Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael mckellar
Oj!!!!! Opłacało się zarwać noc. Mi się bardzo podobało.
Na michaeljacksonVevo można słuchać LNFSG obie wersję.
MJ FOREVER KING OF POP
Na michaeljacksonVevo można słuchać LNFSG obie wersję.
MJ FOREVER KING OF POP
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Jest tez duet z wersji Deluxe!
Michael Jackson with Justin Timberlake!
https://www.youtube.com/watch?v=0wnuTGG ... e=youtu.be
Michael Jackson with Justin Timberlake!
https://www.youtube.com/watch?v=0wnuTGG ... e=youtu.be
- marcinokor
- michael mckellar
Właściwie trudno wybrać. Tak jak napisal Xander wersja z Justinem jest lepsza do znaczenia. Postarali się tym razem.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- michael mckellar
Ja uważam, że ro nie był wcale zły wybór. Piosenka jest świetna. Pewnie wersja z Justinem bardziej nadaje się do radia, ale jak włączy się wersję tylko z Michaelem to nie można wyłączyć. Ja się uzależniłem. Mi się bardzo podoba i negatywne opinię tego nie zmienią.
Piosenka to kawał dobrej roboty. Nie mieli multitracków do dyspozycji przy tej piosence, a efekt jest świetny.
Piosenka to kawał dobrej roboty. Nie mieli multitracków do dyspozycji przy tej piosence, a efekt jest świetny.
-
Singiel trzyma poziom i zarówno wersja z Timberlakiem jak i solo jest świetna tak jak zauważył michael mckellar, nie mieli multitracków, czyli kawał świetnej pracy wykonali.
Nie przeszkadza mi, że wybrali spokojną piosenkę na pierwszy singiel. Tak było też przecież z płytą Thriller czy Bad.
Teraz tylko czekać do premiery płyty!
Nie przeszkadza mi, że wybrali spokojną piosenkę na pierwszy singiel. Tak było też przecież z płytą Thriller czy Bad.
Teraz tylko czekać do premiery płyty!
Jestem wręcz oczarowana! Naprawdę, kawał świetnej roboty. Początkowo bardziej podobała mi się wersja z samym MJ, ale z każdym kolejnym odsłuchem wersja z MJ i JT zdobywała moje serce coraz bardziej. Niesamowite połączenie klimatu Off The Wall, stylu Justina i świeżego brzmienia... Po prostu C U D O !!! Tym razem nie mam żadnych zastrzeżeń, co zdarzyło mi się chyba po raz pierwszy, jeśli chodzi o pośmiertne wydania. Jeśli ten singiel promuje Xscape, a pozostałe utwory zostały przetworzone z równie niesamowitym wyczuciem i kreatywnością, to płyta niewątpliwie będzie wyjątkowa. Czekam z niecierpliwością!
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?