butterfly26Witam wszystkich forumowiczow przede wszystkim gdyz to moj pierwszy post.Mam pytanie kiedy beda nastepne party do private recording no.6 bo na 17 sie konczy i nie da sie wypakowac dalej.
Niestety zepsuł mi się komputer i pewnie przez jakieś najbliższe dwa tygodnie będzie w serwisie a na nim miałam ten plik więc nie jestem w stanie obecnie nic zrobic ale jak tylko go odzyskam wrzuce na serwer pozostałe party.
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem". http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC
mam takie pytanie opropo tego nagrania...czy posiada ktoś to nagranie ale materiał gdzie przemawia Michael ? bo ściągnełam to co dałaś i są tam tylko fragmenty jak MJ przyjezdza, fani fani fani....potem sesja foto dla reporterów Mike zasiada za stołem a potem cały czas przemawia jakiś facet....i na tym się kończy ???
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Wielkie dzięki butterfly26, za wszystko co udostępniasz. Mam małe pytanko - posiadasz może takie nagranie - Birthday Party 2003? Wszędzie tego szukam. Pozdrawiam.