Chyba ze tak, chociaz zawsze wydawalo mi sie ze jak jest ex aequo to sie przeskakuje o jedno miejsce czyli PYT powinno mieć miejsce 10 a nie 9, a Come Together zamiast 10 11 i powinno odpaść, no ale co się odwlecze to nie uciecze :).Moscan pisze:Było ex aequo na 8 miejscu, więc na listę wchodzi jeden utwór więcej.MJ fan pisze:edit: Come Together nie powinno przypadkiem odpaść? Zawsze przechodziło dalej tylko 10 kawałków a teraz nagle 11?
Dlatego też Come Together na liścieMoscan pisze:08. [09] (09) I CAN'T HELP IT (169 pkt.)
08. [05] (09) THRILLER (169 pkt.)
MJ: HIT CHARTS (Po Zawodach)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Whatever happens - 10 pkt
Streetwalker - 9 pkt
Another part of me - 8 pkt
I can't help it - 7 pkt
Get on the floor - 6 pkt
Break of dawn - 5 pkt
Thriller - 4 pkt
Wanna be startin' somethin' - 3 pkt
P.Y.T. - 2 pkt
Come together - 1 pkt
Cóż, po prostu KOCHAM Streetwalkera, ale może lepiej nie będę próbowała wyjaśniać przyczyn tej miłości. :P
A Whatever happens to - w moim odczuciu - jedna z najpiękniejszych Michaelowych piosenek. Uwielbiam w niej wszystko - melodię, aranżację, wokal, tekst... I nastrój, jaki stwarza. Przy każdym odsłuchaniu zachwycam się tym utworem na nowo. I mimo upływu czasu - wciąż tak samo mnie porusza.
Swoją drogą - pisząc: "masz za swoje teraz", chciałam powiedzieć, że za niegłosowanie na "łorewerhapensy i ulicznice" pokarało Cię odpadnięciem I'll come home to you i Heartbreakera
Streetwalker - 9 pkt
Another part of me - 8 pkt
I can't help it - 7 pkt
Get on the floor - 6 pkt
Break of dawn - 5 pkt
Thriller - 4 pkt
Wanna be startin' somethin' - 3 pkt
P.Y.T. - 2 pkt
Come together - 1 pkt
Ulicznica ulicznicą, ale coś się tak WH uczepił? :PMandey pisze:To jest skandal!natpoznan pisze:Whatever happens - 10 pkt
Streetwalker - 9 pkt
...
No i masz za swoje teraz :P
Natychmiast proszę mi tu wytłumaczyć dlaczego? jak?
Cóż, po prostu KOCHAM Streetwalkera, ale może lepiej nie będę próbowała wyjaśniać przyczyn tej miłości. :P
A Whatever happens to - w moim odczuciu - jedna z najpiękniejszych Michaelowych piosenek. Uwielbiam w niej wszystko - melodię, aranżację, wokal, tekst... I nastrój, jaki stwarza. Przy każdym odsłuchaniu zachwycam się tym utworem na nowo. I mimo upływu czasu - wciąż tak samo mnie porusza.
Szopa? A nie ma sprawy, w NO nie udało mi się na żaden turnus załapać, czas nadrobić zaległości Ale nie rozumiem, czemu chcesz mnie tam zamykać akurat za kawałek, o którym swego czasu napisałeś tak:Mandey pisze:Ty jeszcze chyba w szopie u mnie nie byłaś
Proszę się wytłumaczyć! :)Mandey pisze:...Whatever Happens. Śmiem twierdzić, że to najbardziej "zmarnowany" utwór Michaela na przestrzeni lat. Murowany numer jeden na całym świecie.
Swoją drogą - pisząc: "masz za swoje teraz", chciałam powiedzieć, że za niegłosowanie na "łorewerhapensy i ulicznice" pokarało Cię odpadnięciem I'll come home to you i Heartbreakera
-
No fakt. Napisałem tak kiedyś i zdania nie zmieniam. Jednak mi się troszkę[b]natpoznan[/b] pisze:Proszę się wytłumaczyć! :)
ten utwór ostatnio przejadł dlatego marudzę...
10 I Can't Help It
09 P.Y.T. (Pretty Young Thing)
08 Another Part Of Me
07 Get On The Floor
06 Thriller
05 Break Of Dawn
04 Wanna Be Startin' Somethin'
03 Cheater
02 Come Together
01 Melodie
Masz rację, ale zmieniliśmy trochę zasadyMJ fan pisze:Chyba ze tak, chociaz zawsze wydawalo mi sie ze jak jest ex aequo to sie przeskakuje o jedno miejsce czyli PYT powinno mieć miejsce 10 a nie 9, a Come Together zamiast 10 11 i powinno odpaść, no ale co się odwlecze to nie uciecze :).
Nie chce mi się już tego tłumaczyć, więc poczytaj tutaj, tam była już ta kwestia omawiana.
Ostatnio zmieniony pt, 04 cze 2010, 10:19 przez Moscan, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki uprzejmości i za zgodą Szanownej Komisji, oddaję głosy w imieniu componenta:
Mandeyrator >>> Moscan, sprawa tego głosu była omawiana ze mną na PW, tak więc w razie jakichkolwiek znaków zapytania zalicz głos. Chłopak wyjechał a zależy mu bardzo na oddaniu głosu...Component pisze:Melodie - 10
Cheater - 9
Get On The Floor - 8
D.S. - 7
Another Part Of Me - 6
I Can't Help It - 5
Rockin' Robin - 4
P.Y.T. - 3
Break Of Dawn - 2
Whatever Happens - 1
- Agnieszkaaaaa
Przed chwilą zrobiłem sobie małe podsumowanie i co?
Będą emocje, będzie walka, zacięta walka albowiem na tą chwilę trzech gigantów ma niemal identyczną liczbę punktów! Cała trójka będzie walczyć o pierwszą pozycję 10 notowania MJ HIT CHARTS VOL. 2. Pytanie, kto wygra?
Tak więc głosujcie. Wszystko w Waszych rękach!
Tak też się stanie.
Będą emocje, będzie walka, zacięta walka albowiem na tą chwilę trzech gigantów ma niemal identyczną liczbę punktów! Cała trójka będzie walczyć o pierwszą pozycję 10 notowania MJ HIT CHARTS VOL. 2. Pytanie, kto wygra?
Tak więc głosujcie. Wszystko w Waszych rękach!
Ola2003 pisze:Mandeyrator >>> Moscan, sprawa tego głosu była omawiana ze mną na PW, tak więc w razie jakichkolwiek znaków zapytania zalicz głos.
Tak też się stanie.
Ostatnio zmieniony pt, 04 cze 2010, 12:35 przez Moscan, łącznie zmieniany 2 razy.
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a