Płyta MJPT

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Którą piosenkę chciał(a)byś usłyszec na płycie, jako zaśpiewaną WSPÓLNIE przez wszystkich fanów biorących udział w projekcie?

Heal the world
102
27%
We are the world
181
48%
inną...
38
10%
jestem za stworzeniem zupełnie nowej, "naszej" piosenki dla Króla...
57
15%

Liczba głosów: 378

Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Ja staram się nagrać Little Susie. Nie wiem, co z tego wyjdzie, ale się staram ;)) . Dam znać. Pozdrawiam.
Obrazek
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

iza89 pisze:Ja będę w ostatni weekend sierpnia w Białymstoku (niedziela), ale nie wiem czy udałoby mi się wpaść coś nagrać...

mówię o wspólnym umówionym nagrania, które byłoby dopiero w pażdzierniku/ listopadzie, a nie o indywidualnych nagraniach :)
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Już rozumiem :)
Dobra, ja jestem za! Mam nadzieję, że udałoby się coś takiego zrobić
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Jestem zdecydowanie za, tylko co to miałyby być za kawałki - 1 "nasz" (czy w ogóle jest napisany?) i "We Are The World"?
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

speechless26 pisze:Nie stawiam jeszcze żadnych kropek, bo to jeszcze plany myślę, że co najmniej na październik/ listopad.
Z niecierpliwością czekałam na takie właśnie info :) Jeśli to będą te miesiące, to ja się na to piszę.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
speechless26

hubertous pisze:Jestem zdecydowanie za, tylko co to miałyby być za kawałki - 1 "nasz" (czy w ogóle jest napisany?) i "We Are The World"?
1 nasz- właśnie tworzony
2- zobaczymy z ankiety... czekam na propozycje cały czas :)
Awatar użytkownika
chrisbern

Post autor: chrisbern »

Ostatnio zrobiłem podkład do Heartbreak Hotel, a teraz mam na tapecie You are my lifi i Put yout hand out :). I jak Speechless napisała nasz forumowy utwór jest już w trakcie robienia.
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

speechless26 pisze:Kto ew. mógłby przyjechac do Białegostoku w któryś ustalony
oczywiscie stawie sie na wezwanie ;-)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Skoro Ty hubertous jedziesz to ja tyż bym pojechała.Szkoda tylko że miałam obiecaną piosenkę na tą płytę którą dostał ktoś inny.Szkoda że dowiedziałam się o tym przez przypadek-no bo trudno taką rzecz upubliczniać.W końcu nie wszyscy fani MJa są tacy święci.Oczywiście nie wymieniłam nikogo z imienia i nazwiska.Dziękuję za uwagę.
Obrazek

Jeanny100 pisze:Skoro Ty hubertous jedziesz to ja tyż bym pojechała.Szkoda tylko że miałam obiecaną piosenkę na tą płytę którą dostał ktoś inny.Szkoda że dowiedziałam się o tym przez przypadek-no bo trudno taką rzecz upubliczniać.W końcu nie wszyscy fani MJa są tacy święci.Oczywiście nie wymieniłam nikogo z imienia i nazwiska.Dziękuję za uwagę.
:*
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

speechless26 pisze:
Jeanny100 pisze:Skoro Ty hubertous jedziesz to ja tyż bym pojechała.Szkoda tylko że miałam obiecaną piosenkę na tą płytę którą dostał ktoś inny.Szkoda że dowiedziałam się o tym przez przypadek-no bo trudno taką rzecz upubliczniać.W końcu nie wszyscy fani MJa są tacy święci.Oczywiście nie wymieniłam nikogo z imienia i nazwiska.Dziękuję za uwagę.
:*
O jak miło, że coś dzieje się w Białymstoku :-) A jak będziecie nagrywać to będzie można przyjść popatrzeć (i przy okazji Was poznać)? :knuje: :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
Black_or_white

Post autor: Black_or_white »

Chciałam się dołączyć, ale te piosenki które umiałabym zaśpiewać są już zgłoszone ;)
Obrazek
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Hmm... W Białymstoku..?
;( Nie wiem.. Pewnie nie będę mogła wziąc udziału.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
Paulincia91

Post autor: Paulincia91 »

Oj ja nie dam niestety rady...
mam 411km :(
Michael...:*<3
Awatar użytkownika
speechless26

Michaelka111 pisze:Hmm... W Białymstoku..?
;( Nie wiem.. Pewnie nie będę mogła wziąc udziału.
...jeśli chodzi o rodziców, da się załatwic:) Z Wa-wy na pewno będą jechali ludzie, więc będziesz miec opiekę!

Paulincia91 pisze:Oj ja nie dam niestety rady...
mam 411km :(
do Warszawy np. z Podkarpacia tez jest spora odległosc:)
ODPOWIEDZ