierdziłam że to spam. Ja coś dzisiaj tu bałaganię, to się już chyba grzecznię pójdę ululać...Rano będzie więcej czytania :ziew: :wariat:
Ostatnio zmieniony śr, 04 mar 2009, 22:44 przez Shulamitka, łącznie zmieniany 1 raz.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Mandey

Post autor: Mandey »

[b]Shulamitka[/b] pisze:A mówiłam Ci Mandey o akustycznym Michaelu to się śmiałeś nenene
Bo mi się kochana marzenia nie spełniają ostatnio.
Cały koncert akustyczny... nie.
Ale kilka pozycji jak najbardziej. Usiadłby sobie chłop na krzesełku, przerzucił ręczniczek i zaśpiewał na luzie.
Piękna sprawa by była.

:siesta:

edit: zmieniłaś treść posta ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

no akustycznie by było ciekawie, ale tak jak pisze Mandey - nie każdy kawałek wyszeł by super w ten sposób. A zmieniona formuła ma swoje plusy - będzie w jego przypadku oryginalna, "kameralna" w pewien sposób ;-) i wszyscy będą widzieć bez względu na wzrost, z tym, że niektórzy przez lornetki... Ciekawie byłoby kogoś zaprosić do współpracy, ale też niech to będzie ktoś jej warty. Do tego trochę kawałków, tych bardziej sensownych z Invincible - spiewanych z chórem i naprawdę może być fajnie :mj:
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
Kacmurka

Post autor: Kacmurka »

Obrazek
ODPOWIEDZ