Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Justyna <3 MJ

Post autor: Justyna <3 MJ »

widzę, że dzisiaj odbyło się spotkanie, ja że tak powiem byłam z Wami mentalnie, dzisiaj nauczyłam się całego układu, jutro i przez cały tydzień będę go szlifowała tak, żebyśmy wszystkie razem sprawiły, że cały klub nie będzie mógł pozbierać szczęk z podłogi! :D
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Aokins, dzięki za próbę. Mam prośbę, czy mogłabyś mi podesłać tą rozpiskę kroków?
Też mogę prosić? ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
aokins

Post autor: aokins »

Dzwoneczek MJJ pisze:
Aokins, dzięki za próbę. Mam prośbę, czy mogłabyś mi podesłać tą rozpiskę kroków?
Też mogę prosić? ;-)
Ta oficjalna rozpiska z angielskimi hasłami jest na stronie akcji. Mam ją stamtąd. Dodałam tylko w niej w notatkach swe uwagi. Natomiast pracuję nad polską wersją, ale teraz wydaje mi się to niepotrzebne, jedynie przyda się na naukę do MJ CRACOW DANCE TEAM:). Zapraszam Was wszystkich!
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

A ja mam pytanie
Ile MJówek zjawiło się na próbie? ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

aokins pisze:
Dzwoneczek MJJ pisze:
Też mogę prosić? ;-)
Ta oficjalna rozpiska z angielskimi hasłami jest na stronie akcji. Mam ją stamtąd. Dodałam tylko w niej w notatkach swe uwagi. Natomiast pracuję nad polską wersją, ale teraz wydaje mi się to niepotrzebne, jedynie przyda się na naukę do MJ CRACOW DANCE TEAM:). Zapraszam Was wszystkich!
Nie wiedziałam, że istnieje takowa rozpiska w języku angielskim, dla Mnie to nawet lepiej. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Też bardzo bardzo dziękuję za próbę, było super, mogłam zczaić kilka rzeczy, które jeszcze nie były dla mnie do końca jasne. Nooo i zapamiętałam (w końcu!!) kolejność układu :happy:

Ale przyznam, że koło 15:05 pod ZSE zaczęłam mieć poważnego stresa, czy niczego nie pochrzaniłam, jak Was nigdzie nie widziałam xD Już się bałam, że przegapię próbę czy cuś. Tymbardziej się ucieszyłam, jak się pojawiliście na horyzoncie.. lol

A w ogóle
Aokins - jesteś moim Mistrzem japrosic xD
MadziaLenka - za tę salę powinnyśmy Cię na rękach nosić, jest idealna :)

P.S.
Nie wiem, kto mnie kojarzy, kto nie, więc na wszelkie zaś mówię, że byłam dziś w koszulce Rammstein, jeśli ktoś zwrócił na to uwagę xP

Buziol dla Was :* byle do piątku :>
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

MJackson pisze:A ja mam pytanie
Ile MJówek zjawiło się na próbie? ;-)
Było nas 10 + 1 osoba towarzysząca co nas uwieczniła na filmach, niestety nienadających się na publikę, zrozumcie, to nasz pierwszy raz :) Mam nadzieję, że nikt tego nie pokaże, bo ja tam wypadłam najgorzej :(, ale biorę się za ostre ćwiczenia... :)
Love lives forever
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

za tydzień o tej porze to będziemy świetować udany występ:D

dzięki dziewczyny za to co piszecie:) jest mi bardzo miło;] polecam się na przyszłość:)

powtarzam jeszcze raz:D cieszę się, ze udało nam się dziś wszytko zorganizować i nauczyć sie choreografii dzieki dziewczynki:D

w jutrzejszym tancu z gwiazdami, gwiazdy beda tanczyc do niesmiertelnych hitow krola pop-MJ ! a caly weekend na 4fun puszczaja muzyke madonny i michaela. To jest weekend specjalny pt. "krol i krolowa pop"
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

a nagrywalyscie moze jakis filmik na probie ? chciałabym to zobaczyć :) bardzo żaluje że nie mogłam być z Wami :( w piatek niestety też mnie nie bedzie bo pracuje do 22 no ale to jest koszt tego że sobotę bedę miala wolną :) oczywiście ucze sie wszystkiego grzecznie w domu :D
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Mam pytanie głównie do osób z Krakowa, jak będziecie i czym wracać o 4:00 rano?
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Czy możecie wrzucić filmik z próby? Miło byłoby móc to zobaczyć:D MAM pytanie czy w sobotę tez będzie próba? Bo ja dopiero w sobotę do Krk zjadę... a i o której i gdzie zbiórka będzie w sobotę? Pamiętajcie że niektórzy nie znają tego miasta zbyt dobrze:P
* The way You make me feel Michael *
aokins

MadziaLenka, ani mi się waż z tym filmikiem!!! nenene
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

MadziaLenka, pamiętaj - filmik miał być tylko dla nas;) (btw, czekam wciąż na niego)
Pattolek, próba będzie w sobotę, dokładnie nie jest ustalone o której, ale wstępnie się na 12/13 nastawiamy, żeby dokładnie wszystko przećwiczyć i jeszcze przed imprezą sobie od układu odpocząć;) Daj znać, kiedy przyjechać planujesz, albo damy wskazówki jak na próbę dojechać, albo Cię skądś zgarniemy ;)
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

Błagam Was!!! Nie pokazujcie tych filmów z próby!!! MadziaLenka, ślicznie Cię proszę... ;-)
Love lives forever
aokins

A to sobie ludziska pewnie myślą, co to takiego się wydarzyło na próbie, że my takie tchórzliwe :smiech:
ODPOWIEDZ