ohh nogi TAAAAAAK prościutkie i zgrabne, tutaj moze troche przesadze ale kiedys natrafilam na zdjecie kiedy Michael wychodzi z basenu chyba i rzucily mi sie w oczy jego stopy i musze to powiedziec są piękne dlugie palce i taki smukłe heheh :P
Dłonie? Przepraszam,może jestem jakaś opóźniona czy coś... Dla mnie godne uwagi są jego oczy...Gdybym go spotkała,to bym się go zapytała:Przepraszam panie Jackson,ale czy mogłabym się popatrzeć przez kilka minut w pańskie oczy?
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Dłonie? Przepraszam,może jestem jakaś opóźniona czy coś... Dla mnie godne uwagi są jego oczy...Gdybym go spotkała,to bym się go zapytała:Przepraszam panie Jackson,ale czy mogłabym się popatrzeć przez kilka minut w pańskie oczy?
haha dobre...ale ja pewnie tez bym tak zrobiła mmm
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....
Zgadzam sie z przedmówcami DłONIE I NOGI! Są najpiękniejsze! Pierwsze na co zwracam uwagę u chłopaków to właśnie dłonie! Mj ma takie szczupłe, długie palce i paznokcie typowo "murzyńskie" szeroka i podłużna płytka paznokcia po prostu cudo!(czarnoskórzy mają najładniejsze dłonie - wielkie i z ładnymi paznokciami).
A nogi to wiadomo zgrabne i co najważniejsze szczupłe. Wogóle faceci z "anoreksją" są najpiękniejsi.
Vera ! po prostu nie mogłaś już lepiej tego ując, w ogole moment w Moonwalkerze na paczatku gdy Michael wykonuje man in the mirror i w pewnym momencie pokazane sa jego dlonie jak chwyta za mikrofon .... rozpływam się, też zwracam najpierw uwage na dłonie u facetów , anoreksja rox:P
Nogi, dłonie, sylwetka...Boskie! ale oczy i usta MJ ma najpięniejsze (miom skromnym zdaniem ) Oczka to wiadomo... czarują a uśmiech? proste zęby szerokie usta i ten krzywy ale jakze piekny usmiech...ahhhh co ja bym dała zeby takie usta.... no wiecie...
Wszyscy wiecie już że biedna BJ nie potrafi się dopatrzeć niczego brzydkiego u Michaela więc o tym co mi się najbardziej podoba mówić nie muszę - wszystko.
Tak z drugiej strony zastanawiam się czy przypadkiem trzymanie zdjęć cudzych dłoni lub stóp na komputerze (nawet tych Michaela) jest normalne Jak już ktoś tu wcześniej wspomniał Michael miałby pewnie niezły ubaw gdyby zobaczył niektóre zdjęcia/posty dot. jego osoby.
To zdjęcie(zlepke) zrobiłam tylko na potrzeby tego postu nie mam takich zdjęć na kompie. Ale nie zaprzeczę ze przyglądam sie dłoniom na zwykłych fotkach. Sama sie dziwie i wydaje mi sie ze do fanatyzmu już blisko Mam nadzieje ze granicy nie przekroczę, trzeba zachować umiar.