Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Stanisław Leon Kazberuk
Niesamowite, też pamiętam jedne ze swoich pierwszych przesłuchań HIStory [7 lat temu, mam duży sentyment do tamtych czasów i do odkrywania przeze mnie wtedy muzyki Michaela], wtedy 2Bad też byłem raczej rozczarowany. Podobało mi się wszystko, ale 2Bad pomijałem przy wszystkich zachwytach. Dlatego w kolejnym głosowaniu niewątpliwie oddam swój strzał na ten utwór.kaem pisze:Pamiętam mocno wrażenia po pierwszych przesłuchaniach HIStory, krótko po premierze i wtedy 2Bad brzmiał jak utwór z drugiej ligi.
Little Susie Kocham i mam sentyment do tej piosenki. tylko skróciłabym "początek z chórkiem" albo chociarz zrównała głośność, tak żeby ten początek nie był ciszej. Zaczynacie mi zabierać ukochane piosenki, oj nieładnie
Come Together
Come Together
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Zdecydowanie 2bad.Ten utwór nie nadaje się do słuchania.Jak już wcześniej pisałem jest starsznie męczący i nie wyobrażam sobie aby puścic go głosniej w domu ponieważ byłaby to masakra dla mocih i rodziców uszu.Prosto i zdecydowanie 2bad.Dla mnie ten utwór mógłby
w ogóle nie istnieć na czym jedynie skorzystałyby moje uszy.
ps - zgadzam sie z Kaemem , że jedynie film ghoust ubarwił ten utwór ale jak dla mnie nie ubarwi go kompletnie nic.Wioooooooo dla 2Bad
w ogóle nie istnieć na czym jedynie skorzystałyby moje uszy.
ps - zgadzam sie z Kaemem , że jedynie film ghoust ubarwił ten utwór ale jak dla mnie nie ubarwi go kompletnie nic.Wioooooooo dla 2Bad
I dobrze! Obiecuję nie agitowaćkaem pisze:Z ilością 10 głosów odpadł utwór Money.
Teraz waham się pomiędzy 2Bad.... a Scream....
Do tej pierwszej przekonałam się dopiero po obejrzeniu Ghosts.
Jednak widzę, że więcej osób wskazuje na 2Bad, więc żeby za łatwo nie było mój głos leci na SSSSSSSCCCCCRRRRRRREEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMM
Nigdy jej nie lubiłam... Jakaś taka "poszarpana" Pamiętam jak po premierze w "trójce" Marek Niedźwiecki też miał mieszane uczucia, co do tego utworu.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Scream.
ps. 2Bad czeka w kolejce. No chyba, że odpadnie w tej turze. To czeka jeszcze jeden faworyt na odrzucenie....
ps. 2Bad czeka w kolejce. No chyba, że odpadnie w tej turze. To czeka jeszcze jeden faworyt na odrzucenie....
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Final Cloud
- lukas_art_no1
- Asieńka =D
- Lady_Banana
- sylwiuska99