OK, nikt nie jest doskonały, Metro również ale jak widać nie każdy potrafił wywalić zdjęcie na całą okładkę i wielki napis JACKSON NIEWINNY! A Metro tak.Yana pisze:Do dzisiejszego nie mam zastrzeżeń, ale do poprzednich tak.
Jest werdykt - NIEWINNY!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ah! No i w końcu zapomniałam....
Zgarnęłam dziś z kiosku mnóstwo paszy.
Na razie nie mam niestety czasu jej przejżeć, ale zrobię to dziś w nocy.
ateriały przekażę Majkelowi, żeby udostępnił skany- nie ma więc potrzeby wszystkiego kupować
Ocenić będziecie mogli sami
Zgarnęłam dziś z kiosku mnóstwo paszy.
Na razie nie mam niestety czasu jej przejżeć, ale zrobię to dziś w nocy.
ateriały przekażę Majkelowi, żeby udostępnił skany- nie ma więc potrzeby wszystkiego kupować
Ocenić będziecie mogli sami
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ahhh ostatnie miesiące były dla mnie okropne, nie tylko ze względu na sytuację, w jakiej znalazł się Michael, ale także w związku z tym, że od kwietnia ciągle mam egzaminy Wczoraj także miałam, był to mój 13. egzamin, pisany dnia 13., zdawany przez 13 osób, a dodając do tego to, co miało miejsce wieczorem, to po prostu MASARNIA !!!! Nie mam słów...................coś niesamowitego, wciąż otrzymuję dziesiątki sms-ów, od wspaniałych MJówek i od moich znajomych, cieszących się prawie tak mocno, jak i ja mówię prawie, bo nikt nie zrozumie tego, co czuje fan, sam nim nie bącąc. W każdym razie, to są naprawdę fantastyczne chwile !!!!!!!!!! Wszyscy wierzyliśmy w Michaela, DIO co za radośććććć, łzy w oczach, koniec tych nerwów !!!!!!!!!!!!!!!! Nie mogę się uspokoić
Barto .....hm albo mam schizy z nadmiaru wrażeń albo i nie. Nie znamy się, słuchaj, czy przypadkiem nie było cię dzisiaj (14.06.) w parku w pobliżu wydziału prawa UJ w Krakowie między godziną 12. a 13.30 ???????????? Wybacz za to pytanie, wiem, że może to dziwnie brzmieć, ale był tam chłopak podobny do ciebie (o ile to ty jesteś na zdjęciu w swoim avatarku ), miał na sobie koszulkę z wizerunkiem Michaela.... no i po prostu tak skojarzyłam.Barto pisze:Tak jest... nie bedzie sie odwolywal do wyroku jury. Powiedzial ze nie zrobil tego nigdy w swojej karierze i nie ma powodu zeby robic to tym razem.
MJ IS THE BEST!!!!!
no cóż, nie wiem w końcu, może mam zaburzenia ?? Za dużo tego wszystkiego, grrrrrr za dużo!
MICHAEL E' INNOCENTE !!!
One Question: When Michael get back passport?
Kiedy odpowiedź będzie...Mam nadzieję, że szybko, a nawet szybciej niż się spodziewamy tego. Jak dostanie to będzie już w 100% Free a nie tylko 50%.
Kiedy odpowiedź będzie...Mam nadzieję, że szybko, a nawet szybciej niż się spodziewamy tego. Jak dostanie to będzie już w 100% Free a nie tylko 50%.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
MJPOWER pisze:Z tą blond, to jeśli to ona byłem na jakichś koncertach Michaela. Dziewczyna z pod Szczecina. Ale tej ciemnej, co trzyma serducho znikąd nie kojarzę.LittleDevil pisze:
znow znana twarz....
Poważnie z pod Szczecina !?:o ja chce ją poznać !!! jak moge ?
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
i jeszcze o wczorajszym pieknym dniu :D
Heyyy !
Kurcze co to byl za wieczor ! Ogladalam Fakty a tam pokazywali juz wiezienie i pokazywali specjalne posilki policji ,ktore mialy rzekomo zapanowac nad sytuacja po ogloszeniu wyroku ;/ Ech wlace mnie to optymistycznie nie nastroilo. Pomyslalam ,ze to sie bedzie ciaglac w nieskonczonosc i ze penwie bedzie nowy proces. Prze zmysl mi nie przyszlo ze juz za 2 godziny z hakiem bede szalec z radosci Byl wtedy ou mnie moj towarzysz studenckich ma(e)k ,ktory bynajmnije na duchu mnie nie podniosl (choc ja go zawsze podnsze, na duchu a przynajmniej staram sie. Niewdziecznik jeden ;> ale,ale dosc tych dygresji. W nie najepszym nastroju zasiadlam do ksiazek i dawaj w filozofie.. hopsiup radyjko jak zawsze cichutko sobie przygraywalo. Az tu nagle ... jak nie uslysze ,jak nie skamienieje .. JEST WYROK o kurcze :/ moje biedne omal nie dostalo asystolii ! odcieta o d siawata byla skazana na łaske i nie łaske MJowek i MJowkow moich ulubionych. Zreszta taka ze Schmiciem umowe mialam ze jak, cos bedzie wiadomo to zaraz da mi znac . Najpierw zadzwonil Mazi (Papryczku buziaki !!!) bardziej chyba jeszcze roztrzesiony niz ja AAAAAA ciagle nic nie wiemy. WY przynajmniej mieliscie net i mogliscie sie razem denerwowac a ja ?? Sama bylam ,bez wsparwcia zadnego (przynajmniej nie namacalnego) I wiecie co ? O d kogo sie dowiedzialam? Od mojej Mamy ! Kochana Mama :) Tylko ,ze zadzwonila do mnie i zamiast wykrzyczec mi do sluchawki co jest to przystawila sluchawke do tv na 5 minut a ja slyszalam tylko halas ;/// Mamo ! no ale wreszcie powiedziala mi :D YEYKU ! Jaka to byla radosc sami wiecie dobrze ,wiec nie bede pisac Kurcze czemu wtedy nie bylismy wszyscy razem ??? Tylko tego brakowalo bysmy padli sobie wszyscy w ramiona ! Szkoda ze wyrok nie zapadl w momencie kiedy bylibysmy w zlotowym towarzystwie. Ojjjj szampan by plynal strumieniami ! Rozdzwonily sie telefony ! Mazi chyba mi sie oswiadczyl bo kilkakrotnie wyznal swoje uczucia wrzeszczac mi do ucha (ahh jak romantycznie ) Ja natomiast postanowilam podzielic sie dobra nowina z mim mąk studenckich towarzyszem wiernym i nie zwazajac na pozna pore dzwonilam do niego i zaserwowalam mu pierwsze bity Billie Jean Biedy, nie wiedzial jeszcze o co mi chodzi i tlumaczyc musialam . Tylko jakos tak dziwnie sie czulam bo ja tu w ekstazie a on wybudzony ze slodkiego (jak sadze snu) ledwo mowic sile mial . Na szczescie chwile pozniej osiagnelam pelnie porozumienia w rozmowie z Rafalem R (RR ,Iwonkus bryk,bryk ) Schimtt nawet nie zdazyl mnie powiadomic bo ja mu ja mu wszczesniej wioadaomocs o tresci jednoznacznej 'Yaaaahahahhahaha" przesalalam
Przepraszam wszytskich za dlugi post . Jak na mnie zupelnie nietypowy ,lOl ale sami rozumiecie oklicznosci
Pragne z tego miejsca pozdrowic wszytskich bez wyjatku serdecznie ,tych kotrych znam i i tych ktorych dopiero poznam ,mam nadzieje ,ze juz niedlugo :) oraz przeprosic moich sasiadow na ciutke glosnawa music wczora z wieczora
Snedonn
MICHAEL !!!
Marta _mystery
Kurcze co to byl za wieczor ! Ogladalam Fakty a tam pokazywali juz wiezienie i pokazywali specjalne posilki policji ,ktore mialy rzekomo zapanowac nad sytuacja po ogloszeniu wyroku ;/ Ech wlace mnie to optymistycznie nie nastroilo. Pomyslalam ,ze to sie bedzie ciaglac w nieskonczonosc i ze penwie bedzie nowy proces. Prze zmysl mi nie przyszlo ze juz za 2 godziny z hakiem bede szalec z radosci Byl wtedy ou mnie moj towarzysz studenckich ma(e)k ,ktory bynajmnije na duchu mnie nie podniosl (choc ja go zawsze podnsze, na duchu a przynajmniej staram sie. Niewdziecznik jeden ;> ale,ale dosc tych dygresji. W nie najepszym nastroju zasiadlam do ksiazek i dawaj w filozofie.. hopsiup radyjko jak zawsze cichutko sobie przygraywalo. Az tu nagle ... jak nie uslysze ,jak nie skamienieje .. JEST WYROK o kurcze :/ moje biedne omal nie dostalo asystolii ! odcieta o d siawata byla skazana na łaske i nie łaske MJowek i MJowkow moich ulubionych. Zreszta taka ze Schmiciem umowe mialam ze jak, cos bedzie wiadomo to zaraz da mi znac . Najpierw zadzwonil Mazi (Papryczku buziaki !!!) bardziej chyba jeszcze roztrzesiony niz ja AAAAAA ciagle nic nie wiemy. WY przynajmniej mieliscie net i mogliscie sie razem denerwowac a ja ?? Sama bylam ,bez wsparwcia zadnego (przynajmniej nie namacalnego) I wiecie co ? O d kogo sie dowiedzialam? Od mojej Mamy ! Kochana Mama :) Tylko ,ze zadzwonila do mnie i zamiast wykrzyczec mi do sluchawki co jest to przystawila sluchawke do tv na 5 minut a ja slyszalam tylko halas ;/// Mamo ! no ale wreszcie powiedziala mi :D YEYKU ! Jaka to byla radosc sami wiecie dobrze ,wiec nie bede pisac Kurcze czemu wtedy nie bylismy wszyscy razem ??? Tylko tego brakowalo bysmy padli sobie wszyscy w ramiona ! Szkoda ze wyrok nie zapadl w momencie kiedy bylibysmy w zlotowym towarzystwie. Ojjjj szampan by plynal strumieniami ! Rozdzwonily sie telefony ! Mazi chyba mi sie oswiadczyl bo kilkakrotnie wyznal swoje uczucia wrzeszczac mi do ucha (ahh jak romantycznie ) Ja natomiast postanowilam podzielic sie dobra nowina z mim mąk studenckich towarzyszem wiernym i nie zwazajac na pozna pore dzwonilam do niego i zaserwowalam mu pierwsze bity Billie Jean Biedy, nie wiedzial jeszcze o co mi chodzi i tlumaczyc musialam . Tylko jakos tak dziwnie sie czulam bo ja tu w ekstazie a on wybudzony ze slodkiego (jak sadze snu) ledwo mowic sile mial . Na szczescie chwile pozniej osiagnelam pelnie porozumienia w rozmowie z Rafalem R (RR ,Iwonkus bryk,bryk ) Schimtt nawet nie zdazyl mnie powiadomic bo ja mu ja mu wszczesniej wioadaomocs o tresci jednoznacznej 'Yaaaahahahhahaha" przesalalam
Przepraszam wszytskich za dlugi post . Jak na mnie zupelnie nietypowy ,lOl ale sami rozumiecie oklicznosci
Pragne z tego miejsca pozdrowic wszytskich bez wyjatku serdecznie ,tych kotrych znam i i tych ktorych dopiero poznam ,mam nadzieje ,ze juz niedlugo :) oraz przeprosic moich sasiadow na ciutke glosnawa music wczora z wieczora
Snedonn
MICHAEL !!!
Marta _mystery
przeprosiny do postu w pospiechu pisanego
To jeszcze raz ja. Bardzo przepraszam za wszystkie litrowki i bledy ortograficzne, ktore popelnilam piszac poprzedni post. Bardzo sie spieszylam i rozni ludzie mnie poganiali :> Wiem,ze na Forum nie wypada pisac w ten sposob i ze to najzwyczajniej niegrzeczne. Nastepnym razem bede bardziej uwazna.
Jeszcze raz przepraszam
mystery
[/quote]
Jeszcze raz przepraszam
mystery
[/quote]
Re: i jeszcze o wczorajszym pieknym dniu :D
mystery pisze:Zreszta taka ze Schmiciem umowe mialam ze jak, cos bedzie wiadomo to zaraz da mi znac .
AAA!!!
Wróciłem ze spaceru i dostałem SMSa od MJowitki, z którego nic nie skumałem poza tym, że chyba coś się dzieje. Zegar tykał i ani myslał stanąć :) Ale jak zobaczyłem tylko tematy na forum, to pobiegłem na CNN. Przed odbiornikiem niestety rozgrywał się dramat - tata kupił Cyfrę+ i bawił się pilotem. Bardziej cieszyło go HBO niż CNN, a ja w ciszy dostawałem szału... Kiedy się udostępniłem na gg, pojawiło się 18 rozmów, komputer niemal stanął w miejscu :) Odpisałem MJowitce i pobiegłem walczyć o pilota. Potem serce mi tak waliło, że kompletnie zbzikowałem. Wszystko przestało istnieć. Zapomniałem o świecie. Tylko gapiłem się w ekran. I tak do 1 w nocy. Nie mogłem spać z wrażenia... Niesamowite, że o 3:30 Mazi miał jeszcze siłę opowiadać mi o swoich kobietach Poszedłem spać o 4-tej, no bo wypadało sie troche zdrzemnąć...
mystery pisze:Schimtt nawet nie zdazyl mnie powiadomic bo ja mu ja mu wszczesniej wioadaomocs o tresci jednoznacznej 'Yaaaahahahhahaha" przesalalam
dzięki :) tak stricte, to wysłałaś ją mojemu tacie :) Nie mów, że nie masz mojego numeru! Choć wszystko jest możliwe, biorąc pod uwagę moje rozrzepanie :)
MJPOWER pisze: http://wwwi.reuters.com/images/2005-06- ... ACKSON.jpg
Z tą blond, to jeśli to ona byłem na jakichś koncertach Michaela. Dziewczyna z pod Szczecina. Ale tej ciemnej, co trzyma serducho znikąd nie kojarzę.
Może się mylę, może się nie mylę ale to chyba nasza forumowa wiola (tzn. ta brunetka).
Konferencja prasowa ławników.
Part1:
http://app02.bonpoo.com/cgi-bin/downloa ... 6B8D55D928
Part2:
Part1:
Part2: