moja kuzynka ;))babybemine pisze:polishblacksoul to Ty sprzedajesz? ;D
Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- polishblacksoul
http://www.allegro.pl/item895629698_mic ... estaw.htmlAgynes pisze:"Michael Jackson MEMORIAL PROGRAM".
Myślę, że o to chodzi
Kto z Was mieszka w Warszawie? Możecie mi napisać, gdzie mogę kupić duuuużo rzeczy związanych z MJ? Są jakeś fanowskie sklepy? Wiem, że w Empiku w Złotych Tarasach mogę na pewno kupić dużo rzeczy, ale może jest jakieś specjalne coś poświęcone tylko i wyłącznie Michaelowi?
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
MARZENIA !!!!Shiny pisze:Kto z Was mieszka w Warszawie? Możecie mi napisać, gdzie mogę kupić duuuużo rzeczy związanych z MJ? Są jakeś fanowskie sklepy? Wiem, że w Empiku w Złotych Tarasach mogę na pewno kupić dużo rzeczy, ale może jest jakieś specjalne coś poświęcone tylko i wyłącznie Michaelowi?
Czegos tylko O MJju to na swiecie nie ma a co dopiero o naszej "kochanej" PL mowic :)
Twitter @Malwi27
- polishblacksoul
odzielnne single znajdziesz nie tylko na ebayu. takze na merlin.pl , fan.pl , allegro oraz w sieci sklepow saturn i media markt. powodzenia :)Agynes pisze:Gdzie mogłabym zakupić "Visionary"? Lub oddzielne singlie Michaela?
> > > Po prostu dobra muzyka
http://www.allegro.pl/item906893626_mic ... wanta.html
Wprawdzie dla określonego użytkownika ale jeżeli komuś bardzo zależy...
Wprawdzie dla określonego użytkownika ale jeżeli komuś bardzo zależy...
Jakby kogoś interesowało, książka Bruce'a Swediena, In the studio with Michael Jackson, do kupienia TU<< na allegro, za nieco niższą cenę. Opis książki na stronie aukcji.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- billiejean89
Agynes pisze:Dziękuję za pomoc : )
Niestety licytacja została wycofana (chodzi o Memorial Program), czy wiecie gdzie mogłabym to jeszcze gdzieś znaleźć?
na ebayu rowniez znajdziesz .. ja swoj program dostalam wraz z biletem to tylko pare kartek ze zdjeciami .. ale na ebayu szukaj tam jest pelno co do inglii to jak juz ktos wspomnial o sklepach fan.pl itp niestety tam jest ciezko sama probowalam czas oczekiwania do 3 miesiecy a po 2 miesiacach pisza ze niestety nie ma mozliwosci sprowadzenia.. wiec polecam amazon.com badz ebay... ja z ebaya kupowalam i sa naprawde w dorbym stanie jesli jakies Cie interesują daj znać bo kilka mam podwojnych :)