speechless26 pisze:Nie stawiam jeszcze żadnych kropek, bo to jeszcze plany myślę, że co najmniej na październik/ listopad.
Z niecierpliwością czekałam na takie właśnie info :) Jeśli to będą te miesiące, to ja się na to piszę.
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.
Ostatnio zrobiłem podkład do Heartbreak Hotel, a teraz mam na tapecie You are my lifi i Put yout hand out :). I jak Speechless napisała nasz forumowy utwór jest już w trakcie robienia.
Skoro Ty hubertous jedziesz to ja tyż bym pojechała.Szkoda tylko że miałam obiecaną piosenkę na tą płytę którą dostał ktoś inny.Szkoda że dowiedziałam się o tym przez przypadek-no bo trudno taką rzecz upubliczniać.W końcu nie wszyscy fani MJa są tacy święci.Oczywiście nie wymieniłam nikogo z imienia i nazwiska.Dziękuję za uwagę.
Jeanny100 pisze:Skoro Ty hubertous jedziesz to ja tyż bym pojechała.Szkoda tylko że miałam obiecaną piosenkę na tą płytę którą dostał ktoś inny.Szkoda że dowiedziałam się o tym przez przypadek-no bo trudno taką rzecz upubliczniać.W końcu nie wszyscy fani MJa są tacy święci.Oczywiście nie wymieniłam nikogo z imienia i nazwiska.Dziękuję za uwagę.
Jeanny100 pisze:Skoro Ty hubertous jedziesz to ja tyż bym pojechała.Szkoda tylko że miałam obiecaną piosenkę na tą płytę którą dostał ktoś inny.Szkoda że dowiedziałam się o tym przez przypadek-no bo trudno taką rzecz upubliczniać.W końcu nie wszyscy fani MJa są tacy święci.Oczywiście nie wymieniłam nikogo z imienia i nazwiska.Dziękuję za uwagę.
:*
O jak miło, że coś dzieje się w Białymstoku A jak będziecie nagrywać to będzie można przyjść popatrzeć (i przy okazji Was poznać)?
Hmm... W Białymstoku..?
;( Nie wiem.. Pewnie nie będę mogła wziąc udziału.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.