Twoarzyszko po-cichu ja Ci dam kiszenie się. Grono się oficjalnie obraża i strzela FOCHa
Co do kręgli to jeśli nie zaliczyłaś gleby podczas turlania kuli to ja przejmuję tytuł mistrza
Ja też teraz siedzę w pracy- ale z szefem w jednym pokoju, ale jakoś mi to wisi no bo co..wyleje mnie??...no chyba bardziej już się nie da
------------------------------------------
Ok, to kiedy komu pasuje?? Może wtorek najbliższy??
Szkoda, że nic nie wychodzi z tych spotkań. A co Wy na to aby takie miesięczne zrobić. Zawsze 25-tego danego miesiąca, albo w weekend bliski tej dacie. Co Wy na to? Tak każdy mógłby sobie wcześniej zaplanować. W kwietniu akurat wypada w niedzielę. No to jak?
bj czekam wciąż na linki w sprawie Lisy :) mjrenata na skypie :)
Malenka35 pisze:A co Wy na to aby takie miesięczne zrobić. Zawsze 25-tego danego miesiąca, albo w weekend bliski tej dacie. Co Wy na to? Tak każdy mógłby sobie wcześniej zaplanować. W kwietniu akurat wypada w niedzielę.
Jak dla mnie bomba, zwłaszcza, że akurat w kwietniu planuję około 25go byc w Łodzi. No to zaczynamy planować!
Maleńka35 - niezły masz nick na skype
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Popieram wtorek (pomysł Basi), albo środę (pomysł Marty) wieczorem. Fajnie by było spotkać się pierwszy raz po ScreMJam. Dziewczyny opowiedzą o Bydgoszczy
Plan: spotkać się tradycyjnie pod Galerią, tudzież Manu.
Propozycje:
-kręgle w Manu
- Biblioteka/Plastycy czy inne Irony
- szwędanie po sklepach (?)
Iza krzyczy, ja się boję ;P Pozwolę sobie zarzucić konkretną propozycją, a Wy się do niej ustosunkujcie. Środa, główne wejście do Galerii Łódzkiej, godzina 18:00.
Czekamy na spóźnialskich 15 minut i ruszamy gdzieś do przodu :)
Starym zwyczajem, zróbmy listę! Kopiujcie i się dopisujcie.
Środa, 31.03.2010
Główne wejście do Galerii Łódzkiej
Godzina 18:00
1. Niespodzianka (Marta)
Ja akurat w środy nie mogę, od 17:00 do 19:00 nie ma mnie na ziemi, najbliższy powrotny statek mam o 18:30, no i 30min. podróż na ziemię, więc umawiać się mogę dopiero po 19stej (w środy). Z tego samego powodu nie ma mnie na zajęciach z tańca...
vkmaxx, myślę, że będziemy siedzieć na mieście zdecydowanie dłużej niż godzinę, więc nic straconego Możesz przecież przyjść później (też mi nowość ;D) prosto do pubu, w którym wylądujemy. Będzie to Biblioteka lub Piwnica Plastyków najpewniej. W razie czego masz nasze numery telefonów, więc nas znajdziesz. Twoja wola ;)
Ustaliłyśmy sobie na boku, że zdecydujemy na miejscu (18:00 pod Galerią) ;P O której zamierzasz do nas dołączyć? Bo jeśli tak, jak wspominałeś, to po prostu daj znać, kiedy będziesz już na Pietrynie, a my powiemy Ci, gdzie nas szukać :D